Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Alpha Protocol (Ismertető)

Alpha Protocol

Alpha Protocol
A legutóbbi Alpha Protocol cikkek, hírek
2387 levél
Válasz 10.07.05. 19:14 #53
SShark
A mai, újra felhozott warez vs. nem warez hozzászólásokat törlöm.
Ez a téma le lett zárva, főleg itt.
Volna erre egy külön topic és ott is már komoly birkózások voltak teljesen eredménytelenül.
Tényleg csak veszekedés lesz belőle amit én nem fogok hagyni!
Konkrét warez úgy sem lesz mert töröljük...
2387 levél
Válasz 10.07.05. 18:42 #52
SShark
Ezt sajnos tényleg törölnöm kell. Ha egyéb, játékkal való problémád lesz akkor írj nyugodtan de ez it tényleg szigorúan tilos!
558 levél
Válasz 10.07.05. 18:35 #51
Drukala
Domeon tilos a warez, a hozzászólásod szerint órákon belül eltűnik. Javaslom, hogy próbálkozz máshol.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
12 levél
Válasz 10.07.05. 18:08 #50
warning88
**TÖRÖLVE**
... ...
4211 levél
Válasz 10.06.09. 17:58 #49
Madrac
Sabotage 2. fejlesztese egyszerusiti a feladvanyokat.
Quoth the raven, `Nevermore.'
12909 levél
Válasz 10.06.09. 17:09 #48
konrad
Jaja, öregszem! Köszönöm a válaszodat! Akkor próbálkozom vele, mint a kiskutya az ugatással...
9081 levél
Válasz 10.06.09. 16:01 #47
davkar9
Te vagy lassú, mint egy tetű. Na de komolytalanra fordítva a szó; pofátlanul rövid időt adnak a púzlikra. Szerintem tuti tipp nincs erre, én azt csináltam, hogy mindkettőt bevittem középre aztán közben sorról sorra mentem a szememmel. Úgy a háromszázhetvenkettedik alkalomra (bazdmegelés és riasztók bekapcsolása nélkül értve) már valamennyire belejön az ember.
Simple. Eternal. Beige.
12909 levél
Válasz 10.06.09. 09:37 #46
konrad
Sziasztok!

Valószínűleg én vagyok a béna, de meg szeretném kérdezni: hogy a szűzmáriába működik ez a számsoros védelmi rendszer? Látom, hogy két szám/betű kód jelenik meg, ezerrel figyelem is a futó sorokat, de soha vagy nagyon későn kattintok a "megoldásra"! Ezek szerint lassú vagyok, mint egy tetű!

Tipp!?
914 levél
Válasz 10.06.09. 02:00 #45
EnforcerHUN
Hát majdnem 25 óra játékidő, megvettem beültem játszani és 19 óra megállás nélküli játék után(persze volt pause is) végig vittem.
Már oda is adtam havernak ami lassan két napja volt és én már szinte nem is emlékszem a játékból semmire, csak arra hogy az M.E. után ez inkább le tudott kötni mint az előbbi...
...A warezt illetően pedig sajnos hiába veszekszünk akkor is van és lesz is warez, mert hát hogy ha páran ingyen is megtalálják és sajnálják a pénzüket erre költeni akkor azok le is töltik.
De ismerek több olyan embert is akinek tetszik egy játék(warez verzió után) és tetszik a multiplayer vagy más része a játéknak az később megveszi
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
2745 levél
Válasz 10.06.01. 18:25 #44
cygary
Igaz... De úgy hogy betörsz a kereskedésbe, elviszed egy próbaútra majd kiperkálod a pénzt mikor jönnek a rendőrök? Feltéve HA tetszett? Nincs bajom a warezzal csak akkor ne támogassuk már nyíltan, a warezcsoportok sem Robin Hoodok akik a szegényeknek dobálják a kapitalista fejlesztők termékeit, habár ez a kép él róluk.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
9081 levél
Válasz 10.05.30. 18:48 #43
davkar9
Azért a DLC-kért ne lelkesedjünk már ennyire. Új tartalom (ja fél-1 óra), új pályák, haszontalan tárgyak, stb. Mi az az 5 $, persze csak ha megnézzük, hogy a teljes játék árának ez hányad része és a DLC tartalmilag a teljes játék tartalmának hányad része akkor máris látható hogy eléggé kilóg a lóláb. Inkább a játékokra kéne odafigyelni és nem plusz - egyébként magába a játékba is simán beleférő - hülyeségekre költeni a pénzt. Lassan már a patchekért is fizetni fogunk, megvetted félkészen a játékot biztos kicsengetsz még egy keveset hogy jó is legyen.

(oké ez az utolsó túlzás de a lényeg, hogy a dlc napjaink legnagyobb hülyesége)
Simple. Eternal. Beige.
32615 levél
Válasz 10.05.30. 16:27 #42
Creativ3Form
Azért az nem ugyan az, de ha van lehetőség ja
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9368 levél
Válasz 10.05.30. 16:21 #41
Kanduhrka
Ha autót mész vásárolni, azt is kipróbálod előtte
horrorgeeks.blogspot.com
551 levél
Válasz 10.05.30. 15:01 #40
Slyder
Az áron van a hangsúly legtöbb esetben, hiába jó a játék, ha egy DLC túl drága.

Ez a játék egy förmedvény. Semmi olyan pozitívum nincs benne amiért megkéne venni. És ehhez is majd, az Obsidiánhoz hűen, rengeteg javítás meg patch fog érkezni? Az szép lesz mert a javítások mérete akkora lesz mint az egész játék...
1624 levél
Válasz 10.05.30. 10:56 #39
-T0ng-
Nyilván megveszi az ember, nem véletlenül ül le mellé. Ráadásul szerintem a legjobb védekezés a kalózkodás ellen, ha a kiadók a játékot értelmes DLC-kkel támogatják. Legalábbis engem meg lehet venni a DLC-kkel. A Mass Effect 2 esetében is így vagyok. Jók a DLC-k, folytathatom a kalandomat, ja és jól mutat a polcomon, naná hogy megveszem

Ami az Alpha Protocol-t illeti: A városválasztó képernyőnél a három város alatt még van pár üres Slot. Remélem oda DLC-k keretén belül még több város kerül be.
Ha ez és egy kiadós Patch végre érkezik a játékhoz, én elégedett leszek az Obsidian-nal és csak Chris Parker kirúgásáért fogok tüntetni
1653 levél
Válasz 10.05.30. 10:49 #38
AstorAnt
Én nem akarok nagyon elmerülni ebbe a warez vs. eredeti gém témában. De azért szerintem az is gáz, mikor azt mondja valaki hogy nem veszi meg mert annyit nem ér, de azért végigviszi egyszer. Ha már annyira jó egy gém, hogy rászán annyi időt, hogy végigvigye, akkor vegye is meg.Persze csak az én szerény véleményem szerint!

A játék meg az ismertető alapján számomra szimpatikus.Az Obsidiant amúgy is kedvelem
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
4172 levél
Válasz 10.05.30. 10:34 #37
gothmog
Uram atyám!
Ilyen szövegcunami egy cigi, egy-két töltelékszó és egy "próba-warezolás" miatt!

A bagót én is utálom (a szagát sem bírom), de mégis, kinek mi köze van hozzá? Amíg Crea nem az én orrom alá pöfékel, addig pl. én leszarom, hogy mivel gyilkolja magát.

Csúnya beszéd: szerintem fórumon egy-egy kicsúszott "fasz", "picsa" belefér. Amíg nem egymást alázgatják az emberek eme kifejezések felhasználásával, addig nem gáz szerintem. Nem Grétsy tanár úr nyelvművelő műsorában vagyunk (Bár most jut eszembe: "Baszik baszni, baszod!", szóval ő is megéri a pénzét )

Warezolás: Bár én magam kipróbálásra sem töltök le játékot, hanem ami érdekel, azt eredetiben beszerzem (úgy érzem, van már olyan tapasztalatom, hogy ki tudom szűrni "látatlanban" is, hogy mi fog bejönni, és mi nem... így a játékaim több, mint 90%-a eredeti darab), ha itthonról beszerezhető (emiatt van nekem is egy-két warez darabom, ugyanis külföldről, neten keresztül viszont elvből nem rendelek), de a warezolás terén különbséget tennék:

1. amit Crea művel (kipróbálásra, és ha nem tetszik, törlöm a fenébe, míg ha olyan, hogy nagyon bejön, illetve előveszem még bizonyosan később is, akkor vagy megveszem azonnal, vagy megveszem az első leárazásnál), az szerintem valahol elfogadható. Főleg, hogy ritkák a rendes demók, a játékot érdemben kipróbálni már nincs lehetősége az embernek (és ugye a pénzéhes kiadós barátaink mostanában tervezgetik, hogy ugyan visszahoznák a normális demókat, csak fizess érte... )

2. És van az a variáció, amikor a Crsyis-t fullon, HD felbontásban, méregdrága csúcsgépen nyomó hülyegyerek warezol mindent, mert a játékok drágák (de a 2000 Ft-ért kapható darabot is ugyanúgy letölti gátlástalanul), nem telik rá, és különben is, a mocskos kiadókat nem támogatja. Na ez az igazi kártékony, legalja fajta. Rendszerint ez az embertípus a legnagyobb pofájú, aki lehülyézi a fél fórumot, ha valaki nem hajlandó mondjuk segíteni neki, mert a warez verzióval elakadt, és büszkén hirdeti a warezolás diadalát. Szvsz ez az az ember, aki simán, hidegvérrel kiirtandó, mert az ilyennek a mentalitásában benne van, hogy minden téren (ahol lehetősége van rá) ugyanilyen élősködő.
Endure. In enduring, grow strong.
1624 levél
Válasz 10.05.30. 10:06 #36
-T0ng-
Egy napig nem figyelem a topicot és a fórumot, és máris kikerekedik egy Warez VS. Eredeti csata.

Amúgy, nem ezért vagy azért, de én is Creativ véleményét osztom. Nem veszek meg addig semmit, amig nem tudom megéri-e. 8-10 ezreket nem dobálok ki az ablakon, mert láttam a programról, vagy videót. Mégis azok a játékok, amiket máig szívesen előveszek ott vannak a polcomon.
32615 levél
Válasz 10.05.30. 03:10 #35
Creativ3Form
"Azt meg egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ha már letöltöttél valamit, megvan, játszol vele és tetszik, akkor mész és megveszed, ez baromság, te is tudod!"

Nem különösebben hat meg mit hiszel. Mindig így csináltam (már amióta van warez lejhetőség) és mindig is így fogom. Megismétlem...nem hat meg, hogy nem hiszed el.

Amúgy lol, hogy ebben a topicban leírt hozzászólásaimból akarsz te rögtön kielemezni, miközben rohadtúl nem ismersz. Az meg, hogy leírod mennyire zavar a stílusom nem tartalom, hanem megánvélemény. Mondjuk kicsit naiv dolog szerintem ez a "soha nem káromkodunk" szemlélet, de nem akarok kötekedni. Viszont igen, tudom mit írok. És, hogy őszinte legyek, párszor már befürödtem a haverok, "ezt vedd meg, mert megéri" tanácsaival szóval sokadszorra is megismétlem, hogy mielőtt pénzt adok ki valamire, előbb megnézem, hogy megéri e, és ha tetszik, megveszem. És megintcsak elírom, hogy nem érdekel, ha ezt te nem hiszed el. Ezt a játékot azért szidom, mert játékmenetileg egy kidolgozatlan, félkész munka. Rengeteg jó alapötlettel bír, és a történet amúgy nagyon jó, de látván, hogy hasonló stílusú játékok mennyivel jobbak mint az Alpha Prtocol, hát bocsáss meg, ha nemtetszésemet hangoztatom, amihez általában szitokszavak is csatlakoznak. Amúgy meg nem, nem sértettél meg, ne viccelj már, és alapjáraton nekem sincs bajom veled sőt. Nagyon szép dicséretes, hogy fejlesztettél is. Csak meglepett, hogy ennyire kiakadtál a káromkodásoktól. Ok, hogy hosszú távon és állandóan ez nem egy járható út, és az is igaz, hogy sokszor káromkodok, de amig nem más anyját vagy származását szidom, addig nem érzem magam akkora trógernek, hogy változtassak ezen. Sajnálom, ha megsértettelek ezzel a sítlussal, hidd el nem volt szándékom. De változtatni nem fogok, mert ilyen vagyok, és így is tudok tartalmat írni. Az, hogy ebben a játékszidásban ez nem volt meg, hát nabumm. Később aztán leírtam, hogy mitől kihagyott ziccer.
A The Witcheres példára én a Kotor-t tudnám felhozni. Sok jót hallottam róla, megvettem, és a mai napig a kedvenc Star Warsos játékom. Ennek hatására látatlanba megvettem a második részt mondván biztos, hogy jó. De nem lett az, legalább is számomra nem. Csalódtam, és sajnáltam a rá kiadott pénzt. Ennek ellenére ha valaha megcsinálják a 3. részt, tuti vevő leszek rá, akár látatlanba is.
Maradjunk annyiban, hogy te megveszed, mert látatlanba is adsz neki egy esélyt, és támogatod a készítőket anyagilag. Én viszont továbbra is csak akkor adok ki pénzt játékért, ha a "demo" alapján meg vagyok vele elégedve. Akár hiszed, akár nem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11 levél
Válasz 10.05.30. 02:39 #34
Shotgun7
Csak támadsz, mert érzed, hogy igazam van! Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, értetted volna, hogy nem azt ítélem el, hogy warezkodsz, hanem azt, hogy fikázod hogy szar, amihez nem teszel hozzá, hogy jobb legyen, agyas! Én sem veszek meg mindent, csak ami tetszik, de ezt el lehet dönteni képekből, cikkekből, véleményekből. Azt meg egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ha már letöltöttél valamit, megvan, játszol vele és tetszik, akkor mész és megveszed, ez baromság, te is tudod! Azt kétlem, hogy több mindennel játszottál mint én, játékokat írtam is, éppen ezért húzott fel az okos hozzáállásod. De legyen neked igazad, te vagy a warezkirály, és mindennel játszottál, ez meg a jellemtelenséges és stílustalanságod igazolja. Mindent letöltesz, mindent kipróbálsz, semmit sem veszel meg, te vagy a nagypofájú hardcore gamer, és anyázod a fejlesztőket, hogy nem jót adnak neked letölteni. Nézz kicsit magadba, játssz sokkal kevesebb játékkal, de azt lehetőleg vedd meg.

Amúgy meg marhára nem érdekel, mit csinálsz, mint mondtam, a stílusod a leginkább sérült, mert persze egy "picsa" az most is bele kellett, hogy kerüljön. Kishitűség, szeretethiány, feltűnősködés, céltalanság, vagy nem tudom mi az oka, hogy kötőszónak kellenek ezek. A legalja meg az, aki leírja, mert szóban kicsúszhat, de begépelni szépen betűnként a káromkodást, az elég üres embert takar.

Legyél már kicsit tartalmasabb, ne "picsázz" meg "faszozz", hanem döntsd el mit akarsz, olvasd el mit írnak róla, kérdezd meg aki játszott vele, aztán vedd meg. Ha még úgy sem tetszik, add el a neten, vagy írj a supportnak, hogy ejnye!

Kevés vagyok! Ezt elég sokszor leírtad. Mégsem én káromkodom, mégis én írok inkább tartalmat és kevésbé üres hőzöngést. És elképesztően nagyot tévedsz! Azt írod, a játék szar! Nem bugos, hanem szar! És ezen az sem változtat, ha megveszed eredetiben! Érted, hogy mit mondasz, vagy csak úgy mondod?! Tudod ez ám egy iparág, és elég jól megy! Voltak korábban kis cégek, akik csináltak pár ígéretes játékot, ami tetszett az embereknek és megvették. Ebből a gonosz kapitalistáknak lett jó sok pénzük, amit elköltöttek jachtra meg kaviárra, de mivel még több jachtot és kaviárt akartak venni, ezért vettek vagy termeltek még jobb programozókat, és csináltak még jobb játékokat, hogy még többen megvegyék, és még nagyobb kupac pénzük legyen.

Ha te akkora nagy májer vagy én meg kevés, akkor biztos olvasol máshol is, és hallasz róla, hogy a PC ipar döglődik. Egyre több játék csak konzolra jön ki, mert egy fokkal jobban tudják védeni a warezt, meg ugye ott nincs kompatibilitás gond, stb. Nem ítéllek én el, nincs nekem semmi bajom veled, nem is ismerlek, csak az nem tetszik benned, hogy itt káromkodsz össze vissza, nyomod warezban a két napja megjelent játékot, és szidod, hogy nem üti meg az elvárásaidat! Lehetnek warez felhasználónak elvárásai? Nem vagyok BSA rajongó, de ismered a reklámot! Ha letöltesz egy videót, írsz a gyártónak, hogy szar! Ha ellopod az öreg néni táskáját hívd már fel utána, hogy miért csak egy ezres volt benne! Ez már erős túlzás és demagóg duma, csupán érzékeltetni akartam, hogy miről beszélsz, és teljesen jogtalan. Még az sem baj, ha warez vagy és szidod, de miért ilyen primitíven kell? Külön-külön egyik részeddel sem lett volna baj, csak így együtt az egésszel.

A második megjegyzésed szintén a hozzá nem értésedet és vagy a hazugságodat igazolja. Ha úgy van ahogy mondod, hogy a kiadó minden szart megcsinál mert úgyis megveszi a sok olyan marha, mint én (aki mondjuk jóval kevesebb játékkal játszott, mint Te a nagy óriás, tehát jól meggondolja, mit vesz meg és mire ad pénzt, ergo kicsit kevesebb a csalódás esélye, minthogy warezkirálynál akinek presztizsből minden létező játékkal kell játszania legalább egy órát, az meg mindenki számára megfizethetetlen) akkor te vagy itt a remek ellenpélda! Te nem vagy bárgyú barom mint én! Te először okosan letöltöd, és csak ha tetszik, akkor rohansz és veszed meg! Ergo a sok buta cég hiába fejleszt rosszat, mert nem lesz belőle pénze, mint ahogy Te vagy erre az élő példa! Tehát vagy a második bejegyzésedben mondasz elég nagy marhaságot, vagy szimplán az van, hogy akár jó akár nem, te úgysem veszed meg, akkor meg tök mindegy mit csinálnak, akkor sem lesz belőle pénzük.

Nem kétlem azt sem, hogy igazad lesz, és csalódás a játék. Elég furcsa, hogy mostanában mindenki 4-5 évig fejleszt, közben jön két új oprendszer meg +2lvl directx, és nem naprakész a grafika. Ez van. Ha összedobják fél év alatt azért lesz nulla a játék, ha ülnek rajta 4 évig, akkor meg elavult lesz mire kész. Dragon Age volt az utolsó, amit megvettem, ezen is négy évet ültek, ennek is sokan szidták a grafikáját, nekem semmi bajom nem volt vele, nagyon tetszett. Lehet igénytelennek meg nulla elvárásúnak nevezni, ha ettől jobb neked.

Még ezt is elfogadom, ha egy nyamvadt minigame felidegesít, de könyörgöm, akkor menj ki, igyál egy pohár tejet, bújj össze asszonnyal egy fél órára, és pihend ki magad, mire visszajössz simán lenyomod. DA-ben is volt pár ilyen minigame, nem túl nehéz de valóban nem annyira "nyugtató" vagy éppen odaillő, de szerintem nem árt ez a játéknak, kicsit kizökkent, kicsit elgondolkodtat ha logikai, kicsit felrázz, ha reflex, aztán mész tovább. Persze mondjuk a tudotialba valóban nem hiszem, hogy ezt kéne erőltetni, de nem hiszem, hogy ez fogja az egész játékot jellemezni, és még olyan nagyon te sem lehettél előre haladva, mikor már elég keményen szidtad a játékot, mert azt írtad, hogy a tutorialban elakadtál (egyébként ha több játékkal játszottál volna életedben, mint én valaha is fogok, nem akadnál el, tehát ilyen üres lőzungokat te se írj, mert ettől az egész mondandód komolytalan).

Szóval lehet belőle a tutorial után egy jó játék, ha nem is az évezred legjobbja, de eltöltesz vele 20-30-40 órát, közben jól érzed magad, belemerülsz egy kalandba, el tudod kicsit felejteni a hülye hétköznapokat, hogy miből fizeted be a csekkeket, vagy éppen szemét a tanár a suliban, stb. szóval örömet okoz, kikapcsolódsz, stb. Mindezt persze ráadásul ingyen, mert ha már az elején elakadsz és ennyire felidegesít, illetve "szar"-nak titulálod, akkor hitvallásod alapján megvenni biztos nem fogod.

Ha meg ennyire felidegesítenek a játékok, hogy nekiállsz nyilvánosan káromkodni, és ha csak viccből is de cigizned kell annyira felhúz, akkor hagyd a fenébe az egészet, és menj el a gyerekkel bringázni a mezőre, nekem ez beválik, ha már mindenből elegem van!

Ha megbántottalak azért elnézést, nem ez volt a célom, csupán mint vásárlás előtti információ gyűjtésem (ahogy írtam róla) ide hozott, és eléggé mellbe vágott, hogy 20 perccel azelőtt még a minimackót olvastam a gyereknek, aztán meg arcon csapott itt a nyugalmas olvasgatásom között a leveleidben a sok "fasz" meg "picsa". De biztos csak én voltam túlérzékeny, nem kívántam semmi rosszat írni, nem értünk egyet, másképp gondoljuk és kész.

Szerintem ettől még lehetsz te is meg én is normális ember.
Remélem egy következő játék jobban fog neked tetszeni, és megveszed, hogy a második része még jobb legyen.

(Szerintem remek példa erre a Witcher, megvettem, nagyon tetszett, igényes munka, de kis lengyel csapattól jött, őket is meglepte a nagy siker, készül a második és remélhetőleg nagyon nagy durranás lesz. Ha nem vette volna meg olyan sok ember, nem érezték volna, hogy ez jó, és sikeres, és érdemes vele foglalkozni, és nem lenne Witcher 2)
32615 levél
Válasz 10.05.30. 00:43 #33
Creativ3Form
Az eredeti játékodhoz pedig jó szórakozást, pont a hozzád hasonló gamerek miatt szarik a studiok többsége a minőségre, mert úgy is megveszik, ha szar, ha nem. Amúgy én megindokoltam, hogy miért tartom kihagyott ziccernek, kiváncsi vagyok te tudsz e majd mondjuk ellen indoklást, miután kipróbáltad.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.30. 00:40 #32
Creativ3Form
Fúúúúúúú de kiosztottál most sárc, azt a picsa. Most aztán átgondolom az eddigi életemet, annyira megrázott amit mondtál. Lol. Bármibe lefogadom, hogy több játékkal játszottam már életemben, mint te valaha fogsz, hiába vagy idősebb. And ha figyelmesen végigolvastad volna amit írtam, akkor tudhatnád, hogy látatlanba nem adok ki pénzt se játékért, se filmért, de ha megtetszik, azaz első, hogy rohanok a boltba, és megveszem. Azért mert te megengedheted magadnak, hogy mindent megvegyél vakon még nem jelenti, hogy más is így van ezzel. És igen, én vállalom, hogy mielőtt megveszek egy játékot, előbb letőltöm a warezt. Ez mindig így volt, és ezután is így lesz, nem hat meg, hogy te ezt elítéled. És nem amiatt szidtam a gamet, mert warez és akad meg bugos, hanem azért, mert szar. És ezen az se változtat, ha megveszem eredetibe. Ez a game egyszerűen nem felel meg a 2010-es elvárásoknak, és ha ez a játék készítői közül is így gondolják páran, akkor elég nagy a baj. A cigizést pedig poénból írtam, dehát az ilyen magánakvaló, beképzelt emberkéknek a jópofizás nem fekszik. És ha kérhetlek, a primitívezést hagyd meg a haverjaidnak, de engem nem ismersz, szóval fogd vissza magad. Remélem elég érthető voltam Shotgun7
Szóval no offense, de kicsit kevés vagy te ahhoz, hogy engem leoltsál úgy, hogy elvedd a kedvem bármitől. Próbálkozni lehet, csak felesleges, mert kevés vagy.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11 levél
Válasz 10.05.30. 00:24 #31
Shotgun7
Creativ3Form elég gáz, hogy annyira tudsz csak játszani, hogy már egy tutorialban elakadsz, itt folyamatosan káromkodsz emiatt, pláne még dohányzol is, és az agyad csak ettől indul be annyira, hogy továbblépj, ráadásul ezt reklámozod is, továbbá agyon szidod és anyázod a programot, mellette nyíltan vállalod, hogy Te aztán nem adsz ki pénzt egy játékra sem látatlanban. Jó duma! Látottan sem viszed túlzásba gondolom! Akkor mi az istenből fejlesszenek neked tökéletes játékot? Mert pénzt ugye nem adunk érte? Persze vegye meg más, fejlesszenek abból! Mi lenne, ha mindenki így gondolná? Játszhatnál a p*csöddel! Költsd akkor inkább bagóra a pénzed, legalább hamarabb abbahagyod a szűk látókörű ész osztásodat! Nem leszek álszent, warezkodj le amit akarsz, de mondjuk szoruljon már beléd annyi, hogy csak az a játékot húzod le, amiért esetleg adtál is valamit, mert esetleg úgy lehetsz is elégedetlen! Nem biztos, hogy nagyon meghatja a fejlesztőket vagy minket, hogy nem vagy elégedett a warezkodásod eredményével.

Amúgy meg az elég primitív káromkodásod vágta ki nálam a biztosítékot, szerintem ezt a stílusodat tartsd meg magadnak, a moderátor meg törölhetné az ilyeneket!

A játékot meg majd jövő héten minősítem, HA MEGVETTEM!!!
32615 levél
Válasz 10.05.29. 13:44 #30
Creativ3Form
Őőőőő, jó kérdés. Ide írtam az első élményeimet, és a többiek követtek ebben De akkor irány a hivatalos topic.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
6665 levél
Válasz 10.05.29. 13:38 #29
GustyX
Az élmények alapján ez a játék sem lesz az, amire vágytam....
Pedig nagyon annak indult.

szerk. 3: egyébként hogy-hogy nem a "hivatalos" topicba mennek az élmények?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
32615 levél
Válasz 10.05.29. 13:10 #28
Creativ3Form
Asszem 4-esen van a Stealth skillem, de akkor majd meglátjuk mi lesz később. De akkor is vicc, hogy 30 méterről, úgy hogy fedezékben vagyok észrevesz...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.29. 13:04 #27
Creativ3Form
A grafika annyira tényleg nem rossz, mint amennyire mondják, de azért 2010-ben ez már nagyon kevés. De nem is a graf az, ami miatt ez egy kihagyott ziccer, hanem a játékmeneti defektek és a kidolgozatlanság. De hozzád hasonlóan, én is kiviszem, mert a sztori legalább kezd beindulni, és kezd végre titkos ügynök stílusra hasonlítani.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1624 levél
Válasz 10.05.29. 12:06 #26
-T0ng-
Megfejtettem végül az ugráló célzás rejtélyét. Nem a Skill az oka, egyszerűen a Depth of Field kavar be neki, kikapcsolva máris jobb lesz a célzás, bár így sem 100%-os.

Megjegyzésként: Egy másik honlapon olvasható a hir, miszerint a Joysitck.com-os értékelésnél(ez elég alacsony pontszámot adott a játéknak) egy kiborult fejlesztő is kommentelt, miszerint Chris Parker a projekt vezetője és a Obsidian egyik tulaja a játékon élte ki megalomániáját. Mindennek úgy kellett történnie, ahogy ő mondta, még ha szóltak is hogy a játékban az úgy nem fog működni. A fejetlenséget csak tetézte, hogy a Sega minden héten más játékbeli változtatást kért, melybe Parker úr gondolkodás nélkül belement. A fejetlenség és stressz miatt az Obsidian-t több munkatárs is elhagyta.

Én csak gratulálni tudok Chris Parker! Köszönjük a szakértelmedet és "hozzáértésedet"! Remélem a patch-ek fejlesztésében nem vesz részt
1624 levél
Válasz 10.05.29. 10:32 #25
-T0ng-
Igazából a játékban minden olyan "betegség" ami az Obsidian-ra és a Sega-ra jellemző a játékban megtalálható. Igazából én a Sega-t hibáztatom. Nincs kontrolljuk és igy kijöhetnek félkész, vagy éppen csak csiszolatlan játékok: Rise of The Argonauts, Iron Man: The game, Alpha Protocol.

Díjazom az ötletét a a készítőknek és az ember rá tud érezni, de az több időbe telik, mint amennyi időt a tutorial ad, és szerintem ez nem jó.

Nem jól működik a Skill-ek nagyságától függő képességek rendszere sem. Elhiszem, hogy aki pisztollyal kezdő, az nem céloz jó, de ez megoldható úgy is, hogy az ember többször talál mellé. Engem sokkol az, hogy mikor pisztollyal akarok célozni a tér különböző pontjára ugrál a célkereszt.

És egy kémjátékba még jó, hogy lopakodva is meglehet egy küldetés csinálni, csak mondták volna, hogy ja, csak ossz a Skillre eleget.

Én minden kritikámtól függetlenül mégis azt mondom, hogy egy olyan játék amit szívesen fogok végigvinni. A Grafikát veri az élmény és nem olyan csúnya szerintem, csak mint mondtam, a ME2 ugyanezzel a motorral és gépigénnyel többre volt képes. Ráadásul kispórolták a kopasz fejet a "karakteralkotásnál".
4172 levél
Válasz 10.05.29. 10:08 #24
gothmog
Alpha Protocol's ambitions are commendable, and if you're a role-playing fanatic, you'll enjoy investigating its intricacies. It's unfortunate that its various ingredients are so undercooked. The flaky cover system, the mediocre production values, the fundamental blemishes gone unchecked--these elements add up quickly and drag the experience down. The elaborate storytelling and character progression are impressive. It's too bad that the gawky, glitchy gameplay can't rise to the same standard.

Gamespot review vége (6/10 a pontszám; az RPGamer 4/5-öt adott különben).

Engem a játék mondjuk a témaválasztás (mai kémtörténet) és a stílus (real-time TPS lövöldözgetünk/akciózunk) kettőse miatt már eleve hidegen hagy (kilövöldözgettem magam a Mass Effect2-ben, az elég is volt egy időre ), de azt hiszem, bejött a jóslatom: azok a részletek, melyekben Chris Avellone keze benne van (történet, karakterfejlődési lehetőségek, párbeszédrendszer stb.), az szokás szerint klassz, viszont a többi része (rendszerint a technikai kivitelezés) még az átlagot is csak nyögvenyelősen üti meg.

Ja, Tong-nak üzenném (17-es hsz-re), hogy bár történet szintjén összességében nekem is jobban bejött a Kotor első része (szerintem a játéktörténelem egyik legnagyobb WTF-ja van benne ), de a második rész sokkal mélyebb és komolyabb volt, nem olyan fekete-fehér, és a felvehető NPC-k is sokkal több "gondolatisággal" rendelkeztek, mint az első rész karakterei.

(Különben KotorII-őt konkrétan befejezetlenül adták ki anno. A végjátéka sokkal grandiózusabb lett volna eredetileg. Én láttam is egyszer olyan videót a Youtube-on, amiben pl. Nihilus barátunk Sion-t (remélem, jól emlékszem a "szétesős" sith nevére) alázgatja egy párbeszéd keretein belül, és ez persze kimaradt a végleges verzióból. Szóval lettek volna még ott csavarok/fordulatok eredetileg.
Endure. In enduring, grow strong.
1624 levél
Válasz 10.05.29. 08:24 #23
-T0ng-
NA megvannak az első benyomások. Nevezzetek igénytelennek, de a grafika nem annyira szörnyű. A modellek kifejezetten szépek, bár a főhős arcával csak akkor tudtam megbarátkozni, mikor kellő mennyiségű szőrt raktam rá. Az minijátékok közül tényleg a számítógép hackelés a legrosszabb. bár a zárfeltörés is fura. Az igazat megvallva szerintem a legnagyobb probléma az egérrel van. Fura hogy amikor fordul az ember remeg be a kép, amit enyhített, hogy kivettem a motion blur-t. Az egér érzékenységét is érdemes állítani, mert sokat segít az irányításon. Azonban a célzás javításán nem segít.

Szerintem nem egy rossz játék, ha egy patchel javítanak a célzáson és finomítanak az irányításon.

Creativ a lopakodás pedig erősen függ a Stealth skilltől. Hiába lopakodsz ha alacsony a skilled.
1624 levél
Válasz 10.05.29. 06:27 #22
-T0ng-
A Destructoid 2/10-et adott neki, ami viszont már vicc.
32615 levél
Válasz 10.05.29. 03:09 #21
Creativ3Form
Gametrailers Review: 6,4

Story 8.8
Desing 8.0
Gameplay 4.7
Presentation 5.7
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.29. 01:22 #20
Creativ3Form
Újból elolvasván a cikket, megakadt a szemem egy mondaton: "de a fejlesztők szerint szép csöndben sunnyogva is abszolválni lehet a missziókat."

Nos, én próbáltam párszor osonni, de rendszeresen az lett a vége, hogy bebújtam fedezékbe, és az ellen 30 méterről észrevett. Nem számított, hogy háromszor akkora a fal vagy oszlop vagy szekrény mint én, ő észrevett. Szóval ezt a Splinter Cell módot el lehet felejteni, vagy ha még is meglehet csinálni osonva, akkor érdekelne, hogy hogyan.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.29. 01:08 #19
Creativ3Form
Kíváncsi leszek tényleg, hogy mennyire leszel elfogult, de annyira csak nem, hogy elküldj a faszba, és leolts, hogy ez mekkora game. Amúgy ha lesz második rész, inkább a BioWare csinálja, és akkor még lehet belőle valami.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.29. 01:05 #18
Creativ3Form
Áttérvén Romába, a történet végre kezd beindulni, és a küldik alatt is egyre jobban elfog a titkos ügynök, érzés. Csak sajna a többi dolog, nem stimmel. Sebaj, egyszer azért érdemes kitolni, de nagyon nagy ziccert hagyott ki az Obsidian. Rengeteg jó ötlet, pocsék megvalósítással. De mint mondottam, legalább a sztori kezd alakulni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1624 levél
Válasz 10.05.28. 22:44 #17
-T0ng-
Holnap, ha minden jól megy én is belenézek a produktumba. Kíváncsi vagyok, elfogult leszek-e vele a témaválasztás miatt.
Ettől függetlenül, látva az eddig kijött képeket és videókat, látszott, hogy kilóg a lóláb, arról nem beszélve, hogy az Obsidian miért volt mindig a kistestvér. Annak idején a Kotor II sem tudta ugyanazt nyújtani, mint az első rész, a NwN 2-nél pedig nem értették, hogy ha egy és ugyanazt a motort használja, mint az akkor még csak készülőfélben lévő Witcher, akkor az utóbb említett játék mégis mitől szebb.

Remélem ettől még a srácok lehetőséget kapnak a 2. rész elkészítésére.

Ettől függetlenül a Segának is egy k...a nagy fekete pont. Iron Man játékok álljanak itt példának...siralmasan néznek ki. Ha a kedves kiadósok figyelnének a fejlesztőkre és néha odakoppintanának lehet nem lennének ilyen hiányosságok.

De hogy egy viccet is beszúrjak: Lehet DLC formájában kapjuk meg az animációkat, mesterséges intelligenciát, szebb grafikát
551 levél
Válasz 10.05.28. 20:53 #16
Slyder
A játékot még nem próbáltam ki, és nem ide jött volna ez a hsz.
3462 levél
Válasz 10.05.28. 20:40 #15
Sucee
551 levél
Válasz 10.05.28. 20:23 #14
Slyder
Mivel Rebellion, nem vártam sokat tőle, de azért ennyire rosszra nem számítottam...
32615 levél
Válasz 10.05.28. 19:57 #13
Creativ3Form
Hát figy, nekem nem jött be annyira, hogy pénzt adjak ki érte. Ezzel most elárultam, hogy a warez verzióval tolom, de nagyon ritkán adok ki látatlanba pénzt játékra. Itt sem bántam meg ezt a felfogásomat. Lehet majd a későbbiekben a történet beindul, és hoz pár kellemes órát, és tuti kitolom, de összességében lett volna még mit csiszolni rajta, mert játékmenetileg semmi sincs rendesen kidolgozva. Azt mondom, te is tegyél egy próbát a warezzal amolyan demo céljából, és döntsd el, hogy megéri e, de én nem biztatlak arra, hogy irány a bolt és vedd meg.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
20343 levél
Válasz 10.05.28. 19:47 #12
Z-Master
32615 levél
Válasz 10.05.28. 19:39 #11
Creativ3Form
A tutorialok és az első mission után azt kell mondanom, hogy not bad, de nem az igazi. Hiányzik az a plusz, ami miatt remek játékként titulálhatnám. A lopakodás nem a legjobb, nincs rendesen kidolgozva, ahogy az akció sem. A célzásrendszer megint csak hagy kívánnivalót maga után, viszont a közelharc nem rossz, de rambo stílus. Eddig legalább is nem volt olyan ellen, aki le tudott volna nyomni. Az irányítás, és ezáltal a játszhatóság felemás, amit kamera illetve az egér rendszeres berángása (egérérzékenységtől függetlenül) eléggé frusztrálóvá tesz néha. A fedezékrendszer megint csak nincs rendesen kidolgozva, viszont párbeszédrendszer tetszik, de az élettelen arcmimika és szinkron unalmassá teszik, és mivel sok beszéd van, ez picit visszavesz a hangulatból. A minigamek közül egyedül a számítógép hekkelés az idegesítő, de azt is meg lehet szokni.
Szóval összességében többet vártam, ennyi fejlesztés és megjelenés tologatás után főleg. Lett volna még mit csiszolni, finom hangolni a játékon.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.28. 16:16 #10
Creativ3Form

Pedig frankón. Ideges lettem, rágyújtottam, rögtön megvolt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
4172 levél
Válasz 10.05.28. 16:11 #9
gothmog
Az Alpha Protocol dohányzásra ösztönöz, így halált okozhat!
(Pereljük be őket, miért nem tüntették fel ezt a játék dobozás? )
Endure. In enduring, grow strong.
32615 levél
Válasz 10.05.28. 15:42 #8
Creativ3Form
Nah, ahogy egy szál cigi volt a számban sikerült. Sorry a nyafiért
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.28. 15:37 #7
Creativ3Form
Na jó, ezzel játszon az, akinek türelme van hozzá. Hihetetlen undorító ez a számítógép hekkelés, egyszerűen képtelenség fél perc alatt megcsinálni. Egyet mindig megtalálok, de a másik számsor, vagy kód vagy faszom tudja mi sosincs meg. Hihetetlen, hogy már a tutorial alatt felbasszák az ember agyát.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32615 levél
Válasz 10.05.28. 15:05 #6
Creativ3Form
Na, nekikezdtem, de a tutorialon a 3. minijáték kegyetlenűl kicsapta nálam a biztosítékot. Egy számítógépet kell meghekkelni, és olyan undorítóan gusztustalan, hogy az valami borzalom. Ha egérrel mozgatom a cuccost, akkor össze vissza pattog, és csak azért sem megy oda, ahova akarom, ha meg billel, akkor baszott lassú, és lejár az idő. Felbaszta az agyam, nem kicsit...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1624 levél
Válasz 10.05.28. 09:55 #5
-T0ng-
Hát eddig három ismertetőt láttam(egy spanyol játékmagazin, akik az első kritikát írták/Gamestar májusi szám/itteni ismertető)
Eddig mindegyik 85% körüli értéket adott a játéknak, és mindegyik értékelés azonos pozitív és negatív dolgokat emelt ki. Bár az is igaz, hogyegy player élménybeszámolója mégis más
14264 levél
Válasz 10.05.28. 09:38 #4
balays82
A mai napon meg is jelent. Én egyelőre kivárok, remélem, hamarosan jön néhány élménybeszámoló is, ami tovább erősíti a kritikákból leszűrhető pozitív képet.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.