Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» FIFA 11 - új funkciókkal (Hírek)

FIFA 11

FIFA 11
A legutóbbi FIFA 11 cikkek, hírek
120 levél
Válasz 10.09.28. 22:31 #26
atti73
Elnézést a baloldali lövés dolog megoldódott Már "csak" a fennmaradó irányítás a kérdés.
120 levél
Válasz 10.09.28. 21:30 #25
atti73
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy oké hogy személyre szabhatók az irányítások, de pl. a játékos váltás meg az emberfogás melyik gombbal egyezik meg? Meg az is fura volt a demoban, az edésen az eléjén Kaka-val, hogy csak az egyik oldalra (ha szemben nézzük akkor a kapu jobb oldala) lehetett lövést leadni, a másik oldalra hiába nyomom a lövés gombot. Valakinek ötlet? Előre is köszi!
Üdv. Attila
67 levél
Válasz 10.06.22. 21:29 #24
DJ yugi
Ja mondjuk azok az apróságok nekem is kicsit hiányoznak. Amúgy azt nem értem a FIFA-ban, hogy van a beadás és az ellenfél játékosa oda se akarja adni a labdát ilyenkor egy sárgát kaphatna
32665 levél
Válasz 10.06.22. 21:24 #23
Creativ3Form
Igan, az ilyen apróságok nekem is hiányoznak. BL meccseken lehetne a BL induló, a kupa győzelemnél a kupa átadás stb. Mutathatnák a cseréket, ahogy pacsiznak az oldalvionalnál, esteleg az edzőket is stb.
Amit én nagyon hiányolok, azok a gyorspasszos játék. A 07 volt az uccsó rész ahol alkalmazni tudtam, hogy még meg se kapta a játékosom a lasztit, de már nyomtam az irány és a passz gombot, és így a gyors kis passzokkal szarrá tudtam szopani az ellent. De a mostani részekben ha ezt csinálom, akkor a baromállatja visszagurítja annak a lasztit, akitől kapta. De bezzeg az ellenfél tudja játszani ezt a stílust, és ettől megőrülök
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
67 levél
Válasz 10.06.22. 21:22 #22
DJ yugi
Meg szerintem még az is lehetne, hogy lenne egy kijelző, amin a tényleges eredmény van és azt mutatja, amit éppen csinálsz, mint pl.: a street fighter 4-ben is olyan volt és az is nagyon jó volt, de most visszatérve a FIFA-ra szerintem a legnagyobb probléma a szurkolók. Amúgy ez egy jó játék jókat el lehet vele játszani, még a hibáival együtt is.
67 levél
Válasz 10.06.22. 21:19 #21
DJ yugi
Én is egyet értek veled: Creativ3Form, hogy igaz az a jó, hogy nehezednek, de nekem a FIFA 09 játékmenete jobban tetszett, mint a 10-é. Jó nem azt mondom, hogy félpályáról lehessen gólt lőni, csak furcsa, hogy mennyire nehezednek a FIFA-ák. Meg szerintem újként lehetne animált embereket berakni szurkolóknak esetleg a meccs előtt több dolog legyen, hogy mondjuk a közönség elé állnak a játékosok, de nekem az is nagyon tetszene, hogy ha megnyersz egy kupát, akkor az úgy legyen, hogy átadja bizonyos személy és akkor örül a csapat nem csak egy feliratot kapnánk.
2612 levél
Válasz 10.06.22. 21:12 #20
neumark
Én a '08 óta egy fifával sem játszottam ugyan egy percet sem, de hogy a '05-ben nem lehetett félpályáról gólt szerezni az holt biztos. Illetve egyszer sikerült Raúllal a kezdőkör legszéléről még semi-pro fokozaton. És ezt úgy mondom, hogy én azzal a játékkal több mint 2 évig toltam nagyrészt nap mint nap. Jó persze, az idő előrehaladtával már persze egyre kevesebbet, de azért FIFA 2005-ben nálam tapasztaltabb ember még így is eléggé ritka...
-
32665 levél
Válasz 10.06.22. 21:10 #19
Creativ3Form
No offense, de abban mi az élvezet, hogy félpályáról lövöldözöd a gólokat? Azt aláírom, hogy nehezebbek lettek, és már én se tudok Világklasszis szinten pengéskedni, de pont ez az egyetlen pozitívum az új részekben, hogy nehezebb fokozatokon már meg kell szenvedni néha a győzelemért. Szép is lenne, ha egy Barcat meg egy Realt is félpályás gólokkal vernénk 5-6:0-ákra.
A nehézséggel semmi gond nincs, legyél türelmesebb, és bele fogsz jönni
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
67 levél
Válasz 10.06.22. 21:02 #18
DJ yugi
Amúgy ti nem vettétek észre, hogy egyre nehezebb játszani a FIFA-val? Emlékszem még amikor megkaptam a FIFA 07-et nagyon szerettem vele játszani és nagyon tetszett is és abban félpályától is gólt lehetett szerezni, mint a FIFA 05-ben is. Utána jött a 08 tele hibákkal. Aztán a 09-re került a sor azon is érezhető volt, hogy nehezedett gólt szerezni, de még az is hibás volt kicsit. Most legutóbb jött FIFA 10, ami elég jó játék szerintem még PC-én is, mert jók az újítások, de itt már nagyon nehéz gólt szerezni, ha egy bénább csapattal vagy. Én a FIFA sorozatban mindig fél profin játszottam, de nagyon nehezednek a FIFA-k és ez szerintem szomorú. Remélem a FIFA 11 már nem lesz a FIFA 10-nél is nehezebb, mert, ha igen akkor sajnos a FIFA sorozattal nem tudom, hogy mi lesz.
67 levél
Válasz 10.06.22. 20:57 #17
DJ yugi
Most akkor PC-én sem lesz benne a zenei rész?
38 levél
Válasz 10.06.10. 11:58 #16
sebhelyes
nagyon várom már az októbert..tuti, hogy megint sikerült komoly újításokat létrehozni a játékban, amiért megint élmény lesz játszani
27974 levél
Válasz 10.06.09. 20:21 #15
LordMatteo
Nem, ezt úgy mondom, hogy a konzolra megírták a normális játékmenetet évente új graffal + grafikával, csak eleinte (szvsz) szar kontrollerek voltak...aztán marad minden az előbbi szerint, csak most már a kontrollerek is kezelhetőek.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
32665 levél
Válasz 10.06.09. 20:06 #14
Creativ3Form
Tudom, már írtam is a topicjába plusz már hírértékű lett itt a Domeon
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9370 levél
Válasz 10.06.09. 20:05 #13
Kanduhrka
Tudom, én csak Lord kommentjére reagáltam.

OFF: Augusztusban Maffia 2 demo.
horrorgeeks.blogspot.com
1560 levél
Válasz 10.06.09. 19:57 #12
Retee
Fejlődik, csak az a baj, hogy szerintem vissza. Mondom, én nem a FIFA-t védem, tehát felesleges azt írni, hogy nézzük meg a FIFA-t. Attól, hogy az olyan, amilyen, még nem kell a Konaminak is lefelé mennie.
De az emlékek kísértetiesek. A FIFA egy időben átesett egy komoly grafikai stílusváltáson, és onnantól kezdett el lefelé menni. A PES szintén átesett egy ilyenen. Érdekes módon előtte még tudtak mozogni a játékosok, csak azóta felejtettek el. Meg azóta lett sokkal inkább FIFA-sabb a játékmenet is, előtte jóval nagyobb volt a különbség.
Ezt azért lépte meg a Konami, mert úgy gondolták, hiába verik grafikában és játékmenetben is tönkre (legalábbis PC-n) a FIFA-t, túlságosan hardcore gameres a vonal, és nem érik utol őket eladásokban. Mondjuk én a helyükben inkább azt néztem volna, hogy Európában nincs normálisan terjesztve, ami egy focis program esetén azért kissé vicces, de ők tudják.

Azóta viszont minden ami jó volt - szerintem - elromlott. A játékmenet arcade irányba ment el, a grafikai stílus kevésbé ütős, az online funkciókat meg ordítva szidja mindenki (változás előtt az is tökéletes volt), és még a hangok is érdekesek, a tömött stadionban ha belerúgsz a labdába, olyan effektet kapsz, mint amit az üres, visszhangzó edzőpályákon hallgató.

Ráadásul ha már populáris irányba mozdulunk, akkor ne várjuk el azt se a közönségtől, hogy 50 segédprogrammal felszerelkezve állítgasson. Nem véletlen, hogy továbbra sem képesek utolérni eladásokban a FIFA-t.

Mindegy, ha valakinek tetszik, jó, én is imádtam a PES-t, de ma már ugyanazt érzem, mint FIFA-nal, ha leszedem a demot. Kár, hogy nincs valami harmadik sorozat. Egy idő után ugyan az is hasonló sorsra jutna, de az első pár évben még igyekeznének a fejlesztők.
32665 levél
Válasz 10.06.09. 19:54 #11
Creativ3Form
De ettől még a graf és a játékmenet marad ugyan olyan szar.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9370 levél
Válasz 10.06.09. 19:51 #10
Kanduhrka
Ezt úgy mondod, mintha a PC-hez nem lehetne kontrollert venni.
horrorgeeks.blogspot.com
16989 levél
Válasz 10.06.09. 19:41 #9
KisCsirkee
Hát akkor vegyük már a FIFÁ-t légyszi. Ámbár a PES-nek csak a 2009-2010-es verzióival játszottam, annyit bizonyosan el lehet mondani, hogy a PES legalább fejlődik. Most nézz rá a FIFA-ra. 2004 óta, ugyan az a szar, ugyan azok a fícsörök, ugyan az a grafika, MINDEN ugyan az. Nézz rá a PES-re. Ámbár nyilván nem áll ott még, mint a konzolfifa, de hidd el, szerintem el fog jutni oda. Igen, a mozgásrepertoár gyér, de fejlődik, hisz a 2009-ben a mozgások még gépiesebbek voltak. Igen, vannak csúszások replayben, de most mond azt, hogy a FIFA-ban nincs. Amit talán legtöbben felhoznak a PES ellen, az a liszenszhiány, ami való igaz, de a KONAMI legalább ezen a fronton is törekszik, ha nem is használja ki teljesen, pl. CL.

Szerintem a PES igenis fejlődik.

BTW: A gombfoci-játékosokat mire érted? Van hozzá kicsi tool, pillanatok alatt kiküszöbölhető ez is, ha az a bajod, hogy a játékosok nem elég részletesek a pályán messziről.

"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
1560 levél
Válasz 10.06.09. 19:33 #8
Retee
Miben jobb? A használhatatlan online-funkciókban, vagy a folyosón jól kinéző, de a pályán már gombfocis filinget árasztó játékosokban? Akiknek a mozgása ráadásul a 90-es évek technikai csúcsát idézi?
Nem a FIFA-t védem, annak már mindegy, csak a PES-es közönség most ugyanazt csinálja, mint pár éve a FIFA-s. Nem nagyon akarják észrevenni, hogy átb...ák őket, így mindennek tapsolnak, csak mert az a neve, ami. A Konami meg örül, és rájön, hogy kár erőltetnie magát, ha ezt így is viszik. Grat.
Illetve csak vinnék, de nem egyszerű, mert fél Európában max online rendeléssel tudod beszerezni, és néha még úgy sem könnyű.
16989 levél
Válasz 10.06.09. 19:24 #7
KisCsirkee
És mégis fényévekre van a FIFA-tól. Azt mondom, PC-n mindenképp jobb a PES, a konzol meg baromira hidegen hagy. Ez van, ezzel kell beérni.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
551 levél
Válasz 10.06.09. 19:15 #6
Slyder
Üdv a videójátékiparban. A szart is el lehet adni, (talán azt a legjobban), amíg vannak idióták akik megveszik...
27974 levél
Válasz 10.06.09. 19:14 #5
LordMatteo
+1.

A focis játékok korszaka leáldozott PC-n, mióta a konzolokhoz normális kontrollerek jönnek ki.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
5385 levél
Válasz 10.06.09. 19:13 #4
HunnernessKonge
Szeretek fifázni a fifa 2004-el minden évben. Tök jó fej a kiadó, hogy nem nekem kell megcsinálnom kézzel az átigazolásokat. Ezért simán kifizetek évente 10k+ Ft-ot.
*NEM...

PES sem jobb sokkal, bár tény hogy ott változatosabb a játék, viszont ha gólt akar lőni a gép akkor fog is...
Az alkohol öl, butít és savakkal aldehideket képez.
1560 levél
Válasz 10.06.09. 19:11 #3
Retee
PES pont ugyanolyan szarcsimbók már lassan, mint a FIFA. Ugyanúgy elhanyagolják mostanság a PC-s verziót. A 2010-es epizódban elsírtam magam a játékosok mozgásán. Nem tudom kiről modelleztek, de tuti gerincferdüléses ürgét címkéztek fel, mert ahogy fut, úgy max Gera szokott a meccs végén. Nem gondoltam volna, hogy FIFA alá lehet menni PC-s szinten, de eléggé közelítenek hozzá. Szóval ilyen erővel mindegy, végül csak konzolt kell venni, ha normális focis játékra vágysz.
16989 levél
Válasz 10.06.09. 18:47 #2
KisCsirkee
Nem csak az angolok veszik majd, a magyar PC-s toplisták élén is igen sokat tanyázik a dolog sajnos, pedig a PES mérföldekkel ezelőtt a szarcsimbók előtt jár már PC-n, és a liszenszeket 2 héttel a játék megjelenése után már be is rakják a lelkes modderek!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
27974 levél
Válasz 10.06.09. 18:44 #1
LordMatteo
blablablabla fifa rókabőr blablablablabla megint ősszel blablablabla fifa 2004 új de nem jobb textúrákkal blablablabla megint hazudunk valamit a pc-s piacnak blablablabla a sok idióta angol meg úgyis megveszi blablabla
A kibaszás társas játék, sose feledd.
766 levél
Válasz 10.06.09. 18:44
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
FIFA 11 - új funkciókkal (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.