Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fallout: New Vegas videók (Hírek)

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek
195 levél
Válasz 10.06.21. 19:12 #6
Maverick_47
A 3. videó nagyon adja a hangulatot. Várós a cucc.
11699 levél
Válasz 10.06.19. 13:00 #5
.:[Kain]:.
ez a két csávó nagyon betegen néz ki, komolyan a nekünk jobboldali még ki is dülleszti a belét, a franc se tudja, miért, de valami hányinger ahogy kinéznek

ha csak a trailert látom, komolyan mondom 10/10 lenne nálam a játék, azonban a gameplay rámutatott pár dologra.

"játékmenetében igyekszik elütni a harmadik résztől"
hátőőő, vagy inkább így: játékmenetében NEM igyekszik elütni a harmadik résztől.
az AI nagyon buta volt, szemből lőtte a player és elfutott az elsődleges célpontja felé inkább.
na meg ugyanitt az armor egy dolog, meg oké, hogy plusz védelem, de ha valakit két centiről lőnek egy rendes fegyverrel (tehát nem légpuskával) akkor azon biztos átmegy a golyó és komoly sérülést okoz, ezt miért nem lehet megoldani? egyszerűen egy új számítást kell betenni, hogy távolság szerint növekedjen vagy csökkenjen a golyó okozta sérülés (lézernél nem tudom, de valszeg tökmindegy, nem?).
a grafika szerintem még mindig barom jól néz ki, és a 3-ban szerintem eszméletlen volt, de az is igaz, hogy az Obsidian tereptárgy elrendezése elég puritán világot varázsolt a képernyőkre, valahogy rondábbnak hatott, egyébként ez volt az első dolog, amire gondoltam, amikor néztem a gameplay videókat.
a Fallout 3-ban ellenben szinte minden négyzetméternél megálltam gyönyörködni egy kicsit, olyan szépen és érdekesen festették meg a bejárható területet.

mindenesetre így, hogy még a HUD is maradt a régi és szinte minden, nagyon várós a játék, a Fallout 3-ból jöhet még egy kis repeta, ha megint ugyanúgy beleáshatjuk magunkat a dokumentumok és párbeszédek rengetegébe, akkor október vége felé nem sokat fogok kimozdulni a koleszból, az biztos.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
14264 levél
Válasz 10.06.18. 20:07 #4
balays82
Az Obsidian nem olyan rég bizonyította, hogy technikai téren túl sokat nem lehet várni tőlük, az nem az ő asztaluk. Amikor viszont a technikát készen kapják, nekik pedig "csak" egy jó kis történetet kell köré rakni, abban sokkal otthonosabban mozognak. Ebből kiindulva olyan nagyon talán nem tudják elrontani a New Vegas-t sem.
8074 levél
Válasz 10.06.18. 19:59 #3
Gerry
Számomra nagyobb kihívást jelentett, hogy túltegyem magam a két fiatalember arcszerkezete, és atletikus testfelépítése okozta sokkon Értem én, hogy sok geek van, de ennyire ne essünk már túlzásokba, hogy még a kamera elé is állítjuk őket

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a grafikának maximum a rusnyaságától, és nem a szépségétől fogunk hanyattesni, ti. ugyan az a (talán fejlesztett, de ez nemigen látszik) GameByro motor van a New Vegas, mint a Fallout 3 alatt. A játékmenetben bízhatunk, bár játéktechnikailag az egész roppant mód hasonlít a harmadik részhez. Ami nem baj, persze, de itt azért nem ezt ígérték, hanem, hogy újragondolják az egészet: pedig úgy tűnik csupán kissebb módosításokat hajtottak végre, nem alapjaiból építettek egy új rendszert. De ettől függetlenül a New Vegas még lehet egy némileg rusnya, de alapvetően igen élvezetes játék. Reméljük a legjobbakat.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
764 levél
Válasz 10.06.18. 19:02 #2
pb69
Én azt mondom várjuk ki a végét. Nem biztos az, hogy annyira hülye lesz az AI és úgy tűnik nem sok mindenen változtattak a készítők, így szinte kapunk egy Fallout 3-at új karakterekkel, helyszínekkel, sztorival. És mivel már a 3-ban sem volt túl sok kivetni való, ezért valószínűleg a gameplay és a feeling terén ezzel se lesz gond.
Mondjuk ahogy így elnéztem ezt a trailert, azért vannak benne elég túlzónak és még a Fallout világától is idegen dolgok, dehát kellenek az újítások is. Remélem, hogy azért a szupermutánsokon kívül a talon-cég, az enklávé és a ghoulok is tiszteletüket teszik az új részben az új ellenfelek mellett és akkor nagy bukás már nem lehet a játék.
283 levél
Válasz 10.06.18. 18:00 #1
afro
Imádtom(tam) a Falloutot, a 3 még elment, de ehhez valahogy egyre kevesebb kedvem van, pedig elvileg kicsit "falloutosabbra" csinálják. ehhez képest több benne az FPS és az AI segghülye.... na mind1
afro
766 levél
Válasz 10.06.18. 18:00
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Fallout: New Vegas videók (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.