Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» King Arthur - The Role-playing Wargame

King Arthur II: The Role-Playing Wargame

415 levél
Válasz 11.11.17. 17:50 #12
Bozotszály
Remélem valaki játszik még ezzel, mivel lenne egy kicsi problémám:

Eredeti verzióm van, régen játszottam is vele, de nem fejeztem be, időközben új gépem lett...lényeg windows 7 n van feltelepítve, és nem tudom feltelepíteni mert, olyan hibaüzenettel hogy nem tudja elindítani az EngineSupplier.ddl-t...gondolom már patchelné vagy mi a szösz...na rekestem neten, hiba másnál is előfordult, de megoldás még csak véletlenül sem volt sehol, hivatalos oldalon is csak hogy foduljunk a steames supporthoz...ahhoz meg majd végső esetben

Valaki tud megoldást?
"Whore" is just another way to say "I love you"!
51 levél
Válasz 10.07.14. 15:19 #11
Zéta_n1
Nekem is van egy eladó Steam CD kulcsom , ha valakit érdekel. Cserébe ezeket kérném
http://www.gog.com/en/gamecard/gabriel_knight_sins_of_the_fathers
http://www.gog.com/en/gamecard/gabriel_knight_2_the_beast_within
http://www.gog.com/en/gamecard/gabriel_knight_3_blood_of_the_sacred_blood_of_the_damned
http://www.gog.com/en/gamecard/phantasmagoria
1 levél
Válasz 10.07.14. 09:18 #10
gabu88
mennyiért adod el??
68 levél
Válasz 10.07.09. 10:06 #9
kis-ákos
mivel eladni nem tudom a king arthurt akkor cserélem akit érdekel tehát:

king arthur roleplaying wargame to age of empires III: asian dynasties

coquistador.andrew@gmail.com
békesség, ákos2
68 levél
Válasz 10.06.29. 00:42 #8
kis-ákos
eladó / csere: king arthur - roleplaying wargame akit érdekel kérem írjon ide: conquistador.andrew@gmail.com
békesség, ákos2
68 levél
Válasz 10.04.20. 23:32 #7
kis-ákos
drága hölgyek-urak akit érdekel King Arthur roleplaying wargame-t cserélnék Napoleon - total war-ra (ha imperial edition van ráfizetnék!) az egyébként jobban is kéne!

kérem akit érdekel írjon: conquistador.andrew@gmail.com
békesség, ákos2
12 levél
Válasz 10.04.19. 15:14 #6
motrosmano
Helló!

most tettem fel nem rég a játékot de nem indul el, mert valamiért nem engedi a hozzá tartózó dx 9.c telepíteni? most frissitettem a catalystet is de még igy se engedi.többet is leszedtem már és azt írja ki mindegyiknél hogy nem ment át a windows logo tesztelésén. miért? valaki tud valami mást javasolni?

Üdv.: motrosmano
2179 levél
Válasz 10.04.13. 19:52 #5
Shadowguard
Nem tudom azóta újrakezdted-e vagy találtál-e megoldást, mindenesetre nekem az alábbi technika elég szépen működött:
Amíg nincs meg a három lovag addig bőven elég egy sereg, lehetőleg minél több íjásszal (Zsarnokként elég hamar lehet jó íjászokat szerezni), a lovagoknál pedig a területre ható, lassító varázslatokat kell kifejleszteni. A seregek fejlesztésénél pedig a 10ből 2 pont mehet az alacsonyabb fenntartási költségre, az is segít valamennyit.
Ügyes taktikával a csaták 80%-a megnyerhető nulla vagy minimális veszteséggel, ez szintén segít spórolni.
A lovagoknál is megéri megnézni a képességeket és az alapján tenni alájuk földeket, illetőleg feleségből is csak olyat választani, aminek semmilyen negatív gazdasági tulajdonsága nincs. A legjobb különben, ha van egy konkrét harcoló csapatod és egy vagy kettő, aminek csak annyi a dolga, hogy a különböző diplomáciai vagy egyéb missziókat amik rontják a termelést gyorsan megoldják. Ebbe a seregbe nem is kellenek különösebben tápos egységek, mert a sima zsarnok íjász is bőven elég. A fejlesztéseknél pedig szintén a gazdasági fejlődést segítőkre kell rámenni, az egységekkel ráérsz később is foglalkozni.
Én szintén a harmadik könyvnél járok és ezzel a taktikával 100ezer felett van az arany és az élelem egyaránt, szóval biztosan működik.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
68 levél
Válasz 10.04.13. 13:17 #4
kis-ákos
továbbra is eladó a king arthur 5 rongyért. akit érdkele írjon: conquistador.andrew@gmail.com
békesség, ákos2
415 levél
Válasz 10.03.20. 11:52 #3
Bozotszály
Arra nincs valami tanácsod, hogy lehet a gazdaságot jól fenntartani, mert valahol én is a 3. könyvnél tartok, de a gazdaságom az szépen lassan hanyatlik, és nem tudom eltartani a seregeimet. 3 seregem van össz-vissz igaz elég tápos egységekkel, de egyszerűen nem tudok 1-ről a 2-re jutni egy jó ideje a játékban, mer nincs élelmem, aranyam még csak-csak lenne de javarésze elmegy arra, hogy kaját vegyek. Bár lehet újra kéne kezdenem, csak sajna ahhoz meg nincs sok türelmem.
"Whore" is just another way to say "I love you"!
68 levél
Válasz 10.03.20. 11:28 #2
kis-ákos
eladó / csere* alap king arthur the roleplaying wargame (magyar) egyszeri ajánlat, akit érdekel kérem írjon: conquistador.andrew@gmail.com


*Napoleon Total war
békesség, ákos2
2179 levél
Válasz 10.03.01. 18:44 #1
Shadowguard
A játék már tavaly megjelent, mostanra már magyarul is elérhető, szóval gondoltam nyitok neki topic-ot, ha már nincs neki.
Jelenleg közel 20 óra játékidőnél tartok, kb. mostanra tapasztaltam ki a játék oktatórészét. Ugyanis nincs konkrét tutorial, hanem a küldetésekkel előrehaladva bnyílik meg egyre több opció (nagyjából az első könyv az oktatórész, de a második adja az igazán tápos egységeket) Meg végre nem kell 20-szor újrajátszanom egy csatát A csaták ugyanis a Total Warhoz hasonlóan nem annyiból állnak, hogy összezavarjuk a két csapatot és a több nyer, mert okos taktikával (és pár íjásszal ) a legnagyobb túlerő ellen is lehet győzedelmeskedni. Aki gondolja annak szívesen adhatok tanácsokat, bár még csak a harmadik könyvnél tartok, szóval lehet teljesen más lenne a jó taktika a végére

Egyébként pedig tessék jó patriótáknak lenni és kipróbálni mindenkinek legalább az oldalon elérhető demo erejéig, mert hazai fejlesztés
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.