Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fallout New Vegas - fejlesztői trailer (Hírek)

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek
764 levél
Válasz 10.09.26. 11:45 #6
pb69
Alap. A ME a másik kis házikedvenc, hihetetlenül jó játék, ahogy a FO is. Nehéz helyzetben lennék, ha dönteni kéne a 2 közt, mert ami az egyikben fantasztikus az a másikban kevésbé és fordítva. Szóval jól kiegészíti egymást a 2 game.
Amúgy nem hiszem, hogy az új fegyverek gondot jelentenének. Ennyi újítás szerintem pont kell bele. A DLC-ket se rontották el az újítások. Amúgy nem éreztem akkora problémát velük kapcsolatban mint itt sokan. A Broken Steel tette igazán egyedivé a játékot, hisz így akár a végtelenségig folytathatjuk a kalandot. Pl. a ME-hez hiába jött ki DLC, mert a végigjátszás után már nem lehetett kitolni. A 2-t pedig noha lehetett folytatni, de már semmi nem történik és új párbeszéd-lehetőségek se kerülnek elő, mint a FO3-ban. A Point Lookout elég jól beleillik az RPG-feelingbe, ahogy a Pitt is. A MZ és a OA pedig színtiszta FPS, ami egy kicsit színesíti az egészet, bár előbbi nekem már túlzás volt, szerintem jobb volt amíg ez az UFO-téma homályba borult és titokzatos volt, de mind1.
2387 levél
Válasz 10.09.26. 11:27 #5
SShark
Engem sem igazán zavar, hogy teljesen Fallout 3 kaptafára készül, sőt! Én is inkább ezt az utóbbi évek DLC mizériáját tartom lehúzásnak. A GoTY kiadást tekintettem egyfajta „éppenhogy expansion-nek” és úgy vettem meg az öt kieget egyben. Mondjuk így is halványan nevezhető kiegészítőnek mert mégiscsak 5 plusz apró kaland egy komplett exp. helyett.
A szokásos kellemetlenségre számítok egyedül ami a Bethesda játékok rákfenéje a Morrowind óta, mégpedig a számomra megmagyarázhatatlan kilépkedéses leállások és a hülye bugok amik rendszeresen megnehezítik a végigjátszást. Éppen tegnap futottam bele egy ilyenbe amikor a Kis lámpafénybeli (Little lamplight) lurkók közül senkivel sem tudtam átengedtetni magam a 87-es menedékbe. Sem Joseph sem pedig az a kis hülye Princess és a leghülyébb MacCready sem. Már a kutyáknál is próbálkoztam a végén de semmi. Maradt a teljesen elvtelen idióta megoldás a „noclip”.
A játék így is bőven belefért a 10-es kategóriába és elég nehéz lehet elszúrni a New Vegast. Az ára sem pofátlan ami sok játékra igen csak jellemző mostanában. A régi fegyverek engem sem igazán zavartak volna, reméljük nem kurtizálják el ezekkel az újakkal.
Egy kicsit még mindíg reménykedem, hogy lesz CE verzió. Ahonnan én rendeltem ott bambán néztek rám mikor rákérdeztem.
A Mass Effect-tel egyetértek veled. Az epic befejezés ellenére jobban feküdt az előző de azért kötelező a ME2 is.
2745 levél
Válasz 10.09.26. 11:23 #4
cygary
A Fallout 3 jó játék volt, de 0 újítással és új környezettel kiadni egy teljes árú játékot? Hát nem tudom, az elvakult Fallout fanok biztosan áldoznának rá pénzt, de a földi halandók örülnek az új fegyvereknek. De most komolyan pár új fegyver mit ront a játék alapjain? A Companion Wheel, a bármikor bekapcsolható HardCore mód pedig szerintem olyan újítások amik akárkinek jól esnek.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
11699 levél
Válasz 10.09.26. 10:25 #3
.:[Kain]:.
van egy olyan érzésem, hogy a kiegészítők (DLC-k pfujj!) fegyvereit kifelejtik a játékból... ami hatalmas hiba szvsz. meg azt is nagyon szeretem, hogy mennyire próbálnak belenyúlni a játékba és ezt is megváltoztattuk meg azt is újraírtuk.... miért kell megjavítani azt, ami el sem romlott? új fegyverek? minek? volt már eddig is vagy 40 féle, max 1-2 lenne és kész. ha csak és kizárólag a környezet változna és minden maradna f3-as, én akkor is megvenném, mert a fallout 3 az egyik kedvenc játékom. de ne akarjanak már fontosnak tűnni és csak azért belepiszkálni (belepiszkítani?) egy jó játékba, mert már nincs mit javítani rajta...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
764 levél
Válasz 10.09.25. 09:23 #2
pb69
Lényegében arról szól ez, hogy húzzunk le még egy bőrt a Fallout 3-ról, de ebben az esetben én nem bánom ezt, mert van rajta még pár rétegnyi.
Szerintem ha nem nyúltak nagyon bele a dolgokba és új környezettel, ellenfelekkel, fegyverekkel, küldetésekkel, szereplőkkel, sztorival fűszerezik a már adott alapokat akkor nem tudnak igazán tévedni.
Ha nagyon belenyúlnának fennállna a veszélye annak ami a ME2-nél is kijött (legalábbis nekem), hogy kevésbé ütős a játék, mint elődje.
Mondjuk a grafikán erősíthettek volna és ami talán az egyetlen gyengébb pontja volt a 3-nak az a fősztori. Ha itt kitaláltak egy magával ragadóbb főtörténetet akkor tuti nagy siker lesz a játék, még akkor is ha olyan, mint ha csak egy DLC lenne a 3-hoz.
47 levél
Válasz 10.09.24. 13:34 #1
rtp
én imádtam a fallout 3-a, de valahogy ez bántóan UGYANOLYAN. még a tereptárgyak is, stb. igazán adhattak volna valami új környezetet a cuccnak.
766 levél
Válasz 10.09.24. 13:34
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Fallout New Vegas - fejlesztői trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.