Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mass Effect film - a Legendary Pictures kezében

A jogokat megszerző cég a háttérben már több alkotóval is tárgyal a filmről.

2010.05.25. 10:57 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Immár hivatalos, hogy az esetlegesen és remélhetőleg elkészülő Mass Effect filmet a Legendary Pictures fogja "összerakni", és a Warner Bros terjeszteni. A stúdió igazgatója, Thomas Tull pedig elmondta, hogy a Mass Effect világa gyorsan megfogta szakértőiket, akik megállapították, hogy az izgalmas történet, a kiváló szereplők tökéletesen megérettek arra, hogy egy komolyabb költségvetéssel megtámogatott játékfilmet készítsenek belőle.
A háttérben mindenesetre már folyik az egyezkedés, és a hírek szerint a Legendary jelenleg a forgatókönyv megírásáról tárgyal, melyre Mark Protosevich (A sejt, Legenda vagyok, Thor) személyét szeretnék megnyerni. ■

hozzászólások (13)

richy25
richy25 2010.05.25. 19:11
Igazából ha ügyesek még a történetet is bele tudják szőni a filmbe, anélkül hogy a játékban levő választásoknak adnának egy pofont... Shepard említésszinten könnyen megjelenhet a filmben. Sőt, sztem meg lehet oldani azt h ténylegesen megjelenjen benne... nem lesz itt probléma :P
pb69
pb69 2010.05.25. 19:17
A Star Warsos részt leszámítva egyetértek az előttem szólókkal. Azért lehet szeretni meg utálni Lukács bá' alkotását, de kár lenne tagadni, hogy a filmtörténet egyik legjobban felépített világa, univerzuma, amihez kevés goható van. Persze a különféle játékok közül láttunk már ott is gyalázatos hozzáállást (pl. Force Unleashed).
A ME film nekem sem tűnik valami nagy ötletnek. A játék sztoriját minek megfilmesíteni, tökéletes ahogy van és mindenkinek más, épp ez az RPG lényege. Ha viszont tök másokat tartalmaznak csak abban a világban akkor meg egy kicsit feleslegesnek tűnik, akkor már egyszerűbb egy tök új dolgot kitalálni, mint pl. az Avatar.
Azt el tudnám képzelni, hogy a játék előtti időket dolgozzák fel. Így a BioWare is be tud kapcsolódni, hisz néhány dolgot már tudunk az előzményekről, de korántsem mindent. Ebből vagy mondjuk a társaink előéletét bemutató filmekből még akár nagyon jó is kisülhet és valószínű, hogy a BioWare se tervezi az első résznél korábbi sztori kidolgozását.
KisCsirkee
KisCsirkee 2010.05.25. 20:45
Egyetértek. Sokkal valószínűbb, hogy telerakják új, kitalált baromságokkal a már alapból tökéletes univerzumhoz, mert biztos, hogy Hollywoodnak nem lesz elég jó a BioWare mestermunkája. 100%, hogy el lesz baszva. Én is félek tőle, és szerintem is teljesen felesleges az egész!

De még ha tökéletes is viszik vászonra, a játékos döntéseit, a párbeszédek sokszínűségét és minőségét biztos, hogy nem fogják tudni visszaadni.

Na és Shepard?
Adamra
Adamra 2010.05.26. 21:13
Lehet az álomgyárat szeretni, nem szeretni de tény hogy a szórakoztatóipar igen nagy részét a filmgyártás teszi ki. Ha valaki kaszálni akar egy filmmel az csinál belőle játékot és fordítva. Az más kérdés, hogy az említett alkotások minősége milyen.

Szerintem a legelképzelhetőbb történet Anderson kapitány meséje lenne, arról van valami kis történet de semmi konkrétum. Meglehetne filmesíteni. De Shepard szerepeltetése...
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.05.26. 21:24
És mi lesz a magyar cím? Massz Efektus?:-D

Én amúgy egy afféle politikai, háborús filmet képzelek magam elé, de nem mint egy trilógia első darabja, hanem mint önálló film. Mondjuk kb 180 perces lenne. Shephard karakterért én is fölöslegesnek tartom átvinni vászonra, viszont remélem egy karizmatikus, jó színészt kérnek fel a szerepre(és nem Zac Afront...)
Mila Kunis például jól nézne ki, mint idegen:D
ajánlott olvasnivaló