Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Grand Theft Auto 5 - hamarosan? (Hírek)

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek
9 levél
Válasz 11.09.19. 21:20 #52
maxcavalera
Jaja nem is lenne rossz
FUCK YOU !!!!!!
35 levél
Válasz 11.07.04. 09:47 #51
help96
Hello!
Na akkor most lesznek állatok és gyerekek, vagy nem lesznek? Ugyanis én már elvesztettem a fonalat.
45 levél
Válasz 11.03.10. 19:29 #50
HalfLife2
Ja csaj karakterrel mi??
És le tudna vetkőzni teljesen akár az utca kellős közepén, a sok autós pedig a szemeit gúvasztva egymásnak ütközne.......
De talán ha vennünk kéne valami drágábbat nem a pénzünkel hanem a bájainkkal is tudnánk "fizetni" az illetőnek esetlegesen.....
45 levél
Válasz 11.03.10. 19:25 #49
HalfLife2
Üdv!

Én amondó vagyok, hogy ha ez a hír járja, akkor biztos sokkal kidolgozottabb, és tökéletesebb lesz a GTA5 a 4-nél, csak "ne kapkodják el" a kiadást inkább tartson 1-2 évvel tovább, de legyen tökéletes!!
A GTA4nek nálam akkora sikere volt minden téren, hogy szavakat nem találok rá!!
Karácsonyra megleptem magam egy elég fullos FULL HD LG Gaming monitorral és 1920×1080 FULL HD be maxon minden futtatom a játékot, hát mondanom sem kell igencsak látványos!! Ezenkívül lehetett találni hozzá javítást ami simán működik a magyarítással, a játékmentéseket is tökéletesen kezeli, fut is szépen - kell ennél több??

Ezenkívül az a legjobb a dologban, hogy igencsak el tudsz menekülni a rendőrök elől, nincs az a bosszantó dolog ami a GTA-k előző részeiben (főleg a San Andreas-ben) hogy akárhova mentem mindenhol ott voltak a rendőrök!! Sőt ha más - ki lehet próbálni elkezd a nyílt utcán ütlegelni minket (azaz Nikot) elfutunk úgy hogy utánunk jöjjön az illető és ha belebotlunk egy járőröző rendőrbe őt tartóztatja le ha a rendőr jelenlétében is ütlegel minket!!
Az naggyon tutti lenne, ha egy lelkes programozó, a GTA4 "tulajdonságaival" leprogramozná a San Andreas-t a Vice City-t és a GTA3-t is de a feladatok megmaradnának bennük és a városok is!! A SA-ból a sok "tanulás" dolgot kellene kiszedni, hogy egyből tudna max úszni vezetni, stb, ja és persze a GTA4 grafikájával tök király lenne szerintem!!
9 levél
Válasz 10.09.01. 22:44 #48
maxcavalera
Jo lenne egy GTA.játék egy csaj karakterrel.
FUCK YOU !!!!!!
8 levél
Válasz 10.01.08. 21:06 #47
vytros
-TOng-nál a pont, minden kommentjében
Nekem igazából a Vice City-ben nagyon nem tetszettek a színek, még akkor sem ha jól tükrözte Miami-t. A türkiz és rózsaszín házaktól szinte felfordult a gyomrom...Aki meg a zenét rasszizmushoz köti, vagy hogy baja van egy népcsoporttal a stílusa miatt, az forduljon fel, én ennyit akarok mondani. Én minden zenét meghallgatok, legyen az rock, punk, rap, hip-hop, pop, vagy akármi. Szerintem a zenei világ ott van el szarva, hogy a különböző zenék fanjai állandóan fikázzák egymást, miközben a zenészek elég jó haverok. (Lásd: Eminem, Marilyn Manson)
416 levél
Válasz 10.01.03. 12:15 #46
Darkknight
Kifejtenéd?
nem kaptam tollat
1633 levél
Válasz 10.01.03. 11:50 #45
-T0ng-
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem a GTA IV-el sem volt semmi bajom. Jó hozzá kell tenni, hogy be kellett ruháznom egy kétmagos procira meg egy új videókártyára, de semmi olyan ami ne lett volna szükséges.
Ezek meglétében már egy nagyon tetszetős grafikai szinten tudtam futtatni a játékot, ahol már azért a játék meg tudta csillogtatni a szépségeit.

Mire megjelenik az 5. rész más játék gépigénye is lesz akkora, hogy fejleszteni kell a mostani izmosabb gépeket. Ettől függetlenül a GTA IV-nél az azért ciki volt, hogy PS3-on és X360-on is jelentkeztek szaggatások. Ilyen téren tényleg kell az optimalizálás.
4981 levél
Válasz 10.01.03. 11:49 #44
tibi6893
+Olvasás,szövegértés fail neki
http://shudzsi.blogspot.com
13848 levél
Válasz 10.01.03. 11:31 #43
powerhouse
Egy rossz viccet mondani még önmagában nem minősül vércikinek, de amikor maga a viccmondó még röhög is rajta, az már igen.
If I look back I am lost
416 levél
Válasz 10.01.03. 11:29 #42
Darkknight
Csakhogy egy kis negatív feelingje is legyen a topicnak
nem kaptam tollat
416 levél
Válasz 10.01.03. 11:28 #41
Darkknight
Fasza.Ha ezt is olyan faszán fogják optimalizálni vajon hány GB-os vga kell majd alá?
nem kaptam tollat
29282 levél
Válasz 10.01.01. 23:14 #40
Germinator
Hát hogy ez mekkora ős baromság Még jó, hogy egy ilyen kis melléktopicban született ez a hsz, máskülönben már szarrá flame-eltek volna (jogosan).
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
1633 levél
Válasz 10.01.01. 23:07 #39
-T0ng-
A zene mindenhogy zene, mindegy hogy mivel, vagy hogyan van hangszerelve. Minden zenei stílusnak megvan a maga köre, az az embercsoport akit megérint egy adott zenei stílus, amiben megtalálja azt ami neki szól.
Én például a metalcore, hardcore híve vagyok, de ugyanúgy imádom a régi nagyon rockbandákat is, vagy az elektronikus zenét. Ütik egymást? Igen! Na és akkor mi van?
Az hogy a rap milyen közegben alakult ki, az szerintem mindegy. Nem szabadna faji kérdést csinálni a zenéből. Elveszik ugyanis így a zene lényege is, az hogy összehozza az embereket. Nem akarok itt dokumentumfilm monologokat idézni, de a zene a legősibb közös nyelv.

Mindegy is. A GTA III generációból tényleg a Vice City a legmegnyerőbb. Tommy Vercetti karaktere verhetetlen, ahogy első mentőhelyünk abban a kis hotelben Remélem a GTA következő része Vice Citybe visz minket
126 levél
Válasz 10.01.01. 01:46 #38
JimmyHD
Azért a rapet a rockal,metallal,heavy metallal ne hasonlítsuk össze.
A rap amerikából indult,a gettókból,mert ugye a sok rohadt néger, akik rabszolga leszármazottakkal rendelkeztek,és ugye Amerika se feketék nélkül jött létre.Amikor még nem voltak a feketék egyenjogúak a fehérekkel,ekkor kezdtek(magukat) vagy kezdték(mások) gettókba tömöríteni őket,és ez a légkör(gettó) tökéletes táptalajt biztosított egy olyan "zenei" stílus létrejöttének ami társadalmi problémákra épül/alapszik(kisebbségi érzés,elnyomottság,szegénység/pénzhiány(pénz,ami megront mindent és mindenkit),lényegében a rap a pénzről,hatalomról,hencegésről,nagyképűségről(legtöbbször) szól,amúgy fekete rockerek szinte nincsenek is,kivéve a jazz-es négereket,de ők nagyon különböznek a rapperektől(szerencsére).Nem is tudom hogy hogyan terjedhetett el egy ilyen mi?zenei stílusnak nevezik?Európában,és szinte mindenhol).És persze a rock,metal,gothic rock,stb.... igazi hangszeres stílusok az érzéseken alapulnak,egyszóval megérint belülről.Én nem vagyok se rocker se semilyen,az igazi hangszeres stílusokat szeretem,ennyi,a San Andreas ezért sem tetszik,gettós környezet,a nagy kibaszott amerika,hajrá.Furán néz egy rocker egy rapperre?rá se kéne nézni,mert elhányod magadat.A fentiekhez:amikor a négerek megkapták az egyenjogúságot azután is eléggé terjedt a rap,folytatták a hagyományaikat,és tessék,sok hülye fehér meg követi a példájukat(ez csak az amerikai feketékre vonatkozik),a bűnözésben is élen jártak abban a nagyszerű amerikai társadalomban,túl sok népcsoport él egy helyen,ez a baj avval az országgal.Ellenpélda:Kanada.
Na menjetek SA-ozni,az igazi GTA szerintem az a vice city volt,igazi Miami Vice-os hangulat
1633 levél
Válasz 09.12.31. 10:40 #37
-T0ng-
vytros védelmére legyen mondva. Tény hogy a legtöbb rocker megveti a fekete kultúrát és egy olyan srácra aki rappet hallgat egy rocker furán néz.
Dorgálás vytrosnak azért mert ez a zenei izléskülönbségek és nem a rasszizmus miatt van.

Nekem tetszett az SA története, a probléma ott volt, hogy túl sok mindent zsúfoltak már bele, ami tök jó egyfelől mert van mindig mit csinálni, ám sok felesleges dolog is belekerült, ami meg annyira nem vált a játék egészségére.

vytros a kommented nem sértő(annyira) azt javaslom máskor kicsit gondold át mit irsz. Ez csak jótanács Sokan vannak akik szeretnek másokba belekötni, egy rossz elszólás miatt.

15 levél
Válasz 09.12.31. 10:16 #36
Satanarchrist
Honnan veszed, hogy a rockerek rasszisták?
Nem vagyunk mi sokan, de mindenki fasiszta, örök ellenségünk a sok paraszt fradista! "Kik győznek majd? A zsidók, vagy a cigányok? Mindegy, de kifosztják ezt a kurva országot!"
8 levél
Válasz 09.12.31. 09:39 #35
vytros
Nem tudom mi a bajotok a SA-val, szerintem a legjobb GTA, és a történet is nagyon jó, nekem legalábbis bejött. Talán azért nem tetszik nektek mert egy feketével kell menni, ti meg biztos valami hatalmas rockerek vagytok kicsi rasszista hajlammal

Ez a hozzászólás nem úgy sikerült ahogy akartam, de senkit nem akartam esetleg megsérteni (mivel mindig vannak valakik akik megsértődnek valamin...)
16989 levél
Válasz 09.12.30. 19:02 #34
KisCsirkee
Nálam a Vice City ül a trónon.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
1633 levél
Válasz 09.12.30. 18:54 #33
-T0ng-
Hát a San Andreas tényleg nem volt egy fényes siker. Viszont azt nem mondanám, hogy a Mafia és a GTA összehasonlitható lenne. A Mafiának pont az erős történetvezérlés volt a lényege, mig a GTA-knak annyira nem, ezen probáltak szerintem nagyon jól segiteni a GTA IV-el. Kellően krimifilm hangulatú. Lehet hogy hasonló a két játék mert nyitott a világ de nem összehasnlitható.
Kiváncsian várom mind a Mafia II-t mind a GTA V-öt mert a maguk nemébe tökéletesek lesznek.
2129 levél
Válasz 09.12.30. 17:13 #32
Balanses
Sose voltam annyira oda a GTA játékokért. Hülyéskedésre jó volt, ellehetett vele szórakozni egy kicsikét, de úgy igazán sose tudtam magam beleélni. Az akciórészek enyhén szólva kifogásolhatók, hiányos MI, a járművek irányítása egyszerűen okádék, és a történetet egy nulla. Nincs olyan mesterfokon kidolgozva, mint pl.: a Mafia első rész volt anno, ami a moziszerű jeleneteivel a székbe bilincselt. Plusz a küldetések is kidolgozottabbak voltak. Legalábbis szerintem. A RockStar játékok egyetlen erénye az hogy betoltak egy rohadt nagy szabad világot ahol a játékos kedvére mehetett ide vagy oda és kész. Itt kifulladt a dolog Számomra. A San Andreas meg szerintem még a Vice City-nél is rosszabbul sikeredett.
749 levél
Válasz 09.12.30. 15:38 #31
Gerő a nyerő
Nálam mindig is a GTA 3 vitte és viszi a pálmát a sorozatból!
Asus Z97P, i5-4690K, 2x4 GB Kingston Hyperx 1333Mhz, Asus Radeon R9 280X DirectCU II 3GB GDDR5
192 levél
Válasz 09.12.30. 14:57 #30
attilusz
Egyetértek veled. A GTA-ban a történet, grafika és a játékmenet a lényeg
PL sztem a GTA4-nek van a legjobb története meg grafikája. A GTA-SA viszont játékmenetileg a legjobb
1633 levél
Válasz 09.12.30. 14:54 #29
-T0ng-
Abban viszont reménykedem, hogy a GTA nem jár úgy, mint megannyi más jó sorozat, hogy a sorozat szám a minőség rovására megy. Ha a nyolcadik rész ugyanolyan élvezetes lesz, mint a IV volt, nekem nincs kifogásom a nyolcadik rész ellen sem.
1633 levél
Válasz 09.12.30. 14:53 #28
-T0ng-
Ennyi erővel nyugodtan mondhatnánk bármilyen sandbox stílusú játékra, hogy egy kaptafa.
Lehet hogy minden GTA játékmenete ugyan az, és a többi csak ráhúzott gúnya, ám pont a másfajta történet, más szituációk és más város/környezet miatt lesz más a játék. Nem kellenek nagy újítások egy játéksorozatba, hogy az változatos legyen és élvezetes. Ellenpélda erre a Sims sorozat: Isten bocsássa meg nekem amit irok, mert én is szoktam játszani rajta, de akármit csinálnak egy Sims játékkal vagy kiegészitővel, az istennek sem tudom érezni a változást, vagy azt, hogy valami újjal lettem gazdagabb. Van újitás? Van! Rókabőr szagú? Igen!

A GTA mindig új lesz, mert nem a játékmenet a lényeg, hanem a tálalás. Az pedig eddig mindig kifogástalan volt. El jött az ideje, hogy úgy gondolkozzunk a játékokról, mint pl a filmekről. Minden film film, mi mégsem mondjuk azt, hogy egy kaptafa, mert a történet nem ugyanaz.
551 levél
Válasz 09.12.30. 13:56 #27
Slyder
Futószalag. Lesz 5. és lesz 6. addig lesz míg a sok hülye rá nem jön hogy az összes egy kaptafára megy. Rombolható környezet meg kizárt dolog.
192 levél
Válasz 09.12.30. 13:52 #26
attilusz
Szerintem meg kacsa az egész.
Bár ez nézőpont kérdése.
4981 levél
Válasz 09.12.30. 13:35 #25
tibi6893
Én nem mondtam hogy az V tutira csak rókabőr és szar lesz, csak ez is egy lehetőség..... főleg hogy így a bevételes hírhez közel jött az V-ről hír...
http://shudzsi.blogspot.com
192 levél
Válasz 09.12.30. 13:28 #24
attilusz
Lehet igazatok van. Ha igen reménykedjünk és reménykedek hogy a köv. GTA forradalmi újításokat fog tartalmazni. PL: rombolható környezet amit majd egy idő után magától helyre áll. Ti milyen újításokat látnátok szívesen?
719 levél
Válasz 09.12.29. 20:03 #23
Razor 911
Ja bocs, csak olyan ironikusan hangzott amit írtál. Nem ritka ezen a fórumon a gúnyolódás.
Tucsok
4981 levél
Válasz 09.12.29. 20:00 #22
tibi6893
Épp ez az, nincs pénz hát kidobnak valami ugyanolyat de új néven.
De nem tudom, lehet tévedek....
http://shudzsi.blogspot.com
719 levél
Válasz 09.12.29. 19:54 #21
Razor 911
Én a játék minőségére gondoltam, nem arra, hogy adja el a név a játékot
Tucsok
4981 levél
Válasz 09.12.29. 19:52 #20
tibi6893
Nem tudom olvastad-e a hírt hogy csökken a bevételük .
http://shudzsi.blogspot.com
719 levél
Válasz 09.12.29. 19:51 #19
Razor 911
Szerintem az V semmivel nem lesz jobb mint a IV. A San Andreas még rohadt jó volt, várható volt, hogy jön egy pont mikor elszarják a sorozatot. Nos, szerintem ez a IV-ben jött el.
Tucsok
311 levél
Válasz 09.12.29. 17:34 #18
MirkoBlade
Nem, de milyen már, hogy rakétavetővel belelősz egy házba az nincs egy karcolás sem rajta .
Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC
32671 levél
Válasz 09.12.29. 17:17 #17
Creativ3Form
Az NFS már évek óta egy nagy nulla mind konzolon, mind PC-n.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
192 levél
Válasz 09.12.29. 17:02 #16
attilusz
jó de én most kizárólag PC-ben gondoltam. Mert a FIFA PC-n egy nagy nulla!
Az eladása pedig 99% konzol. Az NFS meg PC-n is jó meg konzolon is.
20343 levél
Válasz 09.12.29. 14:48 #15
Z-Master
"Jah és még annyit, hogy remélem az V-ben már rombolhatók lesznek az épületek ideje lenne szerintem"

> minek, vagy robbantani akarsz?
311 levél
Válasz 09.12.29. 13:45 #14
MirkoBlade
Jó ez szubjektív és és túlzás, hogy szar, de a realitások kívül semmivel sem volt jobb elődjeinél. Ez meg pont a lendületes játékmenet rovására ment.

Jah és még annyit, hogy remélem az V-ben már rombolhatók lesznek az épületek ideje lenne szerintem.
Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC
2011 levél
Válasz 09.12.29. 13:26 #13
Corvus5
"ha, szar lenne akkor nem vennék és töltenék ilyen sokan."

Témától függetlenül ez nem vmi jó érv. Látsd NFS, FIFA...
192 levél
Válasz 09.12.29. 13:23 #12
attilusz
Szerintem a GTA 4 egyáltalán nem volt szar ha, szar lenne akkor nem vennék és töltenék ilyen sokan. Én szívem szerint Olaszországnak örülnék a legjobban. Ott nem is olyan kicsi maffia családok vannak.
311 levél
Válasz 09.12.29. 13:07 #11
MirkoBlade
V. epizód remélem Londonban fog játszódni, uncsi már Amerika. Vagy Dél-Afrika.

A Pain 3 meg már elvan cseszve, meglepődnék, ha az előzetes képekből valami jót faragnának... van amit sose lehet megunni, ez a helyszínváltóztatás nagyon nem tetszik...

GTA IV meg szar volt ezt már megbeszéltük, csak jobb lehet a folytatás!
Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC
3486 levél
Válasz 09.12.28. 18:42 #10
Sucee
Nekem a lopakodás, késelés, hangtompítós pisztollyal lövöldözés hiányzott... Vicces dolog berongyolni egy épületbe, ami tele van fegyveres idiótákkal, és shotgunnal szétlőni a seggüket, de azért néha (vagy inkább sokszor) jó lett volna valami csendes alternatív útvonal. Kár volt kihagyni a lopakodást.
San Andreasban meg - lássuk be - elég kezdetleges volt az egész. Hiába volt hangtompítóm, ha egy üres utcában lőttem egyet a levegőbe, rögtön bevillant a csillag... (gyk elkezdtek körözni)

Majd talán az ötben.
9372 levél
Válasz 09.12.28. 17:57 #9
Kanduhrka
Mielőtt szétszednének a GTA fanok, a negyedik rész technikailag (a magas gépigény ellenére) nagyon ott van szeren. Végre lehetett érezni az autókat, a fizikát, a vezetést, a lövöldözést, de a főhős és a köré épülő személyek, küldetések baromi gyengék voltak. Az eddigi GTA-ák is főként a gyilkolásról szóltak, de most a 98%-ka csak ebből állt. Semmi autóverseny, autólopás, kémkedés, csak az ölés. És ez hosszútávon baromi unalmassá vált.
Amúgy, ha maradnak a jól bevált városoknál, akkor most Vice City fog következni, de nem a 2002-es verzió, hanem a valós Miami teljes lemodellezése. (ahogy New Yorknál is csinálták)

May Paynet én is újra végigtolnám, de mivel nem támogatja a szélesvásznú monitorokat, így inkább kihagyom. (a második része sem) Bezzeg a 2001-es GTA3 támogatta...
horrorgeeks.blogspot.com
11699 levél
Válasz 09.12.28. 17:48 #8
.:[Kain]:.
"az utolsó része már annyira monoton és unalmas volt"

Ámen!

A legszarabb gta, amivel valaha játszottam. pedig a Londonon kívül mindegyikkel toltam.

A Max Payne viszont ugye nagy átalakuláson fog átmenni, lévén nem is ugyanazok fejlesztik, így én fenntartásokkal várom, de reménykedem. Az viszont biztos, hogy már olyan fasza nem lesz hangulatban, amilyen az első kettő (de leginkább az első!) volt. az egy mestermű, nem győzöm újra és újra játszani!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
9372 levél
Válasz 09.12.28. 17:44 #7
Kanduhrka
Persze, ezt vágom, csak már unom a GTA-át. Legalábbis az utolsó része már annyira monoton és unalmas volt, hogy itt az ideje Max visszatérésének
Vagy legyen Max Payne, mint új GTA főhős? Mekkora flash lenne már egy film-noiros GTA!!

Maffiához nem tudok hozzáfúzni semmit, az első része sem fogott meg.
horrorgeeks.blogspot.com
11699 levél
Válasz 09.12.28. 17:16 #6
.:[Kain]:.
gondolod, hogy nem fog előbb kijönni, mint az új GTA?
az új GTA-nak valószínűleg a tervezésénél tartanak, story, városok, egyebek, elméleti munkák. a Max Payne meg már egy félkész játék, azon van is mit csinálni a programozóknak, így valószínűleg azon dolgozik a Rockstar azon része, melyet megbízták vele.

jah és valaki írta, hogy a Mafia II-nél is előbb jön ki. háhá. a Mafia 2010-ben mindenféleképpen kint lesz. de ha nem tudsz várni üljél le egy forgódobos mosógép elé, és nézzed. jól fogsz szórakozni, neked való.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
680 levél
Válasz 09.12.28. 15:35 #5
odie992
Azis van? Hát.. ha nem írjátok le..
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
9372 levél
Válasz 09.12.28. 15:33 #4
Kanduhrka
Előbb fejezzék be a Max Payne 3-mat!
horrorgeeks.blogspot.com
680 levél
Válasz 09.12.28. 15:28 #3
odie992
O.O Dejó, nekem a GTA IV se ment-.-' (Windows XP Service Pack 3). Maffia 2 jelenne már meg
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.