Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Pro Evolution Soccer 2011

1 levél
Válasz 11.08.10. 20:33 #91
ryderr
a PES2009nel valaki tudna mi a baj mert mikor el inditok egy simma meccset mindig be kell jeloljem hogy melyik jatekosokkal jatszok es ha be cserelek egy jatekost nem tudom iranyitani
es nagyon idegesito a kapust se tudom iranyitani a 11esnel plsssssssss segitsetel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaz
3310 levél
Válasz 11.07.02. 11:49 #90
Kemloth
Nem lehet valahogy, bárhogy játszani Európa Ligát (Master League-en kívül)?
1892 levél
Válasz 10.11.20. 21:27 #89
Breki
konami's update will be released

* Released November 24th
* AI pressure more in certain situation (especially when crossing)
* Cursor switching improved, including when ball is crossed
* Difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been changed (more difficult)
* Transfer fees in ML has been reworked
* You can turn off player names above CPU players
* Shooting has been tweaked
* Chants have been refined or changed
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
2 levél
Válasz 10.11.19. 17:24 #88
lammpard97
nem tudom leigazolni és ez nekem baj mert nagy tehetségnek tartom
2 levél
Válasz 10.11.19. 17:21 #87
lammpard97
heló

hogy lehet pl.:neymar leigazolni a pes 2011-be a chelseaba?
1892 levél
Válasz 10.11.10. 12:48 #86
Breki
Kár, mert mi inkább oda írunk, ide ritkábban nézek be
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
3023 levél
Válasz 10.11.09. 21:23 #85
joccc
Áhhh sorry. Alig van időm... Örülök,ha naponta 1-szer megtudom nézni itt az üzeneteket a dome-on.1ébként szabadrúgásba marha sok variáció van,meg fajta PES-be mindenhonnan lehet szépszámmal gólokat lőni méghozzá nem 1 variával. Azt a videód is jól mutatja Breki,amit linkeltél. Én vágom ezeket a rúgásokat tudom nem is nekem linkelted,csak még meg kell szoknom,mert hibázok jópárat,mire bemegy 1 sajnos.
-
1892 levél
Válasz 10.11.09. 18:55 #84
Breki
vagy készíts kis stadiont nézők nélkül és játsz ott
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
1892 levél
Válasz 10.11.09. 18:39 #83
Breki
Nem erről beszéltem.

Arról volt szó, hogy jobb mint a 2010-es konkrét példákkal leis írtam miért.

És hogy miért kellett módosítás? -gondolom ezt hívod hack-nak
mert én a még távolabbi kamerát szeretem és régóta vártunk ilyen programra ahol ez állítható

A haverosnak meg mutasd meg milyen az én exe-mel meglátod mit fog szólni

Szerintem ezt a progit úgy nem lehet megismerni, hogy néha a havernál az ő beállításaival játszok. Érdemes a géped kicsit fejleszteni szerintem.

Pes6-ot én vissza nem raknám.
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
11120 levél
Válasz 10.11.09. 18:31 #82
VodevilX
Na jó végül is, ha a kamera mindenkinek tetszik akkor miért van hack? Vagy akkor ennek türkében magyarázd meg, hogy miért volt jó kicserélni, ahelyett hogy hozzátették volna. Mind1 szar, ez a véleményem, de hát a fórumozás erről szól, vélemények ütközése, mint ahogy nálad ez a túlbonyolítás dolog. Haveromnak meg nincs vele baja, ezzel már én se tudok mit kezdeni.

A szabadrúgás mániám? is csak oda vezethető vissza, hogy a cselek után szinte már csak egy ide vágó funkció hiányzik (ha már úgyis jó úton halad a menedzser és fociszimulátor ötvözésében), másfelől meg csak emiatt van fent a játék. Kb. csak téringzeni tudok, aminek elég egyszerű a megoldása: szar a gépem.
Nem véletlen hangoztatom, hogy aktívan Pes6olok, történetesen 1393 óránál járok Xfire szerint, mióta megjelent, és az a legjobb, hogy a játék a mai napig képes új dologgal meglepni.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1892 levél
Válasz 10.11.09. 17:19 #81
Breki
Ideal settings for PLAYER SUPPORT


Konami’s definition of ‘Player Support’ slider is here: “Choose the awareness level of players positioned around the man in possession. High: Offensive. Low: Defensive”. By this definition, you might set for teams like Chelsea, Barca, Man Utd and Madrid a max value of 20, while the ‘men behind ball’ teams might get low single digits. At a value of 20 for player support for, say, Barca you’ll find the game totally unrealistic.

That’s because the description from Konami for this slider is completely incorrect. I don’t know if that’s translation mistake or whatever – the description is wrong. This slider is all about the pace of the build up of attacks. The player support support slider has a massive role in determining how the game moves. This slider determines the pace of the game. Set at 20, you have teams running all the time at impossible speeds for all 90 minutes. Every time your team wins the possession, players will start running ahead of the ball carrier.

This means two things: (a) the game playing at an unrealistic speed and tempo all the time (b) the teams losing shape and becoming more vulnerable. The teams with low values for ‘player support’ are the ones that build up their attack slowly and make the best use of the skilled players in the team. Teams with lower values for player support would be more solid and play more considered football. If your team does not have the skilful players you can have high player support values but that would mean you’re vulnerable and that you’re players could be very low on stamina by the 70th minute or so.

For a slow build-up team I’d set a value between 0-6, and for a fast build-up team, I’d set it between 7 and 10. I would not use the values beyond 10 for any teams.

In a way, this ‘player support’ slider very identical to the ‘pressure’ slider. The ‘player support’ slider does to your players on the ball what the ‘pressure’ slider does to your players off the ball. For both these sliders, ideally the scale should have stopped at 10 or 12 as the maximum. If you play with both teams’ pressure and player support set at 20, what you’ll see is a comic and fake representation – one that keeps reminding you that you’re playing just a videogame. It is at the lower values for pressure and player support, you get a feeling that you’re playing football.

As I’ve mentioned before, I play only 15 or 20 minute matches and I always play at -2 gamespeed. I strongly suggest you to play 20 minute matches at -2 gamespeed, with pressure and player support values brought down to realistic levels. It’s a pity that Konami has not explained their beautiful game well enough but worry not, as always, the PES community will make up for that gap. Please do experiment these suggestions and post back your views and opinions. Cheers!
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
1892 levél
Válasz 10.11.09. 17:17 #80
Breki
Amiről írni fogok egyáltalán nincsen bent a játékban, de látom, hogy itt hiányosságok vannak ezért az alapoknál kezdtem.

Ha a camera mindenkinek tetszik rajtad kívül akkor miért szar? lol

Elég fura nekem, hogy nem otthon játszol nemis teljesen értem, de a haverodnál is simán lehet két exe , de szerintem ha meglátja milyen kamerákat lehet szabadon beállítani neki sem kell más.

Ígyis láthatóan elég sok dologgal nem vagy tisztában, de még túl akarod bonyolítani. Nem ettől lesz foci szimulátor ez alapján akkor kéne 8 féle bedobás is legalább P

egy kis néznivaló miket lehet hamár ilyen szabadrúgásmániás vagy

http://www.youtube.com/watch?v=5TDwSX3-DOUHa játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
11120 levél
Válasz 10.11.09. 14:06 #79
VodevilX
Ez mind benne van a játékban. Akkor már inkább a játék különböző szakaszaira beállítható dologról mondjátok meg, hogy az mindig érvényes, vagy csak ha coach modeban játszol, remélem utóbbi mert ahhoz sosem nyúlok.

A kameráról akkor annyit, hogy haveromnál játszok, és nem tehetek róla hogy mindenkinek tetszik ez az új szar, nekem nem, úgy néz ki teljesen egyedül vagyok ezzel a világon, ez van... Csak abban reménykedem hogy jövőre elfelejtik.

A szabadrúgásnál, az hogy neked nem hiányzik nem jelenti azt hogy nem kéne, szerintem igenis jó lenne. Akkor mondok másik példát, nyáron mikor az U akárhanyas VB-n vagy EB-n a spanyolok beemelték Canalesnek.
De igazából nem egy ilyen ötletes megoldást lehetne találni, és mégis csak a pes a fene nagy foci szimulátor, akkor ugyan miért lenne túlbonyolítás.

Amúgy,megvan a CR féle rakéta titka. Úgy kell lőni, hogy lövöd rendesen (nem világos, de gondolom csavarás nem kell bele) és mikor a lába a labdához ér, megnyomod még egyszer a lövést. Így akkor úgy repül a labda mint igazából, nem forog, és bizony az előbb sikerült Dudeknek edzésen hosszúra egy ilyet bevarázsolni, meg a sorfal fölött is bejött.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1892 levél
Válasz 10.11.09. 12:40 #78
Breki
A taktikáról kezdetnek

később lesz egyesével részletesen sőt egy konkrét csapatnál az ajánlott beállítási lehetőségek magyarázattal és az eredeti csapat taktikájának figyelembevételével

Tactical values for Team Style


Player Support: Choose the awareness level of players positioned around the man in possession. High: Offensive. Low: Defensive.
Support Range: Choose how far the supporting players position themselves around the man in possession. High: Wide. Low: Narrow.
Position Switch: Choose how frequently players swap positions. High: Frequent. Low: Never.
Attacking Style: Choose which flank to attack from. High: Down the middle. Low: Out wide.
Pressing: Choose how tightly players will pressure an opposition player on the ball. High: Tight. Low: Loose.
Defensive Line: Choose how far upfield the backline will position itself. High: High. Low: Deep.
Compactness: Choose how close players will position themselves around an opposition player on the ball. High: Wide. Low: Narrow.
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
1892 levél
Válasz 10.11.09. 12:37 #77
Breki
köszi, nem akarsz az sg.hu-n a konamis topikba írni ott nagyobb a pörgés
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
1892 levél
Válasz 10.11.09. 12:36 #76
Breki
Ezt nem teljesen értem.

Miért törölhetnéd ki.
Egy exe-t kell felülírni és kész, konkrétan a Pes 2011.exe-t én felis töltöttem az enyém már, most ne mond nekem hogy olyan nehéz megoldani hogy ezt az exe-t bemásold.

Mondjuk nem teljesen világos, hogy hol játszol, de ez biztos megoldható.

Egyébként is a kamerák ebben a részben szerintem pont, hogy sokkal jobbak mint a Pes 2010-ben.
Végre van camera angle távolabbi a wide stb.

A taktika pont hogy sokkal jobban és sokrétűbben állítható, csak meg kell tanulni, majd hozok hozzá részletesebb leírást.

A szabadrúgáshoz ennyit

http://s5.directupload.net/images/101002/z5veq9qi.gif

sztem teljesen jó ilyen variácókkal sztem csak túlbonyolított lenne, a csel komóbnál se sok értelme van 4-5 cselt összerakni sokkal jobb lett volna úgy megcsinálni ahogy korábban írtam
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
3023 levél
Válasz 10.11.09. 10:44 #75
joccc
Igen ??? Akkor asszem beleveszem aztis a repertoárba! Talán eredményesebb leszek szabadrúgásokból,ha eztis megtanulom.
-
11120 levél
Válasz 10.11.09. 10:24 #74
VodevilX
Hosszúra azért érdemes, mert ha jól lövöd akkor fogni nem lehet, és nem egyszer volt már ott emberem a kipattanóra.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3023 levél
Válasz 10.11.09. 10:20 #73
joccc
Szabadrúgást illetőleg: sztem jól megvan csinálva,mert nem olyan könnyű,h minden legurításnál gól. Meg sorfal alatt sem mindig lehet ellőni,mert 60%-ba van ott ember. Szabadból nekem olyan minden 4-5. megy be független a távolságtól. Legtávolabbról 32m-ről lőttem gólt. Mondjuk 1 dologban maradéktalanul igazat adok neked! Az pedig a hosszú sarokra történő lövés... Annak lényegében nincs is értelme ezen PES-ben,mert én próbálkoztam,de akárkivel rúgtam nemigen ment be seh...


1ébként megnéztem azokat a gólokat,amikről beszéltél. Özilé a hosszú sarokra ment,az megint az,amiről beszéltem. VISZONT Agger gólja az símán megvalósítható a PES-be sőőőt, én már lőttem is olyat. Legurítod A-val laposan teljes erővel arrafelé,ahol üres embert látsz,s elhelyezed jól.
-
11120 levél
Válasz 10.11.09. 09:32 #72
VodevilX
Hát ez nem menő, régen játékosra szabva lehetett beállítani.

Az addon kamerával kitörölhetem a ... Nem itthon játszok (csak a pes6al de azt már 5 éve nyúzom), de ahol én szoktam ott nincs, nem megoldható, és egyébként is ez nem olyan mint a licence-ek, erről tehetnek...

Szabadrúgásnál meg arra gondolok, hogy beállítasz magadnak pár szituációt, ki merre menjen stb és a váratlannal meglepni az ellenfelet. Mint BL-ben pár éve Agger gólja az egyik Chelsea-Pool meccsen. Legurítani nem is lehet ebben a Pes-ben, mert azonnal ott vannak a sorfal emberek. Plusz megtörtént szituációk is többnyire kivitelezhetetlenek. Pl nemtom ki látta hétvégén Özil gólját az Atletico ellen, ilyet nem lehet. A kapus akármilyen szar is, alapból nem tud rosszul helyezkedni vagy egyszerűen csak nem látni a labdát, hogy ne tudjon reagálni. Néha CR is ellövi a sorfalt leszarva, amellett teljes erővel hosszúra, ilyet is csak egy full 1es stattal rendelkező kapusnak tudtam, pedig ha nem is minden hétvégén, de már nem egy ilyet lőtt.
Mondjuk akkor megkérdezem, hogy CR rakétát tud valaki lőni? Annak kíváncsi lennék a titkára. Amúgy úgy vettem észre, hogy vele közelről nehezebb szabadot rúgni, mint egy másik jó lövővel. Olyan 16-22 méterről kb.

Félreértés ne essék, én Peses vagyok, csak felbasz, az első 2 dolog visszafejlődés, a lenti meg tök elvárható lenne ebben a fene nagy
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3023 levél
Válasz 10.11.08. 17:25 #71
joccc
Jah hát semmi komolyra ne számíts!

Én azt szoktam,h a meccs elején felveszem sárgára,vagy pirosra azaz a legfelső kettőre a helyezkedést,s benyomom azt a taktikát,h elfussanak a játékosaim,s lyukakba indítsak most nemtudom a nevét sorry,nem otthon vagyok,s így nemtudom megnézni (jah quick counter,azaz gyors kontra). Ezzel 5-10 perc alatt góltszerzek (mármint a játékbeli idővel mérve ),majd visszábbveszem a helyezkedést közepesre,vagy alulról a 2. kékre. Még ígyis szokott 1-2 gól esni gyors kontrákból. Érdekes megfigyeltem,h ennél a taktikánál jobban mozognak üresbe a játékosok.
Ha 2-3 góllal vezetek átváltok Posession game DEF-re,s a legalsón,vagy 1-el fölötte a kéken hagyom a helyezkedést. Így gólt sem kapok csak max. 1-et,ha nagyon lazán fogom a mérkőzést.


1etlen orbitális hibával találkoztam eddig. H ha 2. vagyok tegyük fel a tabellán,s az első csapat épph csak előttem van,akkor még a szar csapattal is kemény meccset játszok hazai pályán,akit idegenben 4-5 - 0-ra vertem el. Ez viszont rendkívül valószínűtlen,s idegesítő. Sőt volt már olyan is,h elveszítettem 1 hasonló kaliberű mérkőzést a szezon uccsó meccsén... Ez viszont rendkívül irreális,h egy 60-70-es játékosokból álló gárda,akiket mondom aláztam, (nekem) hazai pályán, elvernek úgy,h 1ébként nem játszok rosszul,hanem olyan katasztrófális gólokat lőnek,h hihetetlen. S ilyenkor a kapus is úgy véd,mint 1 vadállat! Ez azért felmérgelt nem 1x már... Mert pl a lövéseim statisztikája: 20(16) és 0 gól egy ilyen meccsen,míg az ellenfélé 2(2) és 2 gól. 1ébként a statisztikám ennyi kapuralövéssel kb 4-5 gól szokott lenni a 0 helyett. Szóval ezzel nem teszi izgalmasabbá a Konami a játékot,hanem inkább idegesítővé... Mert érdekes 1x újrajátszottam és jéééé ugyanolyan játékkal közel hasonló statisztikával 4-0-ra elkalapáltam őket...
-
1892 levél
Válasz 10.11.08. 16:52 #70
Breki
Egy kis taktikai leírást énis szívesen vennék
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
3023 levél
Válasz 10.11.08. 16:49 #69
joccc
Minden amiket leírtál beállítható símán. Breki le is írta pl: a védekezés-támadás (in-game az emberek poziciófelvevését tudod állítani,h előrébb-hátrébb helyezkedjenek el,viszont még ingame betudsz állítani taktikákat,amiknek a pontos configját a game plan-be tudod beállítani).


Mekkora vicc. Én meg pont azt gondolom,h az eddigi focis játékok közül ebben lehet beállítani a legjobban a dolgokat!
Annyi az egész,h elmerülsz a game plan-be 30-40 percre, és megnézel minden lehetőséget,h miket lehet állítgatni... Én marha nagyot néztem... Sztem ne haragudj,de te az ötödét sem tudod akkor azoknak a lehetőségeknek,amiket még magában rejt a játék,ha ezt nem szúrtad ki eddig. Megér annyi időt sztem...
-
1620 levél
Válasz 10.11.08. 16:29 #68
T-Jay
Srácok volna egy kérdésem(lehet hülyeség): xboxon van megoldás a license problémákra? Előre is kössz
Hogy valaki lehess, ne próbálj valakinek látszani.
1892 levél
Válasz 10.11.08. 15:55 #67
Breki
Hát ezt nem tudom megerősíteni mert van

gondolom a command listben is le van írva, de Select R1 vagy R2
mondjuk nem tudom egyről beszélünk-e én a mecs közbenit mondom.

A kamera pedig már régóta változtatható úgy állítod be ahogy akarod
pl nálam a wide ilyen

http://s3.directupload.net/images/101107/93ynmjoh.jpg

De az összes többi tetszés szerint állítható
Egyébként az új részben szerintem az alap kamera is sokkal jobb, de camera settingsben a Pes 2010-es is beállítható, mondjuk ezt nem annyira teszteltem, hisz sokkal jobb az új.

A szabadrúgás szerintem teljesen jó mondjuk nem teljesen értem mit hiányolsz amire gondolok szerintem feleslegesen megbonyolítani én a legurítást se használom pl.
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
11120 levél
Válasz 10.11.08. 12:02 #66
VodevilX
Erősítse meg valaki, a játékban tényleg nem található támadási és védekezési szint beállítási funkció? Mind Pes6ban mikor még 2 irányt is lehetett állítani játékosonként, plusz low, norm, high védekezést, vagy a tavalyiban mikor már csak az volt hogy defence, balanced vagy attack minded.
Másrészt mocskosul felháborító amit a kamerával műveltek. Nem is értem hogy képzelték, hogy nem hozzá teszik hanem egy az egyben lecserélik a régi vízszintesen fix kamerákat...
Ezen kívül még a szabad rúgásokkal vagyok elégedetlen, vicc hogy még a mai napig nincs előre beállítható szabadrúgás variáció.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1892 levél
Válasz 10.11.08. 11:12 #65
Breki
Raktam fel pár szép gólt ide érdemes megnézni lehet belőle tanulni akinek nem megy

http://prohardver.hu/tema/re_pes_2011_gameplay/friss.html#msg136
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
3310 levél
Válasz 10.11.04. 13:00 #64
Kemloth
Szerintem nem a Windows 7 Ultimate x64 zavar be - nekem is azon van fent, és tökéletesen működik.
Nem értek az ilyesmihez, de szerintem a drivereket frissítsd.
3 levél
Válasz 10.11.04. 12:29 #63
Hardy
Hello. Lenne 1 kérdésem: Nemrég tettem fel a windows 7 ultimate x64 op. rendszert, és a pes 2011 nem fut rendesen, mert a játék gyakran lelassul, nem szaggat inkábbb olyan mint ami laggol pedig az xp-n simán elfutott minden ilyesmi nélkül. Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Pls HELP!
3023 levél
Válasz 10.10.30. 18:30 #62
joccc
Tanuld meg vhogy a rainbow flicket,meg az elastico nevezetű cseleket jó időben bevetni,és ezzel még top playeren is lesolozhatsz 3-4 védőt símán. A gólvágás meg már símán menni fog.
-
11699 levél
Válasz 10.10.30. 17:41 #61
.:[Kain]:.
trainingezz. vedd lentebb a nehézséget. használj cseleket.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
3310 levél
Válasz 10.10.30. 17:31 #60
Kemloth
Najó. Valaki segítsen.
Nem tudok gólt lőni. Egyszerűen nem. No nem konkrétan soha, de eseményszámba megy, ha sikerül.
Tippek?
1 levél
Válasz 10.10.30. 00:22 #59
schoky84
hello!teleptettem a játékot de a crackat nem tudom kibontani mert egy titkos jelszót kér.Légyszi valaki segítsen
3023 levél
Válasz 10.10.26. 21:46 #58
joccc
Újra kell kezdened a Master League-t.
-
5 levél
Válasz 10.10.26. 21:38 #57
adamlotte
Hali! Master League-be hogy tudok másik csapathoz menni?
3023 levél
Válasz 10.10.21. 19:23 #56
joccc
Igen igen. Ez igaz. Mostmár beállítottam korrektül a cseleket. Akkora gólokat veretek Rainbow Kick után kapáslövésből,h az eszméletlen.
-
1892 levél
Válasz 10.10.21. 08:20 #55
Breki
Szetrintem nem lehet így mert pont az a lényeg, hogy az L1-el csinálja a kombókat és anélkül mást ha nem így lenne nagy keveredés is lenne belőle, hisz sima jobb analógnak már van is funkciója
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
3023 levél
Válasz 10.10.09. 23:07 #54
joccc
1 kérdés. Kérem aki tud segítsen benne. Szóval belehet állítani LB+ YXAB kombinációra stratégiákat. A kérdésem az lenne,ha kettőt nyomok be 1szerre pl POSESSION DEF és Quick Counter,akkor a Quick Counter a támadásnál védekezésnél meg a Posession def érvényesül vagy h van ez ?
-
3023 levél
Válasz 10.10.08. 23:05 #53
joccc
2 levél
Válasz 10.10.08. 20:48 #52
rossi82
Köszi a választ,időközben megleltem
3023 levél
Válasz 10.10.08. 16:37 #51
joccc
Kapcsold ki a játékon kívüli settings-be a Vsync-et a főoldalon. Nekem régebben még ezvolt a baj kb 3-4 éve az 1ik pesnél. Hátha segít.
-
2 levél
Válasz 10.10.08. 15:41 #50
rossi82
Szevasztok!
Segitség kellene:tudja valaki,hogy miért lassul be időközönként a game??
Főleg a kapu elötti szituknál illetve ha szélről beadnám a playával.A régebbi PES-eknél is előfordult de a legutóbbinál pl. edit selector volt hozzá.Mindenféle felbontásban ezt csinálja,van hozzá valami progi vagy esetleg ötlet,hogy mit lehet tenni ellene???
Előre is köszi:Rossi
3023 levél
Válasz 10.10.08. 11:49 #49
joccc
Breki azt meglehet csinálni,h teljesen új cselrendszert csinálok azaz,h ne kelljen nyomva tartani az LB-t ??? Mert zavar,h ha kettőször nyomom jobbra marha gyorsan az LB-vel aright sticket nem csinálja a rainbow flicket csak 1 bicikli csel után,mert nekem úgy van beállítva,h akkor csak 1et kell jobbra. Tehát azt akarom,h semmi LB nélkül meg ilyesmi nélkül csak 1szer kelljen jobbra nyomni a right sticket és csinálja a rainbow-t. Vagy hasonló a lényeg,h ne legyen benne LB.


Adamlotte sorry,de én nem billentyűzettel nyomom,de biztosan,h belehet állítani ahhoz is a gameplan-be a link feints-nél.
-
5 levél
Válasz 10.10.07. 19:06 #48
adamlotte
Hali! Valaki segítene? Billentyűzetre hogy kell beállítani a cselezést? légyszi segítsetek!!! Jah, és labdát hogy kell kérni? mert már végig nyomtam mindent, de sehogy nem kéri:S előre is köszi^^
3023 levél
Válasz 10.10.07. 14:17 #47
joccc
Köszönöm szépen,sokat segítettél ezzel,s az előző hsz.-al!

PESEDIT V0.2 van már méghozzá 1előre csak a PESEDIT honlapján!

Nemsokára meg is nézem ezt a "cselprogramozást"!
-
1892 levél
Válasz 10.10.07. 13:27 #46
Breki
A rosterben még a bundesliga csapatok nincsenek jól benne, mondjuk már vannak frissítések

És van már kitserver is !

mondjuk én még a megalinket használom azis tök jó
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
1892 levél
Válasz 10.10.07. 13:25 #45
Breki
A cselekről

szerintem nem érdemes beállítani több cselt egy gombra, ha úgy csinálták volna meg, hogy:
L1+ analóg balra pl ins bounce
L1+ kétszer analóg balra másik csel pl elastico
L1+3* analóg balra az harmadik csel pl roulette
akkor tökéletes lenne

ez így már 12 csel lenne tök egyszerűen és ugye kell is mert pl
sokat lehet balra vagy jobbra is és akkor mindegyiket be lehetne rakni
pl L1+jobbra=elhúzás jobbra, L1+ball=ugyanaz csak balra

ígyis sikerült egész jókat beállítani elastico rainbow és hasonlókat csak vmelyiknél csak egy irányt tudtam berakni azt hogy a másik irányost is berakjam kevés a négy irány

pedig jó lenne ha pl balra huzom balra csinálná a cselt ha jobbra akkor jobbra,előrefelé akkor pl hátulról megtolás
hátrafele meg a sarokkal átemelést

ez az általam írt rendszerrel megoldható lenne
Ha játszani akarsz a neten:: #fifahungary @ Quakenet
3023 levél
Válasz 10.10.05. 10:58 #44
joccc
Mindenki számára mondom,h a csavarások realisztikusabbak lettek ---> szabadrúgásokat már gyönyörűen ellehet varrni a sorfal mellett egyenesen be a hálóba. A 2010-nél nem volt ennyire megcsinálva jól a csavarás,ott sem volt rossz,de ott sokkal nehezebb volt sorfal mellett elnyesni arra emlékszem.


Ami az 1etlen érdekes dolog a PES-be nekem,h az h van,h ilyen kaliberű játékosoknak,h Rooney, C. Ronaldo,Messi és egyéb világsztárok érteke,amiért meglehet szerezni őket,az kb 15-20 millió €. Ez az egyetlen dolog,amit furcsának véltem így egy letolt szezon után a Master League-ben,de ez sem vette el a kedvem abszolúte,csak kicsit furcsálltam. De persze a többi játékos értéke arányosan viszonyul ezekhez. Mondjuk ez megint másik érdekes kérdést vet fel,h pl 1 olyan kapusnak,mint Casillas-nak vagy Dudek-nek az értéke sztem nem 2-5 millió €.

De ez a legkevesebb. Reallal vagyok,s top playeren játszom. 2. vagyok a tabellán Barca az 1. Még van 4-5 meccs,de nemhiszem,h Barca elfog veszíteni abból legalább 3-at. Szóval 2. helyre sikerült befutnom a tabellán. BL-t megnyertem akárcsak a spanyol kupát. Nagyon jól megcsinálták azt a PES-be,h ha idegenbe játszol nem lesznek jó formában a játékosaid,illetőlegesen érinti az idegenbeli játék a formájukat,míg hazai pályán ugyanez történik csak pozitív értelemben. Sőt továbbmegyek a BL-re a játékosok összeszedik magukat,s alapvetően jobb formájuk lesz,mint 1 síma ligabeli meccsnél.


1 tipp: A PES 2011-be az igazolások a játékosok ragaszkodásai szerint vannak megcsinálva. Én erről mit sem tudva megvettem Rooney-t és Robben-t a szezon elején,s 1ből átjöttek 1edül Messi nem jött át. Azért jöttek át 1ből,mert nem ragaszkodtak az adott csapatukhoz,mert még nem volt semmi játszott meccs,s így nem volt alkalmuk arra,h kezdőbe játszhassanak,s ragaszkodjanak a csapathoz,szóval ha vki igazolni szeretne csapatába nagy játékosokat célszerű az elején 1-2 domináns egyéniséget megragadni.

A sérülések is jól meglettek csinálva,illetve élethűen,mert nálam Robben lesérült 35 ( 35!!!) hétre! Szóval mondhatni hozta a formáját!
-
3023 levél
Válasz 10.10.05. 10:26 #43
joccc
Annak marhára örülök ezen PES-t játszva,h a kapus az szenzációs lett... De tényleg. Az első foci játék a PES 2011,ahol marha jól véd a kapus,és reálisan a rosszabb kapusok csinálnak 1-2 hibát meccs közbe,pl: rossz,ütemtelen kijövetel,s elvétik a labdát,amire ha számítasz gólt szerezhetsz.

Megnéztem a linket,amit adtál Breki. Hallod én ezt magyarázom az összes embernek 5 éve legalább,h mi a töknek játszik 1 szar focis játékkal,és pláne,h mi a fenének isteníti azt,mikor van sokkal jobb ??? A tudatlanság homálya sajnos rajtavan a PES-en is sok foci fan-nál. Rengetegen nem is ismerik a nevét a játéknak,csak a FIFA-t sajnos... Én megnéztem az idei FIFA-t is. Tényleg jobb lett,mint az elődei,tényleg kiemelkedőbb,de a PES-nek még enyhén szólva sem érhet a nyomába...
Ilyen korrekt,gyors csapattal,mint a PESEDIT szinte valószínűtlennek tartom,h vki tartósan elégedetlenkedne a licenszek miatt...


Jah meg utólag láttam az linken,h te is írtad,h állítgatod a cseleket szóval nem szóltam. Én még nem jutottam odáig. Majd csak hétvégén fogom megnézni. De hasznos lenne,ha leírnád a leghatásosabb cseleket,mert eddig csak a biciklit nyomtam,de az talán a legegyszerűbb,de 5-ből 4-szer bejön,s előnyt tudok kovácsolni vele. De azért 1 csellel végigjátszani 1 szezont! Azért kicsit vicces.
-
3023 levél
Válasz 10.10.05. 10:16 #42
joccc
Jaja,de belehet állítani,h marha 1szerű legyen cselezni mittudomén a rainbow kicket átállítod arra,h a jobb analógot csak 1x jobbra kelljen tolnod és betolja azt. Ez nagyon tetszik.

De hiányosság alatt csak azt érted,h ilyen másolgatós nagy méretű a fájl,vagy van más hiányossága is ?
-

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.