Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Háromszori világvége a mozikban (Hírek)

11699 levél
Válasz 10.01.12. 20:52 #10
.:[Kain]:.
akkor jöjjön az ötezredik özönvizes film, nem?

miért kell sekélyesnek lenni emberek? Isten nem küldhet szörnyeket? miért? le van írva, hogy ő nem? mennyetek már a picsába, biztos csak tudósok állíthatnak elő emberekből szörnyeket, ha meglátja a pápa szívrohamot kap és a Vatikán kieresztheti a fekete füstöt mi?

ugyan már, miért a francért kell ilyen baromsággal foglalkozni, szerintem már a trailerből is az látszik, hogy 1: ahogy Germinátor elmondta, ultraklisé a gyerek story. 2: szerintem baromi jó, amikor egy csapat kommersz parasztra/városi suhancra bíznak egy ilyesmi feladatot, hogy éld túl a napot kb., mert ennek sokkal élettelibb szaga van, mégha egy angyal is segít nekik, a zombis filmek is ezért szoktak bejönni, senkik állnak össze, akik nem is ismerik egymást, néha benyögnek valami velőset, mutatnak kis praktikát a szakmájukból aminek segítségével éppen tovább juthatnak/maradhatnak életben...szóval hangulatos a film. Trailer alapján. From dusk till dawn feelinges. csak itt gondolom nem a kis sehonnai étteremben lesznek a film alatt, hanem A-ból B-be mennek. Én személy szerint nagyon várom ezt a filmet, ennek ellenére minimálisak az elvárásaim, van egy olyan érzésem, hogy nem fogok csalódni.

A Vámpíros eredeti ötletet dolgoz fel, kíváncsi vagyok rá nagyon, az utolsóhoz meg kis comment:

"melynek forgatókönyvet Scott Kosar (A gépész, Amityville Horror) írta."

ez tök szép és jó, de egy feldolgozás lévén nem kurvára mindegy, hogy ki írja a forgatókönyvet? már volt egy forgatóköny, itt-ott biztosan megváltoztatta, hogy a mai világba implementjálja a történéseket, de akkora nagy szakirodalmárnak nem kell lenni, hogy ezt megtegye valaki, szóval ez a "feldícsérése" a forgatókönyvírónak szerintem nem kellett volna a cikkbe, mondhatni felesleges.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
2129 levél
Válasz 10.01.09. 20:47 #9
Balanses
Az én Bibliai ismereteim kissé ködösek, de kétlem hogy azokban a keresztény tanokban Isten ilyen szörnyekkel végeztette volna-el a piszkos munkát. hanem asszem özönvízzel és ilyenekkel. Hacsak nem kölcsönözte őket Lucifertől a pokol legmélyebb bugyraiból.
1560 levél
Válasz 10.01.08. 13:43 #8
Retee
Nem mintha a filmet védeném, de kissé viccesek a magyarázatok, ugyanis - amennyire én tudom - a keresztény tanokban az apokalipszis Isten parancsára történik. Ergo simán lehet a film szar mindenféle okokból, de a témát nem másították meg, csak átvették a Bibliából.
15 levél
Válasz 10.01.07. 20:29 #7
Satanarchrist
Ha én készítek valamit, azt se szoktam tönkrebaszni. Max részegen. Lehet ebben a filmben isten is be van baszva.
Nem vagyunk mi sokan, de mindenki fasiszta, örök ellenségünk a sok paraszt fradista! "Kik győznek majd? A zsidók, vagy a cigányok? Mindegy, de kifosztják ezt a kurva országot!"
2129 levél
Válasz 10.01.07. 17:15 #6
Balanses
A Legion jó lenne ha nem Isten akarná elpusztítani a földet. Szerintem ez igy hülyeség. Olyan elmegy filmek. Szódával egy lakatlan szigeten.
7503 levél
Válasz 10.01.07. 17:13 #5
Attila88
Jofele 1x nezos jovendobeli tv2-os este 11-es filmek.
SPOILER
azon azert meglepodtem, amikor a nagyi bevadult, de amikor maszik fel a plafonon... NEM MAR
"This movie isn't about cars, it's about a guy who owns a car"
14652 levél
Válasz 10.01.07. 16:29 #4
Razor03
A Legion sztem gagyi, a többi jobbnak tűnik kivitelezés szempontjából, B kategóriás filmek.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
13848 levél
Válasz 10.01.07. 15:53 #3
powerhouse
Szerintem a Legion ott bukik, hogy ilyen szörnyeket küld le Isten földre... Na ne már, a könyörületes Isten majd pont ilyen dögökkel intézné el a piszkos munkát, amikor az egész hóbelevancot hat nap alatt teremtette meg? Az meg köztudott, hogy sokkal egyszerűbb valamit elpusztítani, mint megalkotni.
If I look back I am lost
551 levél
Válasz 10.01.07. 15:50 #2
Slyder
Felejtős mind a 3. Átlagos filmek.
29274 levél
Válasz 10.01.07. 14:57 #1
Germinator
Hát ez a Legion egy jó koncepció szerintem (leszámítva ezt az "a te gyereked az emberiség utolsó reménye" dolgot, mert ezt már kábé ötezerszer ellőtték), de elég fosul van kivitelezve
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
766 levél
Válasz 10.01.07. 14:57
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Háromszori világvége a mozikban (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.