Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2010

Fallout: New Vegas videók

Gameplay demonstráció az E3-ról.

2010.06.18. 16:29 | Retee | kategória: E3 2010

Végre az Obsidian idejét látta a dolognak, így a mostani E3-on bővebben is bemutatták az általuk készített Fallout epizódot, a Vegas-t, mely játékmenetében igyekszik elütni a harmadik résztől. Persze hogy ez valójában mennyire igaz, majd csak a télen derül ki, hiszen ekkorra ütemezték be a megjelenést. Persze az első benyomások is számítanak, úgyhogy most nézzünk bele két E3-as videóba, melyekben gameplay részek is szerepelnek, majd zárjuk a sort egy pár napos hivatalos trailerrel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Fallout: New Vegas videók
Fallout: New Vegas videókFallout: New Vegas videókFallout: New Vegas videókFallout: New Vegas videókFallout: New Vegas videók
Fallout: New Vegas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout: New Vegas

hozzászólások (7)

pb69
pb69 2010.06.18. 19:02
Én azt mondom várjuk ki a végét. Nem biztos az, hogy annyira hülye lesz az AI és úgy tűnik nem sok mindenen változtattak a készítők, így szinte kapunk egy Fallout 3-at új karakterekkel, helyszínekkel, sztorival. És mivel már a 3-ban sem volt túl sok kivetni való, ezért valószínűleg a gameplay és a feeling terén ezzel se lesz gond.
Mondjuk ahogy így elnéztem ezt a trailert, azért vannak benne elég túlzónak és még a Fallout világától is idegen dolgok, dehát kellenek az újítások is. Remélem, hogy azért a szupermutánsokon kívül a talon-cég, az enklávé és a ghoulok is tiszteletüket teszik az új részben az új ellenfelek mellett és akkor nagy bukás már nem lehet a játék.
Gerry
Gerry 2010.06.18. 19:59
Számomra nagyobb kihívást jelentett, hogy túltegyem magam a két fiatalember arcszerkezete, és atletikus testfelépítése okozta sokkon :D Értem én, hogy sok geek van, de ennyire ne essünk már túlzásokba, hogy még a kamera elé is állítjuk őket :D

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a grafikának maximum a rusnyaságától, és nem a szépségétől fogunk hanyattesni, ti. ugyan az a (talán fejlesztett, de ez nemigen látszik) GameByro motor van a New Vegas, mint a Fallout 3 alatt. A játékmenetben bízhatunk, bár játéktechnikailag az egész roppant mód hasonlít a harmadik részhez. Ami nem baj, persze, de itt azért nem ezt ígérték, hanem, hogy újragondolják az egészet: pedig úgy tűnik csupán kissebb módosításokat hajtottak végre, nem alapjaiból építettek egy új rendszert. De ettől függetlenül a New Vegas még lehet egy némileg rusnya, de alapvetően igen élvezetes játék. Reméljük a legjobbakat.
balays82
balays82 2010.06.18. 20:07
Az Obsidian nem olyan rég bizonyította, hogy technikai téren túl sokat nem lehet várni tőlük, az nem az ő asztaluk. Amikor viszont a technikát készen kapják, nekik pedig "csak" egy jó kis történetet kell köré rakni, abban sokkal otthonosabban mozognak. Ebből kiindulva olyan nagyon talán nem tudják elrontani a New Vegas-t sem.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.06.19. 13:00
ez a két csávó nagyon betegen néz ki, komolyan :D a nekünk jobboldali még ki is dülleszti a belét, a franc se tudja, miért, de valami hányinger ahogy kinéznek :D

ha csak a trailert látom, komolyan mondom 10/10 lenne nálam a játék, azonban a gameplay rámutatott pár dologra.

"játékmenetében igyekszik elütni a harmadik résztől"
hátőőő, vagy inkább így: játékmenetében NEM igyekszik elütni a harmadik résztől.
az AI nagyon buta volt, szemből lőtte a player és elfutott az elsődleges célpontja felé inkább.
na meg ugyanitt az armor egy dolog, meg oké, hogy plusz védelem, de ha valakit két centiről lőnek egy rendes fegyverrel (tehát nem légpuskával) akkor azon biztos átmegy a golyó és komoly sérülést okoz, ezt miért nem lehet megoldani? egyszerűen egy új számítást kell betenni, hogy távolság szerint növekedjen vagy csökkenjen a golyó okozta sérülés (lézernél nem tudom, de valszeg tökmindegy, nem?).
a grafika szerintem még mindig barom jól néz ki, és a 3-ban szerintem eszméletlen volt, de az is igaz, hogy az Obsidian tereptárgy elrendezése elég puritán világot varázsolt a képernyőkre, valahogy rondábbnak hatott, egyébként ez volt az első dolog, amire gondoltam, amikor néztem a gameplay videókat.
a Fallout 3-ban ellenben szinte minden négyzetméternél megálltam gyönyörködni egy kicsit, olyan szépen és érdekesen festették meg a bejárható területet.

mindenesetre így, hogy még a HUD is maradt a régi és szinte minden, nagyon várós a játék, a Fallout 3-ból jöhet még egy kis repeta, ha megint ugyanúgy beleáshatjuk magunkat a dokumentumok és párbeszédek rengetegébe, akkor október vége felé nem sokat fogok kimozdulni a koleszból, az biztos.:-)
Maverick_47
Maverick_47 2010.06.21. 19:12
A 3. videó nagyon adja a hangulatot. Várós a cucc.;-)
ajánlott olvasnivaló