Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect film - a Legendary Pictures kezében (Hírek)

9368 levél
Válasz 10.05.26. 21:24 #13
Kanduhrka
És mi lesz a magyar cím? Massz Efektus?

Én amúgy egy afféle politikai, háborús filmet képzelek magam elé, de nem mint egy trilógia első darabja, hanem mint önálló film. Mondjuk kb 180 perces lenne. Shephard karakterért én is fölöslegesnek tartom átvinni vászonra, viszont remélem egy karizmatikus, jó színészt kérnek fel a szerepre(és nem Zac Afront...)
Mila Kunis például jól nézne ki, mint idegen
horrorgeeks.blogspot.com
278 levél
Válasz 10.05.26. 21:13 #12
Adamra
Lehet az álomgyárat szeretni, nem szeretni de tény hogy a szórakoztatóipar igen nagy részét a filmgyártás teszi ki. Ha valaki kaszálni akar egy filmmel az csinál belőle játékot és fordítva. Az más kérdés, hogy az említett alkotások minősége milyen.

Szerintem a legelképzelhetőbb történet Anderson kapitány meséje lenne, arról van valami kis történet de semmi konkrétum. Meglehetne filmesíteni. De Shepard szerepeltetése...
"Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet."- Hannibal
16989 levél
Válasz 10.05.25. 20:45 #11
KisCsirkee
Egyetértek. Sokkal valószínűbb, hogy telerakják új, kitalált baromságokkal a már alapból tökéletes univerzumhoz, mert biztos, hogy Hollywoodnak nem lesz elég jó a BioWare mestermunkája. 100%, hogy el lesz baszva. Én is félek tőle, és szerintem is teljesen felesleges az egész!

De még ha tökéletes is viszik vászonra, a játékos döntéseit, a párbeszédek sokszínűségét és minőségét biztos, hogy nem fogják tudni visszaadni.

Na és Shepard?
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
764 levél
Válasz 10.05.25. 19:17 #10
pb69
A Star Warsos részt leszámítva egyetértek az előttem szólókkal. Azért lehet szeretni meg utálni Lukács bá' alkotását, de kár lenne tagadni, hogy a filmtörténet egyik legjobban felépített világa, univerzuma, amihez kevés goható van. Persze a különféle játékok közül láttunk már ott is gyalázatos hozzáállást (pl. Force Unleashed).
A ME film nekem sem tűnik valami nagy ötletnek. A játék sztoriját minek megfilmesíteni, tökéletes ahogy van és mindenkinek más, épp ez az RPG lényege. Ha viszont tök másokat tartalmaznak csak abban a világban akkor meg egy kicsit feleslegesnek tűnik, akkor már egyszerűbb egy tök új dolgot kitalálni, mint pl. az Avatar.
Azt el tudnám képzelni, hogy a játék előtti időket dolgozzák fel. Így a BioWare is be tud kapcsolódni, hisz néhány dolgot már tudunk az előzményekről, de korántsem mindent. Ebből vagy mondjuk a társaink előéletét bemutató filmekből még akár nagyon jó is kisülhet és valószínű, hogy a BioWare se tervezi az első résznél korábbi sztori kidolgozását.
1087 levél
Válasz 10.05.25. 19:11 #9
richy25
Igazából ha ügyesek még a történetet is bele tudják szőni a filmbe, anélkül hogy a játékban levő választásoknak adnának egy pofont... Shepard említésszinten könnyen megjelenhet a filmben. Sőt, sztem meg lehet oldani azt h ténylegesen megjelenjen benne... nem lesz itt probléma
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
763 levél
Válasz 10.05.25. 19:06 #8
Falusi
Nemtom, most te értettél félre engem, vagy én téged, mert ugyanarról beszéltem, amiről most te, azaz "Nos, ha van eszük, akkor igenis a játék világát adaptálják, és nem magát a történetet".

Ugyanezt (akartam) mondani. A világ hatlamasan jó, kiváló a filmhez, igazából a történet is jó lenne, csak ugye ahogy mondtam, a választás szabadsága miatt változó élmény, amiért ilyen jó is a Mass Effect (jórészt).
1087 levél
Válasz 10.05.25. 18:33 #7
richy25
Nos, ha van eszük, akkor igenis a játék világát adaptálják, és nem magát a történetet. Pláne mert ugye a történet egy trilógia része, bármennyire is kerek egész mindegyik része (Habár a ME2... próbálok rá úgy gondolni mint áldozatra a 3. rész sikeréért). És ha a régebbi hírek igazak, hogy a BioWare is kap beleszólást a forgatásba, akkor ebből csak nem fog vmi botrányosan szar film kisülni.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
763 levél
Válasz 10.05.25. 18:19 #6
Falusi
Ha beválik a te elméleted, akkor lehet jó is a film, de csak akkor, ha nem szerepel benne a Sheperd. Ebben a játékban az az egyik fő tényező, hogy megválaszthatod, hogy milyen legyen a személyiséged, ezért úgymond mindenkinek más élményt nyújt a játék. Ha a filmben pedig rákényszerítenek Sheperdre egy figurát, hogy "márpedig Juhász tábornok ilyen és ilyen!", na akkor aztán kampec neki.

Szerintem.
558 levél
Válasz 10.05.25. 18:05 #5
Drukala
Épp ellenkezőleg, sokan azért nem fogják megnézni, mert rendkívül ritkák a jó megfilmesítések és inkább megkímélik magukat attól az élménytől, hogy az egyik kedvenc világukból csúfot űznek. Ne legyen igazam és legyen remek film a játék szellemében, de attól tartok erre kevés az esély.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
1087 levél
Válasz 10.05.25. 17:59 #4
richy25
Nemértem mi itt a pánik. Ti a játék történetéről beszéltek, mikor sztem itt inkább a játékban univerzuma az, ami a film alanya lesz. Nézzünk egy példát visszafelé: Star Wars játékok se a filmtrilógiák történetén mentek végig (nem mindegyik legalábbis) és a Mass Effect világában szvsz LÉNYEGESEN több lehetőség van "holmi" Star Warsénál. Én nem félek.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
4211 levél
Válasz 10.05.25. 12:43 #3
Madrac
Miert innak meg a rajongok a levet? Kenyszeritik oket a mozibamenetelre?
Quoth the raven, `Nevermore.'
558 levél
Válasz 10.05.25. 12:16 #2
Drukala
Megértem, hogy meg akarják lovagolni a sikert. Kár, hogy a rajongók isszák meg a levét
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
32627 levél
Válasz 10.05.25. 11:33 #1
Creativ3Form
Djááhhhh. Ezt nem kéne. Már maga a játék tökéletesen filmszerű, nem kéne elbaszni. 100%, hogy a játék szinvonalát nem fogja elérni, max pillanataiban, pillanatokért meg nem kell Mass Effect film. Főleg, hogy mind a történetet, mind a karaktereket, esetleg még a neveket is (alias PoP film) stb. át fogják írni szóval djááhhh. Ezt nem kéne.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 10.05.25. 11:33
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mass Effect film - a Legendary Pictures kezében (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.