Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Call of Duty: Modern Warfare 2 - Spec Ops (Ismertető)

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2
A legutóbbi Call of Duty: Modern Warfare 2 cikkek, hírek
1 levél
Válasz 10.07.13. 21:43 #11
STARhero
Sziasztok!
Valaki megmondaná nem hogy kell két játékos spec opsot játszani mert mindig azt irja ki hogy protokoll verzio kell.
Valaki segitene ebben
Kérlek titeket
4211 levél
Válasz 09.12.22. 13:28 #10
Madrac
En nagyon viccesnek tartom a dolgot. Gondolom az is szokta zavarni oket, hogy az eros paprika csip, a cukor edes es az eg kek. Esetenkent esetleg a viz nedvessege is. De most komolyan, mi olyan meglepo abban, hogy egy KET fore tervezett mod nem elvezetes egyedul?
Quoth the raven, `Nevermore.'
2745 levél
Válasz 09.12.22. 13:17 #9
cygary
Bocs srácok de annyira bassza a szemem hogy egy Spec Ops módot piszkáltok azért mert letöltöttétek és egyedül nehéz megcsinálni őket. Szerintetek mégis miért tervezték DIREKT 2 főre a dolgokat? Russianboy valami válasz hogyha eredetivel tolod akkor miért nehéz egy másik játékost magad mellé venni aki esetleg haver és jól elvagytok?
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
4727 levél
Válasz 09.12.22. 12:28 #8
Christoph
Szerintem ott szúrták el ezt az egyébként nagyon szórakoztató módot, hogy egyedül a nehéz pályák játszhatatlanul nehezek. És semmivel sem könnyebb a co-opnál. Érződik sok helyen, hogy nagyon kettő ember kéne, egyedül bedarál a tömeg.

A lopakodós küldetések viszont marha jók lettek, én eleve jobban szerettem azokat a részeket a játékban is. Kicsit a nagy kedvenc Splinter Cell FPS nézetére emlékeztetett kevesebb kütyüvel. Azok marha hangulatosak lettek egyébként már a COD4-ben is. A csubakkás-lopakodós (ahol templom is van, meg lepusztult szürkés az egész pálya) rész Csernobil körül az szerintem az FPS történelem egyik, ha nem a legjobban megkomponált része, fantasztikus volt.
4211 levél
Válasz 09.12.20. 18:36 #7
Madrac
Gondolom azert mert a kerdest betenni 1 perc munka, gepi tarsat programozni meg lehet hetek is.
Quoth the raven, `Nevermore.'
330 levél
Válasz 09.12.20. 18:17 #6
RUSSIANBOY
Nem azzal van bajom hogy nemtudom egyedül játszani gépi ellenféllel hanem az hogy miért nincs bele olyan opcio épitve ahol eldöntheted hogy hus vér társaddal játszol vagy inkább gépi ellenféllel.Nem az a baj hogy nem játszhato egyedül csupán annyi hogy én is szivesen kirpobálnám azt a pályát viszont én nem vagyok az internetes kapcsolodás hive hogy felmenjek netre és kapcsolodjak másokhoz - mert én ilyen vagyok és kész - itt is azt mondom nem a multival van bajom.Sokan szeretik a cop modot és multizni is.Én csak az előbbit szeretem engem nem köt le a multi csak ezt nem értem hogyha a repülőteres pályánál be tudtak egy kérdést szerkeszteni hogy Végigjátszod e azt a pályaszakaszt vagy nem akkor itt miért nem lehetett megválasztani hogy ember társaddal nyomulsz a játékban vagy gép által irányitott katonákkal.Ennyi.Mert nagyon szivesen kiprobálnám de igy nemtudom és ez szar.Más pályákat simán végigtudok játszani egyedül ezt meg nem mivel két résztvevős és nem értem miért nem válaszhatja meg maga a játékos hogy gépi illetve husvér ellenféllel-társsal nyomatja azt a pályát.Ennyi.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
2745 levél
Válasz 09.12.20. 17:14 #5
cygary
Még mindig nem értem hogy miért negatívum ha a coop pályákból 3-4 darabot nem lehet egyedül játszani. Ha már megvetted a játékot igazán kipróbálhatnád valamelyik haverral, mind a repülős mind pedig a bombázós nagyon jó móka.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
330 levél
Válasz 09.12.20. 14:51 #4
RUSSIANBOY
Én is imádom ezeket a jo kis küldetés pályákat mivel sokszor elhaláloztam pl a Csernobilos mesterlövészes pályán ahol tényleg ugy beleolvadnak az aljnövényzetbe a ellenséges Sniper-ek hogy csak kikukucskálva lövést kapva tudom kb behatárolni kb hol merre vannak.Ugyhogy nem könnyű.Egyedül azt sajnálom hogy az Overwatch és Big Borother küldetéseknél csak egy másik féllel lehet játszani az adott pályát.Ez nagyon szar mert nem mindenki rajong a multiért én speciel nem és jelen esetben szivesen kiprobáltam volna a repülős részt ami az első MW-ben is nagy kedvencem volt.Itt igazábol olyan opciot kellett volna beépiteni hogy eldönthetnéd hogy neten játszol valaki társaddal azon a pályán vagy pedig eldöntheted hogy mikor fentről mikor lentről akarod az áldást küldeni.És ha pl lenti pályán mennél akkor az MI vezérelné a légitámogatást ha pedig fönt akkor te védenéd szintén MI által vezérelt katonáidat.Ennyi.De igy.....Ugyhogy én is nagyon imádom ezeket a kis pályákat.Pl a hidas résznél is sokszor probálkoztam volt olyan hogy szétlőttem minden járgány a kerekeket akkor az üvegeket csak hogy riasztozzon a járgányMeg a megdőlő hid az is nagyon király volt bár ugy többszöri probálkozás után már kezdte elvesziteni a hitelességét.Na megint go lőni mindenkit megint hid elferdül...De mindenesetre nagyon jo ötlet volt hogy ilyen dolgokkal kipotolták az alap játékot.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
13848 levél
Válasz 09.12.20. 14:22 #3
powerhouse
Akkor olvasd el a lopakodós részről írtakat is. De szerintem a többi pálya kettesben se lehet sokkal jobb. Ez a MW2 nem az én stílusom.
If I look back I am lost
2745 levél
Válasz 09.12.20. 13:57 #2
cygary
Hát lehet hogy rosszul hiszem de mivel ez egy Co-op mód nem csodálom hogy nem győzött meg egymagadba.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
13848 levél
Válasz 09.12.20. 12:34 #1
powerhouse
Én csak egyedül próbáltam, de annyira nem győzött meg. Ahol rambozni kell, ott kevés az ember egymagában (nehezebb szinteken, alapon még úgy, ahogy el lehet karistolni), a lopakodós pályák viszont nagyjából egyszeri végigjátszásra jók, mivel scrip az egész, ki lehet ismerni, az ellenfelek is script alapján vesznek észre, stb.
If I look back I am lost
766 levél
Válasz 09.12.20. 12:34
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Spec Ops (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.