Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nem lesz Dead Space 2 PC-re (Hírek)

Dead Space 2

Dead Space 2
A legutóbbi Dead Space 2 cikkek, hírek
136 levél
Válasz 10.02.17. 21:42 #43
peterspy
ebbe igazad van
A jó játékokat ill. a Multis játékokat eredetiben vettem meg Pc-re mert vagy megérdemelte, vagy csak eredetin tudtam multizni.

tényleg szar hogy ennyire háttérbe került a Pc de most már szerintem nem olyan rossz, mert a Pc legyen munkára való a konzol meg játszásra, legalább egységesebb lenne és nem kellene számítógépet fejleszteni meg stb. (bár tudom hogy sokkal tobb embernek van számítógépe, mint konzolja, de ha valaki gamer, akkor annak, szerintem jobban megéri a konzol)

mondjuk mosmár van egy Ps3-am és így elég jó mert szinte minden jó játékot játszhatok, mert vagy erre vagy arra megjelennek. (mondjuk a Wii meg a PSP játékok nem igazán izgatnak)
1724 levél
Válasz 10.02.13. 15:59 #42
Jc
Nah ezzel én is igy vok
"Anata no koto wo omou"
554 levél
Válasz 10.02.12. 16:18 #41
Slyder
Én már annak is örülök, ha kihozzák egy nagy nevű játék folytatását PC-re. Nem kell nekem mindenféle kütyü, meg csicsás doboz. Csak a játék érdekel.
10601 levél
Válasz 10.02.12. 14:52 #40
Dark Archon
Ne is legyen drága meg szuper dombornyomott kartondoboza is legyen? Azért ne legyünk már telhetetlenek Nyilván az olcsósításnak megvan az ára... egyúttal az előnye, hogy semmit nem veszítesz a digitális vásárlással, sőt, általában nyersz, mert adott esetben olcsóbban megkapod és a DVD-t sem kell pakolgatni a meghajtóba.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1724 levél
Válasz 10.02.12. 13:00 #39
Jc
Én már azért vagyok egy jó ideje a külföldi és esetleges digitális vásárlás mellett mert sajnos már eltüntek azok a dobozos(az igazi dobozos nem csak egy dvd tok) game-ek mint anno. Most már kapsz egy xar müanyag dvd tokot amiben benne van a game nyomtatott elő és hátlapja aztán ennyi.
Ezzel ellentétben bezzeg anno még 98-99 környékén meg talán 2000ben is voltak még olyanok amik tényleg dobozas voltak amihez kaptál egy igényesen elkészitett külsőt és nem csak egy dvd tokot. Nekem pl igy van még eredeti 98 as Starcraft is igényes nagy dobozban és ilyen "dombormüvel" kivan dolgozva meg minden szóval az igényes volt azért még megérte áldozni. De manapság egy szimpla dvd tokos kiadás nem ér meg 10ezer+ pénzt. Ezért döntöttem inkább a külföldi digitális mellett és társai
"Anata no koto wo omou"
14276 levél
Válasz 10.02.11. 09:47 #38
balays82
Akkor most mi van?

Jeff Green az ea.com főszerkesztője, szóval valószínűleg nem a levegőbe beszél. A találgatások szerint csak azért nem szerepelt az EA megjelenési listájában a PC-s Dead Space 2, mert nem a következő pénzügyi évben jelenik meg, vagyis a konzolos verziók után néhány hónappal adják csak ki. Így legyen!
14276 levél
Válasz 10.02.11. 09:04 #37
balays82
Oké, a külföldi árakban jobban otthon vagy, de akkor végképp nem értem, miért beszélsz 13-15 ezer forintos játékokról, saját magadat cáfolod meg. Az biztos egyébként, hogy az elmúlt néhény évben a hazai árak is sokat mérséklődtek. A digitális vásárlás nem igazán érdekel, én régimódi vagyok, kell a doboz, meg a lemez is.
2426 levél
Válasz 10.02.11. 02:02 #36
Szabip
Kicsit úgy érzem elbeszélünk egymás mellett...

Először is nem írtam oda, hogy akinek nem inge ne vegye magára, így neked sem kell ha te áldoztál ezért a szórakozásért.

Mit gondolsz én jobban érzem magam mikor valakivel beszélgetek hogy PC-n játszok, legtöbb esetben főleg ha konzolos az illető a úgy tartja csak azért játszok PC-n mert ott 'ingeny lehet' a kiadók siránkozásiból is sok esetben elegem van sőt tovább megyek az MS kontra Epic párostól hányni tudnék főleg az Epic PC-s multját figyelmbe véve és nem tudom nekik megbocsáltani, hogy nem adják ki a goW2-t PC re (főleg mivel nem csak az eladások elmaradása gyanítható a háttérben)...
Egy másik szemléletes bántó dolog a helyi 576 ban a srác lesajnálva nézett mikor PC-s Fallout DLC csomagjáról érdeklődtem mert miért nem jó nekem a konzolos az amúgy is jobb...

És engem is dühítenek a szar konzolportok meg az olyan faék egyszerüségű konzolos játékok, mint a Force Unlished, Army of Two stb..., SW ami spec nagy csalódás és ha ilyen játékok jelennek meg konzolra / erre van igény akkor kösz de inkább nem kell konzol.

De mindezeknél jobban az olyan játékosok bosszantanak akinek volna pénzük játékra de nem őnekik elveik vannak és SEMMIT ismétlem SEMMIT nem vesznek meg mert a mocskos kiadók meg még millió egy más ok...
Márpedig az eladások/torrent vagy a HW eladások aránya egyértelműen tükrözi azt, hogy rettentő sok a letöltő, mert ugye elveik vannak...
Nem azt mondom, hogy mindent meg kell venni, de évente pár jobb játék ne hogy már ne férjen bele, főleg ha a 100e ft-s VGA ra futotta.

A PC-s paic tönkertételének momentán két nagy résztvevője van figyelembe véve az elmúlt 10 évet:
- Microsoft (csak a box eröltetése, PC mesterséges elcsökevényesítése plX10, Exkluzív címek, marketinghadjárat stb...)
- Warez

Tetszik vagy nem momentán nem túl fényes a helyzet és igen sok olyan nagy névre lenne szükségünk, mint a Dragon Age meg a Mass Effect meg a BC2, de mindezek mellett szemléletváltásra is...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1724 levél
Válasz 10.02.10. 17:46 #35
Jc
A nyomott árakról annyit, hogy ugyan ezt angliából pl megveszem fele annyiért

Pl Bioshock 2 "fantasztikus gyüjtői" 7700 Ft(itthon a simát kapod 7999ért) és a Mass Effect is kb ennyi, vagy pl az Aliens Vs Predator új részét itthon 10 990 Ftért adják én meg 7690ft-ért rendeltem elő szintén Angliából és szintén digitálisan

De megnézel bármilyen más külföldi boltot és rájössz, hogy itthon még rá is nyomnak 1-2 ezer forintal többet, hogy legyen kis saját haszon is.

Mondjuk ez az én meglátásom de amióta megnéztem az árkülönbségeket és, hogy itthon mennyire leakarnak húzni minden téren azóta már itthonról nem is nagyon vásárlok. Meg most már mindent meglehet venni digitálisan is igy pl külföldről (Anglia stb) sokkal olcsóbban megtudsz venni bármit mint pl itthon. 1 itthoni game áráért veszel majdnem 2-t kintről.
"Anata no koto wo omou"
14276 levél
Válasz 10.02.10. 15:51 #34
balays82
Abban nincs igazad, hogy manapság egy PC-s játék 13-15 ezer forintba kerülne. Szinte nem létezik ilyen drága PC-s játék, a legnagyobb címek esetleg megközelítik ezt, de az általad említett huszadrangú selejtek biztosan nem. Szerintem a magyar forgalmazók kifejezetten nyomott árakat alkalmaznak a nagyobb példányszám érdekében. Elég sok játékot veszek, de 15 ezer forintot még semmiért nem fizettem. Elég friss példa, tegnap vettem meg a Bioshock 2 fantasztikus gyűjtői kiadását mindössze 11 ezer forintért, de a Mass Effect 2 CE, illetve a Dragon Age CE is nagyjából ennyibe került. Ezeknek a játékoknak a normál verziói és más nagy címek a lélektani 10 ezer forint alatt vannak, de mondhatnám akár az új STALKER-et is, amit 6 ezerért lehet vinni. Nem mondom persze, hogy ezek olyan árak, hogy meg lehet venni minden olyan játékot, ami egy kicsit is érdekli az embert, főleg, ha valaki keresettel nem rendelkező diák, csak azt, hogy kizárólag magas árra hivatkozás nem biztos, hogy megállja a helyét. Arról nem beszélve, hogy milyen gyorsan süllyednek budget kategóriába még a legnagyobb nevű játékok is.
Az tény, hogy a PC-s eladások csak töredékét képezik egy adott játék összes eladott példányszámának. Amíg ez így van, addig a kiadók könnyedén hivatkozhatnak erre, amikor nem adnak ki valamit PC-re, függetlenül a tényleges okoktól. Ez ellen nehéz lesz bármit is tenni, főleg mivel az eladások szempontjából fontos országokban már sikerült az emberek agyába verni, hogy a konzol való játékra, a PC viszont nem.
1724 levél
Válasz 10.02.10. 15:28 #33
Jc
Meg azért itt pénzügyi szempontból is elkéne gondolkodnia sokmindenkinek, hogy ki mit ad ki és mennyiért, mert egyenlőre ha jól tudom egyik szülőm sem izraeli állampolgár vagy arab, és nem szarjuk a seggünkből a pénzt és emiatt sokan nem engedhetik meg maguknak vagy szimplán nem lesznek a részei annak a pofátlanságnak ami azt okozza, hogy lassan már a Super Mario-t is 13-15ezer forintért kapod csak meg. Nem lenne itt baj de az ember általában nem egy hülye lény és nem fog senki sem megvenni egy 10ed 20ad rankú játékot 13ezer ft-ért. Mert az erősen érezhető ahogy itt már mások is mondták, hogy az elmúlt 5-10 évben erősen lecsökkent és csökken a játékok minősége, és tényleg 10 ujjamon megtudnám számolni, hogy az elmúlt 10 évben melyik volt a tényleg emlékezetes darab és nem a trash xar. Mert pl legyen szó egy AvPről vagy Gears of War ról meg a társai azt mondom persze áldozok rá mert tudom, hogy megéri. De ha viszont van egy City Interactive szintü szar és csak simán mellé dobnak egy EA vagy bármi más logót és aztán fennhangon árulják 13ezer forintért aztán felvannak háborodva, hogy megy a warez és senki sem veszi az azé már nem teljesen okés dolog.
"Anata no koto wo omou"
10601 levél
Válasz 10.02.10. 14:15 #32
Dark Archon
Ja, hát igen, mert mostanában valami érthetetlen okból kifolyólag a DEMO is valami exkluzivitásnak számít, mintha nekünk tennének szívességet.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1282 levél
Válasz 10.02.10. 13:55 #31
Indigo
S ha tényleg akarnák, már rég megoldhatták volna a másolásvédelmet 1-1 játék mellé csomagolt pendrive-val (hardverkulcs). De szerintem ők is tudják, hogy ezzel nem vennék meg többen.

Ott a pont. Sőt, kevesebben vennék, ha nem lenne ún. "próbaverzió".
1282 levél
Válasz 10.02.10. 13:53 #30
Indigo
"nem akarjátok látni a fától az erdőt csak kifogásokkal magyarázzátok a lopás létjogosultságát..."

Nem magyarázza senki a lopás létjogosultságát (főleg ezen a fórumon nem, szerintem). És újabb gusztustalan magyarázkodás. Az ilyentől felfordul a gyomrom, bocs.
10601 levél
Válasz 10.02.10. 13:51 #29
Dark Archon
Ez nem úgy működik, hogy megírnak egy játékot konzolra, aztán 0-ról PC-re avagy fordítva. Minimális befektetéssel általában PC-re "portolják" a játékot (ami meg is látszik egyik-másikon, a GTA IV szép példa). Tehát az általad példaként felhozott arányban is bőven megéri. A bizonyíték erre az, hogy megcsinálják. Aminél nem éri meg - lásd DS2 - meg nem csinálják.

Ez az egyik. A másik, ha valaki nem tudja lewarezolni, szimplán nem játszik vele, megvenni attól még nem fogja (vagy csak elenyészően kevesen). Amit írtál, egyébként rendben van, egyszerűen csak be kell látni, hogy a DS2-nek nem a PC-sek a célközönsége.

S ha tényleg akarnák, már rég megoldhatták volna a másolásvédelmet 1-1 játék mellé csomagolt pendrive-val (hardverkulcs). De szerintem ők is tudják, hogy ezzel nem vennék meg többen.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1282 levél
Válasz 10.02.10. 13:51 #28
Indigo
Az a problémám, hogy nem én vagyok egymagamban a PC-s játékostársadalom, mégis úgy beszélnek rólam (te is), mintha eleve tolvaj lennék. És azt ptóbálják meg nekem bemesélni, hogy a PC-s lopások miatt nem vehetek majd pl Dead Space 2-t. Illetve vehetek, ha veszek egy konzolt, meg veszek rá jóval drágábban játékokat. Csak a hülye nem látja már, hogy a háttérben erőteljes lobbi megy a konzol felé terelésért. Ezt bizonyíta számtalan aljas húzás, ami a PC-sek ellen irányul.
2426 levél
Válasz 10.02.10. 13:44 #27
Szabip
Most akkor mi a problémád?
Te vettél játékokat adóztál azért hogy ez az egész előrébb mozduljon, többé kevésbé egyet is értek veled, félre ne értsd, a minőségi kifogásid is jogosak, de sajnos az is amit leírtam, a szórakozás nincs ingyen áldozni kell érte senkinek nem jár automatikusan...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
2426 levél
Válasz 10.02.10. 13:40 #26
Szabip
Semmi nem szippantott be, de te nem tudsz olvasni a neten.
Százalékos arányban figyelembe véve a PC eladások töredékét teszik ki az össz eladásnak, még konzolra eladnak 5 millió GoW-t addig PC re eladtak 500e.t így kinek éri meg?

Jöhetnék a GTA-val is amiben kézzelfogható adat van mivel a lejátszható vidóknál méri hányan tekintették meg, na most a legnézettebb videót alig többen mint 500e-n látták feltételezve nem mindenki nézi meg de akkor is hol járhtanak az eladások 800e körül konzolon mennyi is fogyott és mennyit is varezoltak le torrenteken mikor kijött??

Tény lehet egy játék sikeres 200e eladott darabszám után is de miért görcsöljenek ha konzolon lazán elérik a 3-4 millás eladást egy középszerű játék esetén is...

Tudod mi a baj a hozzád hasonló emberekkel, nem akarjátok látni a fától az erdőt csak kifogásokkal magyarázzátok a lopás létjogosultságát...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
554 levél
Válasz 10.02.10. 13:34 #25
Slyder
Te most bűnteted magad? Mazochista vagy hogy ilyen nonsense barmoságkat írsz?
1282 levél
Válasz 10.02.10. 13:28 #24
Indigo
Nekem meg egyre jobban elegem van az efféle magyarázkodásokból, főleg, amikor egy pc-s játékos szájából hangzanak el ilyen szövegek... Rohadtul gusztustalan ez a fajta kioktatás. Majd rögtön mindjárt hülye szar alaknak is érzem magam, csak még előtte van egy kis dolgom... Ja, nem. Hadd ne én nézzek már magamba, amikor csak tavaly több mint 20 eredeti játékot vásároltam PC-re... Szóval ezt a "mindenki"-t felejtsd el.

Amúgy meg nem mondtál semmi újat, csak a játékIPAR gusztustalan siránkozását szajkóztad el. Szerintem a PC-s játékipart nem a warez, nem a játékosok, hanem az ipar teszi tönkre. Ez nem olyan dolog, hogy vesszük a lisztet, a vizet, a sót, összegyúrjuk, és eladjuk kiflinek. Azt kellene megérteni, hogy nem a tömeggyártást kellene erősíteni, hanem minőséget, kreativitást és tartalmat kell letenni az asztalra, és arra lesz kereslet. Lásd Dragon Age, Mass Effect 2, csak hogy pár friss címet említsek. De általában jóval kevesebb eladott darabszámmal is bőven nyereségesek a PC-s címek, máskülönben már régen nem fejlesztene rá senki. Amíg a rétegjátékoknak is van létjogosultsága PC-n, addig számomra a warezkártya csalásnak, hazugságnak számít.

Ja, és még akkor nem is beszéltem a szivatós másolásvédelmekről, a gyenge minőségű portolásokról, a gyenge és rövid élettartamú, vagy egyenesen bugyuta játékokról, amit az igényesebb PC-s játékosok eleve elutasítanak. De ezt nincs most kedvem kifejteni.
2011 levél
Válasz 10.02.10. 13:19 #23
Corvus5
Szépen beszippantotta az agyadat a marketinggépezet, részvétem. Persze ez az EA célja, de ne aggódj, talán egyszer majd visszanő!

A konzolra történő warez a legutóbbi felmérések szerint már messzemenően meghaladja a PC-st. De persze könnyebb ontani a baromságot, mint utánaolvasni a dolgoknak.
7503 levél
Válasz 10.02.10. 12:45 #22
Attila88
Szegeny EA, elmorzsoltam en is 1-2 konnycseppet
"This movie isn't about cars, it's about a guy who owns a car"
2426 levél
Válasz 10.02.10. 12:37 #21
Szabip
Már megint a kiadót szidjátok, de mindenkinek magába kellene néznie és végigvenni, hogy az utóbbi időben hány PC-s játékot vett meg.
Nagyon is meg tudom érteni a kiadót, a visszafogott eladások miatt...

Ezt a címet megint a warezosoknak köszönhetjük. A kiadóknak totálisan elege van a kalózkodás mértékéből a PC a legnagyobb platform lehetne ha nem az illegális másolatokkal játszana 10 PC-ből 9, mert sajnos ez a tendencia és ez nem is akar megváltozni.
Régebben úgy gondoltam nem csak a warezolásnak köszönhető a több játék elvesztése de valójában egyre biztosabb vagyok benne hogy igen.
PC-n már csak az FPS-ek RTS (ez is kihalóban) RPG-k és a szimulátorok maradtak.
TPS már alig van és a sportjátékok is eltűnőben vannak.

Egyre jobban elegem van a vérpistikékből és a mindent letöltünk aztán kipörgetünk elvből az meg már csak hab a tortán, hogyha valaki PC mellett konzolt is tart a PC re lopja a cuccokat a konzolra meg megveszi, mert ilyenről is tudok.

Sebaj megint kevesebbek lettünk egy nagy névvel.

2 év múlva már nem lesz miért PC-snek lenni...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
19 levél
Válasz 10.02.10. 10:43 #20
zotaxking
Ez azért már pofátlanság az Electronic Artstól...
Chi trova un amico, trova un tesoro
1724 levél
Válasz 10.02.10. 06:45 #19
Jc
De az olyan is ^^ volt szerencsém hozzá és jó jó de messze van nagyon a Pc-s mmo-k szinvonalától.
"Anata no koto wo omou"
1286 levél
Válasz 10.02.10. 02:07 #18
PrOHax
Hát akkor........basszák meg !!!
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
4249 levél
Válasz 10.02.10. 01:57 #17
Madrac
Erosen tevedsz, van tobb MMO is konzolra. Csak hogy egyet emlitsek Final Fantasy XI.
Quoth the raven, `Nevermore.'
1286 levél
Válasz 10.02.10. 01:04 #16
PrOHax
Főleg, hogy ha Tesco-ban 2.990 Ft ért árulják, vagyis árulták anno

Nekem csak az szúrja a szemem, hogy ha az első részt kiadták PC-re és végigjátszotta az ember, akkor már a 2. részt is dobják ki. Ne az legyen, hogy az egyiket kiadjuk a másikat nem. Akkor nem zavarna, ha az első rész nem jelent volna meg PC-re. Na mind1.

Ha már a témánál járunk, sztem egy valamiben még fölényben van a PC, ezek pedig az MMO játékok. Tudtommal ilyet még nem készítettek konzolra, és ebben van sztem a legtöbb pénz ( már amelyik fizetős ), lásd WoW, Star Trek Online ( ami meglepően jó lett ), illetve jövőre SW:TOR.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
4249 levél
Válasz 10.02.09. 23:37 #15
Madrac
Jo lenne ilyenkor latni, hogy teljesitett az elso resz. Ha pl az eladasok 95%a konzol volt nem csoda, ha nem csinaljak meg a 2at.
Quoth the raven, `Nevermore.'
1724 levél
Válasz 10.02.09. 23:34 #14
Jc
Eléggé undoritó ez a mocskos zsidó politika amit a konzol ipar elkezdett játszani az elmúlt években és egyre jobban kezd felerősödni. Mert gyakorlatilag arra akarnak rámenni, hogy minnél több emberrel vetessenek meg különféle konzolokat és ezt mindenféle módszerrel már lassan eröltetik. Pl a Gears of War 2 esete is, rég lesz rohadt konzol-on pl Gears os War 26 mire mi Pc-s sek a 2.-vel fogunk játszani már ha egyáltalán kiadják majd egyszer de már az sem biztos, és most a Dead Space 2 is egy újabb áldozat ebben. Bár tényleg furcsa mert eddig szó sem volt arról, hogy nem lesz Pc-n. De mind1 ha nem akkor nem.

és hát igen ezt ahogy látom "Corvus5" is nagyon jól leirta. Arra mennek ki, hogy minnél nagyobbat és többet kaszáljanak és tudják, hogy ezt a konzoliparban tudják elérni mert egy tök standard xbox vagy ps játék ott kezdődik ugyebár hogy 15-16ezer ft ...
"Anata no koto wo omou"
14678 levél
Válasz 10.02.09. 13:25 #13
Razor03
Elég szomorú, bár még az első részt sem fejeztem be rendesen.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
10601 levél
Válasz 10.02.09. 12:10 #12
Dark Archon
Az exkluzív címek a konzolosokat is szivatják. Tehát legyen az embernek PS3, Xbox, PC? Na, ne. Nem lesz DS2, akkor nem játszunk DS2-t, ennyi.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
14276 levél
Válasz 10.02.09. 12:00 #11
balays82
Az a baj, hogy eddig szó sem volt róla, hogy nem lesz PC verzió, most pedig, amikor elkezdték csöpögtetni az információkat a játékról, csak úgy mellékesen odavetik, hogy egyébként a PC-sek le vannak ejtve (megint). Lehet, hogy ez megszokott dolog, de attól még elég szemét húzás.
2011 levél
Válasz 10.02.09. 11:35 #10
Corvus5
Ne csináljatok már úgy, mintha ez meglepő lenne. Akinek mégis az, az valszeg átaludta az elmúlt 5-6 évet. Semmi sem kapott még olyan erős kampányt, mint a konzolok a PC-vel szemben. A csapból is az jön évek óta, h a konzol milyen szép és jó. Nem úgy, mint a PC, amire féléves késéssel adják ki a játékokat, vagy ki se adják. Ha kiadják, akkor direkt szarul portolják, h érezze a PC user a hátrányát az egésznek. Visszafogják a PC-ket, h a kövület konzolokat nehogy odaverjék, mert akkor azokat mégis ki venné meg....stb...stb...stb.
A cél egyértelműen az, h mindenki csak konzolon játszon, hiszen ott mégiscsak 3x annyiba kerül ugyanaz a játék, és külön is fizetni kell a multiért (már ahol). A játékosok többsége pedig akkor is beszerzett már legalább 1 konzolt, ha a PC-t szereti a legjobban, mert ugye a szívatások egy idő után elég idegesítőek + ott vannak az exclusive címek is. Szóval egy csomóan rendelkeznek mindkét platformmal, de nyílván nem fogják mindkettőre megvenni ugyan azt a játékot. Szvsz ez lesz az elkövetkezendő időkre vonatkozó tendencia. Fokozatosan építik le a PC-s játékipart, h a sokkal drágább konzolokon mégjobban megszedhessék magukat. Ez szerintem egyátalán nem újdonság.
92 levél
Válasz 10.02.09. 10:25 #9
Narxis
Ha nagyobb is -amit erősen kétlek- akkor is a konzol játékok jobban fogynak mint a PC-sek.

Az EA csak a "zsebére" hallgatott.
405 levél
Válasz 10.02.09. 10:15 #8
Artemius '89
Nem hiszem el!!!! Agyvérzést kapok ezektől a barmoktól :S Azt tudnám mire fel gondolkodnak így! Ez akkora kibaxás már (és nem az első) amilyet a világ nem látott :S
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
14276 levél
Válasz 10.02.09. 09:03 #7
balays82
Nem szokásom ilyet mondani, de most elmehet az EA a f*szba. Tartok tőle, hogy ez nem csak marketingfogás, először azt hittük, hogy a Dante's Inferno esetében is erről van szó, aztán mégsem. Itt ugyanaz a kiadó és a fejlesztő is, ezért én nem reménykedem túlságosan. Esetleg fél évvel a konzolos megjelenés után átírják, de ez meg nem igazán az EA stílusa.
54 levél
Válasz 10.02.09. 08:51 #6
tibi1989
Egyetértek Z-Masterrel! De ha ezt is a sok kalózkodással fogják magyarázni, akkor megőrülök.... különben is a kalózkodás már konzolokra sokkal nagyobb mind PC-re, szal ez elég szar duma már... mindegy... a remény hal meg utoljára...
20366 levél
Válasz 10.02.09. 08:21 #5
Z-Master
Remélem addig változni fog ez a helyzet mert vérgáz ez az állandó bejelentés, hogy only konzol.
10601 levél
Válasz 10.02.09. 07:52 #4
Dark Archon
Ja, hát ma reggelre is kellett egy "hír" Egyébként régebbi játékokról - amik már megjelentek - visszaolvasva, hogy még a megjelenés előtt miket találgattak róla, nagyon szórakoztató tud lenni. Annyi baromság van bennük, hogy hihetetlen (s most nem a PC Dome-os cikkekről beszélek)
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
176 levél
Válasz 10.02.09. 07:12 #3
gamator
Szerintem már megint csak a szokásos feszültségkeltésről van szó.
Lehet, hogy első körből nem lesz, de később biztos kiadják PC-re is.
Kell nekik az pénz is, ahhoz hogy jobban nézzen ki a pénzügyi jelentés.
Még ha nem is olyan sok pénz
574 levél
Válasz 10.02.09. 06:25 #2
munszu
Hát most nem tudom mit mondjak...
Egészen eddig azt hittem hogy lesz PC-re...
Kár érte, de ez csak változik még.
766 levél
Válasz 10.02.09. 06:25 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Nem lesz Dead Space 2 PC-re (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.