Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dante's Inferno (X360) (Konzol cikk)

Dante's Inferno (X360)

Dante's Inferno (X360)
A legutóbbi Dante's Inferno (X360) cikkek, hírek
12 levél
Válasz 10.02.14. 14:52 #5
WaGGu0901
azért sajnálom hogy PCre nem lesz pedig nagyon érdekel ez a téma...
14264 levél
Válasz 10.02.12. 12:29 #4
balays82
Ezzel csak az a probléma, hogy valószínűleg Orpheusz és Eurüdiké történetét a játék célközönségének a töredéke ismeri, miközben Dante Alighieri neve és az Isteni színjáték története azért még ma is sokaknak ismerősen cseng, ha máshonnan nem is, az iskolai tanulmányokból (merem remélni, hogy még tanítják). Pusztán marketing szempontból az Orpheus's Inferno, nem tűnik annyira nyerőnek, de nem is hinném, hogy tömeges tiltakozások fognak kialakulni az irodalmi ferdítések miatt.
32233 levél
Válasz 10.02.11. 21:12 #3
szbszig
Most, hogy mondod, ebben a formában talán még elviselhető is lenne a játék. Azaz maradhat a pokol beosztása az, ahogy Dante művéből átvették, csak nevezzék át a főhőst és a célt, amiért küzd.

Vagy van még egy alternatívám, amit már fél éve kifejtettem: Felejtsék el Dantét, és helyette Orpheusz és Eurüdiké történetéből készítsenek játékot! A helyszín lényegében ugyanaz, ahhoz a sztorihoz viszont sokkal inkább illene ez a kaszabolós, asszonymegmentős vonal.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1717 levél
Válasz 10.02.11. 20:50 #2
-Jozef-
Minden bizonnyal a reneszánsz költő Dante Alighieri a játék főszereplője, és nem egy azonos nevű keresztes lovag aki a Halál kaszájával írtja a monsztákat a pokolban. Biztos többeket érdekelt volna ebben a formában az Isteni színjáték a reneszánszkori Itáliában.

Komolyan, ezen miért lehet annyira fennt akadni? Említésre méltó párhuzamokat maximum a játék és a Dante(a költő és nem a kaszabolós főhős) által elképzelt Pokol beosztása között lehet húzni.
“Going outside is highly overrated.” - Ready Player One, Ernest Cline
32233 levél
Válasz 10.02.11. 17:53 #1
szbszig
Te jóságos...!

"A kezdetben ártatlannak tűnő Danteről 2D-s animált kisfilmekben derül ki, hogy a keresztes hadjárat során minden fő bűnben vétkezett, hiszen bűnbocsánatért esedezve ezért varrta mellére a keresztet és ezért veszthette el Beatrice-t!"
A keresztes hadjáratok 1095-ben kezdődtek, és 1272-ben ért véget az utolsó. Dante feltehetően 1265 környékén született. Még ha harcos lett volna is, igen sok keresztes háborúban lett volna lehetősége részt venni, mint látható...

"Dante útja a költemény vonalát követi végig, ahogyan a kilenc körön átverekedve magát végül megküzdhet Luciferrel Beatrice lelki üdvösségéért."
Hogy micsodáért?! Ez most komoly, vagy valami vicc? Beatrice maga volt a megtestesült tökéletesség a műveiben, és mintegy félistenre nézett fel rá egész életében. Itt meg ő küzd a lelki üdvéért? Úristen, ennél még az is ezerszer értelmesebb lett volna, ha simán a feltámasztásáért harcolna...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
766 levél
Válasz 10.02.11. 17:53
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dante's Inferno (X360) (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.