25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Grand Theft Auto 5 - hamarosan? (Hírek)

maxcavalera
#53 maxcavalera [9]
Jaja nem is lenne rossz

FUCK YOU !!!!!!

Válasz erre

Előzmény: HalfLife2 2011.03.10. 19:29
help96
#52 help96 [35]
Hello!
Na akkor most lesznek állatok és gyerekek, vagy nem lesznek? Ugyanis én már elvesztettem a fonalat.

Válasz erre

HalfLife2
#51 HalfLife2 [45]
Ja csaj karakterrel mi??
És le tudna vetkőzni teljesen akár az utca kellős közepén, a sok autós pedig a szemeit gúvasztva egymásnak ütközne.......
De talán ha vennünk kéne valami drágábbat nem a pénzünkel hanem a bájainkkal is tudnánk "fizetni" az illetőnek esetlegesen.....

Válasz erre

Előzmény: maxcavalera 2010.09.01. 22:44
HalfLife2
#50 HalfLife2 [45]
Üdv!

Én amondó vagyok, hogy ha ez a hír járja, akkor biztos sokkal kidolgozottabb, és tökéletesebb lesz a GTA5 a 4-nél, csak "ne kapkodják el" a kiadást inkább tartson 1-2 évvel tovább, de legyen tökéletes!!
A GTA4nek nálam akkora sikere volt minden téren, hogy szavakat nem találok rá!!
Karácsonyra megleptem magam egy elég fullos FULL HD LG Gaming monitorral és 1920×1080 FULL HD be maxon minden futtatom a játékot, hát mondanom sem kell igencsak látványos!! Ezenkívül lehetett találni hozzá javítást ami simán működik a magyarítással, a játékmentéseket is tökéletesen kezeli, fut is szépen - kell ennél több??

Ezenkívül az a legjobb a dologban, hogy igencsak el tudsz menekülni a rendőrök elől, nincs az a bosszantó dolog ami a GTA-k előző részeiben (főleg a San Andreas-ben) hogy akárhova mentem mindenhol ott voltak a rendőrök!! Sőt ha más - ki lehet próbálni elkezd a nyílt utcán ütlegelni minket (azaz Nikot) elfutunk úgy hogy utánunk jöjjön az illető és ha belebotlunk egy járőröző rendőrbe őt tartóztatja le ha a rendőr jelenlétében is ütlegel minket!!
Az naggyon tutti lenne, ha egy lelkes programozó, a GTA4 "tulajdonságaival" leprogramozná a San Andreas-t a Vice City-t és a GTA3-t is de a feladatok megmaradnának bennük és a városok is!! A SA-ból a sok "tanulás" dolgot kellene kiszedni, hogy egyből tudna max úszni vezetni, stb, ja és persze a GTA4 grafikájával tök király lenne szerintem!!

Válasz erre

maxcavalera
#49 maxcavalera [9]
Jo lenne egy GTA.játék egy csaj karakterrel.

FUCK YOU !!!!!!

Válasz erre

vytros
#48 vytros [8]
-TOng-nál a pont, minden kommentjében
Nekem igazából a Vice City-ben nagyon nem tetszettek a színek, még akkor sem ha jól tükrözte Miami-t. A türkiz és rózsaszín házaktól szinte felfordult a gyomrom...Aki meg a zenét rasszizmushoz köti, vagy hogy baja van egy népcsoporttal a stílusa miatt, az forduljon fel, én ennyit akarok mondani. Én minden zenét meghallgatok, legyen az rock, punk, rap, hip-hop, pop, vagy akármi. Szerintem a zenei világ ott van el szarva, hogy a különböző zenék fanjai állandóan fikázzák egymást, miközben a zenészek elég jó haverok. (Lásd: Eminem, Marilyn Manson)

Válasz erre

Darkknight
#47 Darkknight [416]
Kifejtenéd?

nem kaptam tollat

Válasz erre

Előzmény: powerhouse 2010.01.03. 11:31
-T0ng-
#46 -T0ng- [1675]
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem a GTA IV-el sem volt semmi bajom. Jó hozzá kell tenni, hogy be kellett ruháznom egy kétmagos procira meg egy új videókártyára, de semmi olyan ami ne lett volna szükséges.
Ezek meglétében már egy nagyon tetszetős grafikai szinten tudtam futtatni a játékot, ahol már azért a játék meg tudta csillogtatni a szépségeit.

Mire megjelenik az 5. rész más játék gépigénye is lesz akkora, hogy fejleszteni kell a mostani izmosabb gépeket. Ettől függetlenül a GTA IV-nél az azért ciki volt, hogy PS3-on és X360-on is jelentkeztek szaggatások. Ilyen téren tényleg kell az optimalizálás.

Válasz erre

tibi6893
#45 tibi6893 [4981]
+Olvasás,szövegértés fail neki

Válasz erre

Előzmény: powerhouse 2010.01.03. 11:31
powerhouse
#44 powerhouse [13849]
Egy rossz viccet mondani még önmagában nem minősül vércikinek, de amikor maga a viccmondó még röhög is rajta, az már igen.

If I look back I am lost

Válasz erre

Előzmény: Darkknight 2010.01.03. 11:29
Darkknight
#43 Darkknight [416]
Csakhogy egy kis negatív feelingje is legyen a topicnak

nem kaptam tollat

Válasz erre

Előzmény: Darkknight 2010.01.03. 11:28
Darkknight
#42 Darkknight [416]
Fasza.Ha ezt is olyan faszán fogják optimalizálni vajon hány GB-os vga kell majd alá?

nem kaptam tollat

Válasz erre

Germinator
#41 Germinator [29809]
Hát hogy ez mekkora ős baromság Még jó, hogy egy ilyen kis melléktopicban született ez a hsz, máskülönben már szarrá flame-eltek volna (jogosan).

My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can look back and laugh.

Válasz erre

Előzmény: JimmyHD 2010.01.01. 01:46
-T0ng-
#40 -T0ng- [1675]
A zene mindenhogy zene, mindegy hogy mivel, vagy hogyan van hangszerelve. Minden zenei stílusnak megvan a maga köre, az az embercsoport akit megérint egy adott zenei stílus, amiben megtalálja azt ami neki szól.
Én például a metalcore, hardcore híve vagyok, de ugyanúgy imádom a régi nagyon rockbandákat is, vagy az elektronikus zenét. Ütik egymást? Igen! Na és akkor mi van?
Az hogy a rap milyen közegben alakult ki, az szerintem mindegy. Nem szabadna faji kérdést csinálni a zenéből. Elveszik ugyanis így a zene lényege is, az hogy összehozza az embereket. Nem akarok itt dokumentumfilm monologokat idézni, de a zene a legősibb közös nyelv.

Mindegy is. A GTA III generációból tényleg a Vice City a legmegnyerőbb. Tommy Vercetti karaktere verhetetlen, ahogy első mentőhelyünk abban a kis hotelben Remélem a GTA következő része Vice Citybe visz minket

Válasz erre

Előzmény: JimmyHD 2010.01.01. 01:46
JimmyHD
#39 JimmyHD [126]
Azért a rapet a rockal,metallal,heavy metallal ne hasonlítsuk össze.
A rap amerikából indult,a gettókból,mert ugye a sok rohadt néger, akik rabszolga leszármazottakkal rendelkeztek,és ugye Amerika se feketék nélkül jött létre.Amikor még nem voltak a feketék egyenjogúak a fehérekkel,ekkor kezdtek(magukat) vagy kezdték(mások) gettókba tömöríteni őket,és ez a légkör(gettó) tökéletes táptalajt biztosított egy olyan "zenei" stílus létrejöttének ami társadalmi problémákra épül/alapszik(kisebbségi érzés,elnyomottság,szegénység/pénzhiány(pénz,ami megront mindent és mindenkit),lényegében a rap a pénzről,hatalomról,hencegésről,nagyképűségről(legtöbbször) szól,amúgy fekete rockerek szinte nincsenek is,kivéve a jazz-es négereket,de ők nagyon különböznek a rapperektől(szerencsére).Nem is tudom hogy hogyan terjedhetett el egy ilyen mi?zenei stílusnak nevezik?Európában,és szinte mindenhol).És persze a rock,metal,gothic rock,stb.... igazi hangszeres stílusok az érzéseken alapulnak,egyszóval megérint belülről.Én nem vagyok se rocker se semilyen,az igazi hangszeres stílusokat szeretem,ennyi,a San Andreas ezért sem tetszik,gettós környezet,a nagy kibaszott amerika,hajrá.Furán néz egy rocker egy rapperre?rá se kéne nézni,mert elhányod magadat.A fentiekhez:amikor a négerek megkapták az egyenjogúságot azután is eléggé terjedt a rap,folytatták a hagyományaikat,és tessék,sok hülye fehér meg követi a példájukat(ez csak az amerikai feketékre vonatkozik),a bűnözésben is élen jártak abban a nagyszerű amerikai társadalomban,túl sok népcsoport él egy helyen,ez a baj avval az országgal.Ellenpélda:Kanada.
Na menjetek SA-ozni,az igazi GTA szerintem az a vice city volt,igazi Miami Vice-os hangulat

Válasz erre

Előzmény: -T0ng- 2009.12.31. 10:40
-T0ng-
#38 -T0ng- [1675]
vytros védelmére legyen mondva. Tény hogy a legtöbb rocker megveti a fekete kultúrát és egy olyan srácra aki rappet hallgat egy rocker furán néz.
Dorgálás vytrosnak azért mert ez a zenei izléskülönbségek és nem a rasszizmus miatt van.

Nekem tetszett az SA története, a probléma ott volt, hogy túl sok mindent zsúfoltak már bele, ami tök jó egyfelől mert van mindig mit csinálni, ám sok felesleges dolog is belekerült, ami meg annyira nem vált a játék egészségére.

vytros a kommented nem sértő(annyira) azt javaslom máskor kicsit gondold át mit irsz. Ez csak jótanács Sokan vannak akik szeretnek másokba belekötni, egy rossz elszólás miatt.

Válasz erre

Előzmény: vytros 2009.12.31. 09:39
Satanarchrist
#37 Satanarchrist [15]
Honnan veszed, hogy a rockerek rasszisták?

Válasz erre

vytros
#36 vytros [8]
Nem tudom mi a bajotok a SA-val, szerintem a legjobb GTA, és a történet is nagyon jó, nekem legalábbis bejött. Talán azért nem tetszik nektek mert egy feketével kell menni, ti meg biztos valami hatalmas rockerek vagytok kicsi rasszista hajlammal

Ez a hozzászólás nem úgy sikerült ahogy akartam, de senkit nem akartam esetleg megsérteni (mivel mindig vannak valakik akik megsértődnek valamin...)

Válasz erre

KisCsirkee
#35 KisCsirkee [16989]
Nálam a Vice City ül a trónon.

"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111

Válasz erre

Előzmény: Gerő a nyerő 2009.12.30. 15:38
-T0ng-
#34 -T0ng- [1675]
Hát a San Andreas tényleg nem volt egy fényes siker. Viszont azt nem mondanám, hogy a Mafia és a GTA összehasonlitható lenne. A Mafiának pont az erős történetvezérlés volt a lényege, mig a GTA-knak annyira nem, ezen probáltak szerintem nagyon jól segiteni a GTA IV-el. Kellően krimifilm hangulatú. Lehet hogy hasonló a két játék mert nyitott a világ de nem összehasnlitható.
Kiváncsian várom mind a Mafia II-t mind a GTA V-öt mert a maguk nemébe tökéletesek lesznek.

Válasz erre

Előzmény: Balanses 2009.12.30. 17:13
Balanses
#33 Balanses [2136]
Sose voltam annyira oda a GTA játékokért. Hülyéskedésre jó volt, ellehetett vele szórakozni egy kicsikét, de úgy igazán sose tudtam magam beleélni. Az akciórészek enyhén szólva kifogásolhatók, hiányos MI, a járművek irányítása egyszerűen okádék, és a történetet egy nulla. Nincs olyan mesterfokon kidolgozva, mint pl.: a Mafia első rész volt anno, ami a moziszerű jeleneteivel a székbe bilincselt. Plusz a küldetések is kidolgozottabbak voltak. Legalábbis szerintem. A RockStar játékok egyetlen erénye az hogy betoltak egy rohadt nagy szabad világot ahol a játékos kedvére mehetett ide vagy oda és kész. Itt kifulladt a dolog Számomra. A San Andreas meg szerintem még a Vice City-nél is rosszabbul sikeredett.

Válasz erre

Gerő a nyerő
#32 Gerő a nyerő [756]
Nálam mindig is a GTA 3 vitte és viszi a pálmát a sorozatból!

Válasz erre

attilusz
#31 attilusz [192]
Egyetértek veled. A GTA-ban a történet, grafika és a játékmenet a lényeg
PL sztem a GTA4-nek van a legjobb története meg grafikája. A GTA-SA viszont játékmenetileg a legjobb

Válasz erre

Előzmény: -T0ng- 2009.12.30. 14:53
-T0ng-
#30 -T0ng- [1675]
Abban viszont reménykedem, hogy a GTA nem jár úgy, mint megannyi más jó sorozat, hogy a sorozat szám a minőség rovására megy. Ha a nyolcadik rész ugyanolyan élvezetes lesz, mint a IV volt, nekem nincs kifogásom a nyolcadik rész ellen sem.

Válasz erre

-T0ng-
#29 -T0ng- [1675]
Ennyi erővel nyugodtan mondhatnánk bármilyen sandbox stílusú játékra, hogy egy kaptafa.
Lehet hogy minden GTA játékmenete ugyan az, és a többi csak ráhúzott gúnya, ám pont a másfajta történet, más szituációk és más város/környezet miatt lesz más a játék. Nem kellenek nagy újítások egy játéksorozatba, hogy az változatos legyen és élvezetes. Ellenpélda erre a Sims sorozat: Isten bocsássa meg nekem amit irok, mert én is szoktam játszani rajta, de akármit csinálnak egy Sims játékkal vagy kiegészitővel, az istennek sem tudom érezni a változást, vagy azt, hogy valami újjal lettem gazdagabb. Van újitás? Van! Rókabőr szagú? Igen!

A GTA mindig új lesz, mert nem a játékmenet a lényeg, hanem a tálalás. Az pedig eddig mindig kifogástalan volt. El jött az ideje, hogy úgy gondolkozzunk a játékokról, mint pl a filmekről. Minden film film, mi mégsem mondjuk azt, hogy egy kaptafa, mert a történet nem ugyanaz.

Válasz erre

Előzmény: Slyder 2009.12.30. 13:56
Slyder
#28 Slyder [557]
Futószalag. Lesz 5. és lesz 6. addig lesz míg a sok hülye rá nem jön hogy az összes egy kaptafára megy. Rombolható környezet meg kizárt dolog.

Válasz erre

attilusz
#27 attilusz [192]
Szerintem meg kacsa az egész.
Bár ez nézőpont kérdése.

Válasz erre

Előzmény: tibi6893 2009.12.30. 13:35
tibi6893
#26 tibi6893 [4981]
Én nem mondtam hogy az V tutira csak rókabőr és szar lesz, csak ez is egy lehetőség..... főleg hogy így a bevételes hírhez közel jött az V-ről hír...

Válasz erre

Előzmény: attilusz 2009.12.30. 13:28
attilusz
#25 attilusz [192]
Lehet igazatok van. Ha igen reménykedjünk és reménykedek hogy a köv. GTA forradalmi újításokat fog tartalmazni. PL: rombolható környezet amit majd egy idő után magától helyre áll. Ti milyen újításokat látnátok szívesen?

Válasz erre

Razor 911
#24 Razor 911 [721]
Ja bocs, csak olyan ironikusan hangzott amit írtál. Nem ritka ezen a fórumon a gúnyolódás.

Tucsok

Válasz erre

Előzmény: tibi6893 2009.12.29. 20:00
tibi6893
#23 tibi6893 [4981]
Épp ez az, nincs pénz hát kidobnak valami ugyanolyat de új néven.
De nem tudom, lehet tévedek....

Válasz erre

Előzmény: Razor 911 2009.12.29. 19:54
Razor 911
#22 Razor 911 [721]
Én a játék minőségére gondoltam, nem arra, hogy adja el a név a játékot

Tucsok

Válasz erre

Előzmény: tibi6893 2009.12.29. 19:52
tibi6893
#21 tibi6893 [4981]
Nem tudom olvastad-e a hírt hogy csökken a bevételük .

Válasz erre

Előzmény: Razor 911 2009.12.29. 19:51
Razor 911
#20 Razor 911 [721]
Szerintem az V semmivel nem lesz jobb mint a IV. A San Andreas még rohadt jó volt, várható volt, hogy jön egy pont mikor elszarják a sorozatot. Nos, szerintem ez a IV-ben jött el.

Tucsok

Válasz erre

MirkoBlade
#19 MirkoBlade [311]
Nem, de milyen már, hogy rakétavetővel belelősz egy házba az nincs egy karcolás sem rajta .

Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC

Válasz erre

Előzmény: Z-Master 2009.12.29. 14:48
Creativ3Form
#18 Creativ3Form [33853]
Az NFS már évek óta egy nagy nulla mind konzolon, mind PC-n.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

Válasz erre

Előzmény: attilusz 2009.12.29. 17:02
attilusz
#17 attilusz [192]
jó de én most kizárólag PC-ben gondoltam. Mert a FIFA PC-n egy nagy nulla!
Az eladása pedig 99% konzol. Az NFS meg PC-n is jó meg konzolon is.

Válasz erre

Előzmény: Corvus5 2009.12.29. 13:26
Z-Master
#16 Z-Master [20389]
"Jah és még annyit, hogy remélem az V-ben már rombolhatók lesznek az épületek ideje lenne szerintem"

> minek, vagy robbantani akarsz?

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Előzmény: MirkoBlade 2009.12.29. 13:45
MirkoBlade
#15 MirkoBlade [311]
Jó ez szubjektív és és túlzás, hogy szar, de a realitások kívül semmivel sem volt jobb elődjeinél. Ez meg pont a lendületes játékmenet rovására ment.

Jah és még annyit, hogy remélem az V-ben már rombolhatók lesznek az épületek ideje lenne szerintem.

Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC

Válasz erre

Corvus5
#14 Corvus5 [2011]
"ha, szar lenne akkor nem vennék és töltenék ilyen sokan."

Témától függetlenül ez nem vmi jó érv. Látsd NFS, FIFA...

Válasz erre

Előzmény: attilusz 2009.12.29. 13:23
attilusz
#13 attilusz [192]
Szerintem a GTA 4 egyáltalán nem volt szar ha, szar lenne akkor nem vennék és töltenék ilyen sokan. Én szívem szerint Olaszországnak örülnék a legjobban. Ott nem is olyan kicsi maffia családok vannak.

Válasz erre

Előzmény: MirkoBlade 2009.12.29. 13:07
MirkoBlade
#12 MirkoBlade [311]
V. epizód remélem Londonban fog játszódni, uncsi már Amerika. Vagy Dél-Afrika.

A Pain 3 meg már elvan cseszve, meglepődnék, ha az előzetes képekből valami jót faragnának... van amit sose lehet megunni, ez a helyszínváltóztatás nagyon nem tetszik...

GTA IV meg szar volt ezt már megbeszéltük, csak jobb lehet a folytatás!

Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC

Válasz erre

subject17
#11 subject17 [6347]
Nekem a lopakodás, késelés, hangtompítós pisztollyal lövöldözés hiányzott... Vicces dolog berongyolni egy épületbe, ami tele van fegyveres idiótákkal, és shotgunnal szétlőni a seggüket, de azért néha (vagy inkább sokszor) jó lett volna valami csendes alternatív útvonal. Kár volt kihagyni a lopakodást.
San Andreasban meg - lássuk be - elég kezdetleges volt az egész. Hiába volt hangtompítóm, ha egy üres utcában lőttem egyet a levegőbe, rögtön bevillant a csillag... (gyk elkezdtek körözni)

Majd talán az ötben.

I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status

Válasz erre

Előzmény: Kanduhrka 2009.12.28. 17:57
Kanduhrka
#10 Kanduhrka [9380]
Mielőtt szétszednének a GTA fanok, a negyedik rész technikailag (a magas gépigény ellenére) nagyon ott van szeren. Végre lehetett érezni az autókat, a fizikát, a vezetést, a lövöldözést, de a főhős és a köré épülő személyek, küldetések baromi gyengék voltak. Az eddigi GTA-ák is főként a gyilkolásról szóltak, de most a 98%-ka csak ebből állt. Semmi autóverseny, autólopás, kémkedés, csak az ölés. És ez hosszútávon baromi unalmassá vált.
Amúgy, ha maradnak a jól bevált városoknál, akkor most Vice City fog következni, de nem a 2002-es verzió, hanem a valós Miami teljes lemodellezése. (ahogy New Yorknál is csinálták)

May Paynet én is újra végigtolnám, de mivel nem támogatja a szélesvásznú monitorokat, így inkább kihagyom. (a második része sem) Bezzeg a 2001-es GTA3 támogatta...

horrorgeeks.blogspot.com

Válasz erre

Előzmény: .:[Kain]:. 2009.12.28. 17:48
.:[Kain]:.
#9 .:[Kain]:. [11704]
"az utolsó része már annyira monoton és unalmas volt"

Ámen!

A legszarabb gta, amivel valaha játszottam. pedig a Londonon kívül mindegyikkel toltam.

A Max Payne viszont ugye nagy átalakuláson fog átmenni, lévén nem is ugyanazok fejlesztik, így én fenntartásokkal várom, de reménykedem. Az viszont biztos, hogy már olyan fasza nem lesz hangulatban, amilyen az első kettő (de leginkább az első!) volt. az egy mestermű, nem győzöm újra és újra játszani!

Válasz erre

Előzmény: Kanduhrka 2009.12.28. 17:44
Kanduhrka
#8 Kanduhrka [9380]
Persze, ezt vágom, csak már unom a GTA-át. Legalábbis az utolsó része már annyira monoton és unalmas volt, hogy itt az ideje Max visszatérésének
Vagy legyen Max Payne, mint új GTA főhős? Mekkora flash lenne már egy film-noiros GTA!!

Maffiához nem tudok hozzáfúzni semmit, az első része sem fogott meg.

horrorgeeks.blogspot.com

Válasz erre

Előzmény: .:[Kain]:. 2009.12.28. 17:16
.:[Kain]:.
#7 .:[Kain]:. [11704]
gondolod, hogy nem fog előbb kijönni, mint az új GTA?
az új GTA-nak valószínűleg a tervezésénél tartanak, story, városok, egyebek, elméleti munkák. a Max Payne meg már egy félkész játék, azon van is mit csinálni a programozóknak, így valószínűleg azon dolgozik a Rockstar azon része, melyet megbízták vele.

jah és valaki írta, hogy a Mafia II-nél is előbb jön ki. háhá. a Mafia 2010-ben mindenféleképpen kint lesz. de ha nem tudsz várni üljél le egy forgódobos mosógép elé, és nézzed. jól fogsz szórakozni, neked való.

Válasz erre

Előzmény: Kanduhrka 2009.12.28. 15:33
odie992
#6 odie992 [680]
Azis van? Hát.. ha nem írjátok le..

You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...

Válasz erre

Előzmény: Kanduhrka 2009.12.28. 15:33
Kanduhrka
#5 Kanduhrka [9380]
Előbb fejezzék be a Max Payne 3-mat!

horrorgeeks.blogspot.com

Válasz erre

odie992
#4 odie992 [680]
O.O Dejó, nekem a GTA IV se ment-.-' (Windows XP Service Pack 3). Maffia 2 jelenne már meg

You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...

Válasz erre

Előzmény: Martin 19 2009.12.28. 15:26

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.