Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz Dead Space 2 PC-re

Csak konzolokon jelenik meg a horror játék.

2010.02.09. 06:15 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Atrs utolsó pénzügyi jelentése tartogatott egy meglepetést, a Dead Space 2 csak konzolokra szerepel rajta 2011 negyedik negyedéves megjelenéssel. Azóta már az EA is megerősítette, hogy nincs tervben a PC-s változat, de tekintettel a hosszú időre, ami még hátravan reménykedhetünk azért. ■

Dead Space 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space 2

hozzászólások (42)

Jc
Jc 2010.02.12. 13:00
Én már azért vagyok egy jó ideje a külföldi és esetleges digitális vásárlás mellett mert sajnos már eltüntek azok a dobozos(az igazi dobozos nem csak egy dvd tok) game-ek mint anno. Most már kapsz egy xar müanyag dvd tokot amiben benne van a game nyomtatott elő és hátlapja aztán ennyi.
Ezzel ellentétben bezzeg anno még 98-99 környékén meg talán 2000ben is voltak még olyanok amik tényleg dobozas voltak amihez kaptál egy igényesen elkészitett külsőt és nem csak egy dvd tokot. Nekem pl igy van még eredeti 98 as Starcraft is igényes nagy dobozban és ilyen "dombormüvel" kivan dolgozva meg minden szóval az igényes volt azért még megérte áldozni. De manapság egy szimpla dvd tokos kiadás nem ér meg 10ezer+ pénzt. Ezért döntöttem inkább a külföldi digitális mellett és társai :)
Dark Archon
Dark Archon 2010.02.12. 14:52
Ne is legyen drága meg szuper dombornyomott kartondoboza is legyen? Azért ne legyünk már telhetetlenek :) Nyilván az olcsósításnak megvan az ára... egyúttal az előnye, hogy semmit nem veszítesz a digitális vásárlással, sőt, általában nyersz, mert adott esetben olcsóbban megkapod és a DVD-t sem kell pakolgatni a meghajtóba.
Slyder
Slyder 2010.02.12. 16:18
Én már annak is örülök, ha kihozzák egy nagy nevű játék folytatását PC-re. Nem kell nekem mindenféle kütyü, meg csicsás doboz. Csak a játék érdekel.
Jc
Jc 2010.02.13. 15:59
Nah ezzel én is igy vok :D
peterspy
peterspy 2010.02.17. 21:42
ebbe igazad van
A jó játékokat ill. a Multis játékokat eredetiben vettem meg Pc-re mert vagy megérdemelte, vagy csak eredetin tudtam multizni.

tényleg szar hogy ennyire háttérbe került a Pc de most már szerintem nem olyan rossz, mert a Pc legyen munkára való a konzol meg játszásra, legalább egységesebb lenne és nem kellene számítógépet fejleszteni meg stb. (bár tudom hogy sokkal tobb embernek van számítógépe, mint konzolja, de ha valaki gamer, akkor annak, szerintem jobban megéri a konzol)

mondjuk mosmár van egy Ps3-am és így elég jó mert szinte minden jó játékot játszhatok, mert vagy erre vagy arra megjelennek. (mondjuk a Wii meg a PSP játékok nem igazán izgatnak)
ajánlott olvasnivaló