Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars: The Force Unleashed 2 - gépigény és reklám (Hírek)

Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II
A legutóbbi Star Wars: The Force Unleashed II cikkek, hírek
3572 levél
Válasz 10.10.22. 15:53 #40
Sucee
Jobb történetet tudunk, igen.
Amúgy Lucasék csak egy látványos zúzdát akartak összehozni, mert az kell az embereknek, ebben már (szerintem) nem kell értelmet keresni.
32707 levél
Válasz 10.10.22. 15:45 #39
Creativ3Form
"5. Talán tudtok jobbat csinálni?"

Ez pedig a világ legnagyobb és legundorítóbb sablonja, amit fel lehet hozni. Nem, mi nem tudunk jobbat csinálni, mivel nem vagyunk játékfejlesztők, éppen ezért nem ez a feladatunk.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32707 levél
Válasz 10.10.22. 15:43 #38
Creativ3Form
"3. Egy játéknál az a fő, hogy élvezhető legyen a játékmenet, ez nem egy film!"

A Kotornál nem volt szükség ilyen látványos erőkre ahhoz, hogy egy remek játékban legyen részünk. Plusz nálam egy játéknál a történet és a karakterek is számítanak, nem csak a játékmenet.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
14 levél
Válasz 10.10.22. 15:41 #37
KovácsPéter
1. Az erőkkel ne legyen bajotok, meg a szuperjedi-vel, biztos megcsinálta a Lucasarts, hogy ne legyenek nyomai az eredeti trilógiában.
2. Az eredeti trilgiákban nem volt még olyan fejlett a technika, tehát azt se kell szidni!
3. Egy játéknál az a fő, hogy élvezhető legyen a játékmenet, ez nem egy film!
4. Nem értem, mi a baj azzal, hogy Starkillernek hatalmas ereje van.
5. Talán tudtok jobbat csinálni?
5. Ilyen hülyeségeken minek vitatkozni?
6. Ha nem tetszik, ne vegyétek meg, legalább marad azoknak, akik csak egy jót szeretnének játszani!
62 levél
Válasz 10.10.22. 09:08 #36
mancitoo
"(És ne gyere az eredeti filmekben nem volt meg a technika blablával, mert készült azóta egy újabb trilógia is ugyebár) "

Arról nem is beszélve, hogy a 2. trilógia óta létezik pl. a The Clone Wars sorozat és ott sincsenek ilyen jedik. Vannak erősebbek, meg gyengébbek, de mind-mind messze van starkillertől...

Na mindegy, megyek, befejezem az Eszmélést.

4176 levél
Válasz 10.10.21. 21:25 #35
gothmog
Ne haragudj, de pontosan te voltál az, aki egy olyan fikciót, ami a fikció realitási szintjén belül is igen erőteljesen túlzónak hat, mindenáron megmagyarázni próbáltál, és még mereven ragaszkodsz is ehhez. De ami a legdurvább, nem érzed ennek a nevetségességét.

Tulajdonképpen most én magam is nevetséges leszek, amiért nem hagyom ezt az egészet a fenébe, és a többiektől elnézést is kérek az Off-ért (részemről az utolsó lesz itt), de most már csak azért is! Kicsit boncolgathassuk végig azt a fantasztikus 24-es hozzászólásodat:

A filmhez viszonyítva igen. De csak azért mert abban nem az Erőn volt a hangsúly. Egy történetet mesélt el, az játszott fontosabb szerepet.
Magyarán a filmbeli Erőhasználók egymás ellen azért nem mutatnak be Starkillerhez hasonló/Starkiller szintű trükköket, mert a történet fontosabb? Mi, talán nem illett volna oda a trailerben is látható "élve perzselő erőhullámlökés", vagy micsoda? (És ne gyere az eredeti filmekben nem volt meg a technika blablával, mert készült azóta egy újabb trilógia is ugyebár)

És azt sem kétlem hogy a filmbeli Jedik/Sithek gyengék voltak, Starkiller azért lett ennyire erős mert minden idejét Vader mellett a tanulás és a folyamatos brutális edzések töltötték ki.
Aha, igen. Akkor, hogy a filmektől elvonatkoztassunk kissé, vegyük a KotOR világát, ahol még kis túlzással hemzsegtek a Jedik és Sithek, és magunk is megtapasztalhattuk, hogy "rendes iskolai keretek között", keményen edzik őket (ha már mindenáron realizálgatni akarunk a fantázián belül), és a nagyobb arányú képzési rendszer nyilván nagyobb mintavételt is tett lehetővé (tehát, pusztán a nagy számok törvénye alapján extra különleges tehetségek is bekerülhettek a képzési rendszerbe)... na, ott sem találunk ilyen extrém tulajdonságú alakokat, mint Starkiller. Sőt, még a legendák Sith-jei sem voltak a közelében sem. Esetleg Nihilus, esetleg... neki voltak még durva dolgai...

A filmben kétlem hogy Maul, vagy bármelyik Jedi ilyen szinten edzett volna, de mégha így is lenne, akkor is a tehetség mindenek felett áll, hogy mennyire járja át az adott illetőt, és a látottak alapján Starkiller-t nagyon is átjárja az Erő.
Itt elérkeztünk a csúcshoz (vagy éppen a mélységek-mélységéhez). Ezen soraid miatt ragadtam billentyűzetet az eredeti kommentemhez is... Tehát, én hülye vagyok, mert csak a filmek alapján írtam állítólag (mint felróttad az eredeti válaszodban), ellenben te pontosan ugyanazon filmek alapján kizárólagos jelleggel megállapítod fentebb, hogy Maul és a Jedik nem edzettek eleget (és még te beszélsz agyi szintekről... te jó ég!), majd most jön a csúcs: "a látottak alapján Starkiller-t nagyon is átjárja az Erő." Magyarán, egy játék trailert te bizonyítékként citálsz annak igazolására, hogy az ugyanazon trailerben szereplő dolog elképzelhető, sőt, logikusan reális az SW világában. Hiszen mindenki láthatja, hogy úgy van, ahogy írod. Hát, ehhez csak gratulálni tudok.

Egy SW univerzumban nincs lehetetlen. Az univerzumot is el lehet pusztítani az Erővel, 1 korlát van, az egyén.
Ez ugyan csak abszolút szőrszálhasogatás a részemről, de nem tudom megállni, hogy a víziómnak, amely a betűid nyomán támadt bennem, hangot ne adjak. Szóval, már látom lelki szemeim előtt, ahogy az Erő keltette energiahullámok végigsöpörnek a sok milliárdnyi!!!! galaxison, és elsöpörnek mindent a végtelen térben... Csak azt nem tudom, hogy ezek az Erőhullámok vajon milyen sebességgel terjednek? Csak mert érdekelne, hány milliárd évbe telne, míg lezajlana ez a folyamat, és mindenhova elérnének ezek a hullámok...


Ja, a 90-es évek közepén játszottam SW szerepjátékot, tehát ismerem azt is, illetve a 90-es évekbeli SW regények nagy részét (Timothy Zahn, Alan Dean Foster és bűntársai) is olvastam. De nem vagyok SW fanatikus, az tény, igazából jó ideje, a KotOR játékokat leszámítva, nem is különösebben érdekel az egész. Tehát sajnálattal kell jelentem, de SW ügyben, az agyi szintem, ha nem is sokkal, de túlhaladja a játékok világát. Remélem, ezzel nem okoztam túl nagy csalódást.


Ui.: Részemről is köszöntem. Esetleges anyázásokat, halálos fenyegetőzéseket, legyengeelméjűzéseket privátba küldd, ne a fórum szennyeződjön vele a továbbiakban. (Válaszolni úgysem fogok rá, de ígérem elolvasom.)

Endure. In enduring, grow strong.
551 levél
Válasz 10.10.21. 19:28 #34
Slyder
Nem éppen játékra gondoltam, de ha az agyi szinted eddig terjed...

„közel sem csak a filmekre hagyatkoznak az "ismereteim".

Ha ez így lenne nem írnál egy ilyen fikcióba már másodjára nonsense baromságokat, sztem lapozz fel néhány könyvet és akkor talán érteni fogod a mondandóm lényegét, de ha nem megy akkor leírhatom neked ovis szinten. Látom úgy megérted.

Köszöntem.
4176 levél
Válasz 10.10.21. 17:43 #33
gothmog
Hát, most így fejben végigpörgettem: közel tucatnyi SW játékot játszottam eddig pc-n, ami nyilván nem az összes, de közel sem csak a filmekre hagyatkoznak az "ismereteim".
És ezek fényében bizton állíthatom, hogy a topik témájául szolgáló játék nagyon durván kilóg az eddigi (világ)képből.

De mint írtam, itt egyértelműen az adrenalinpumpáló akcióra helyezik a hangsúlyt, a realitás, még SW-mércével mérve sem szempont. Ezzel nem is lenne semmi gond. De amikor valaki, görcsös igyekezettel próbálja megmagyarázni, hogy de-de mégis, mert Starkiller igenis lehet, hogy olyan hihetetlenül erős stb. (Kb. óvodás szinten)
Hát erre mit mondjak? Már bocsánat, ha röhögtem rajta egy jót.

Endure. In enduring, grow strong.
551 levél
Válasz 10.10.21. 17:07 #32
Slyder
Majd ha nálad a SW nem csak a filmekből fog állni, talán majd akkor próbáld meg az "értelem" látszatát kelteni.
11699 levél
Válasz 10.10.21. 06:38 #31
.:[Kain]:.
hiba.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
14652 levél
Válasz 10.10.20. 22:59 #30
Razor03
Pedig direkt idézőjelbe tettem!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
9372 levél
Válasz 10.10.20. 21:59 #29
Kanduhrka
Hát engem pont 12 éves koromban kötött le utoljára a Dragon Ball.
horrorgeeks.blogspot.com
348 levél
Válasz 10.10.20. 21:52 #28
Berci1
Most már a tököm kivan hogy minden idióta elkezdi fikázni a db-t Állítom, hogy ha leülnél és végignéznéd a dbz sorozatot nem szólnál egy mukkot se hogy 12 éves pöcsök blabla marhaság. Valóban túlzás Galen Marek überképességei, viszont már a sztori szempontjából is érdemes végigvinni, még ha nem is illik bele az sw univerzumba. A régi trilógiával meg nem érdemes hasonlítgatni, mert az akkori technika annyira futotta. Már csak egy ereje teljében levő Yodára lennék kíváncsi. Inkább örüljön mindenki, hogy van új sw játék és még nem is a gagyi fajtából. Akinek meg nemtetszik vár a Battlefront, jk academy, RC, Empire at war stb.
3572 levél
Válasz 10.10.20. 20:07 #27
Sucee
Hát kipróbálás nélkül elég nehéz lenne véleményezni
164 levél
Válasz 10.10.20. 19:44 #26
BenderŽ
Részemről kipróbáltam spanomnál atom készen az első részt xboxon de bejött
beszereztem pc re letöltöttem azt kész
egyik star wars részt sem láttam
mégis azt hiszem hogy ti nagy sztár varz rajongók akik oda vissza fújjátok az egészet úgyis letöltitek megveszitek és játszotok majd vele
de mégis itt szapuljátok ahogy teszik azt a külföldi fórumokon ...
csak egyek vagytok a sok közül...........
4176 levél
Válasz 10.10.20. 19:13 #25
gothmog
Azért valahol hihetetlenül mulattató, amikor néhányan, időlegesen a sík hülye szintre lealacsonyodva (de nem, mert az a hős sokkal tehetségesebb és igenis elérhette azt az Erő-szintet!!!), szánalmas elszántsággal próbálnak megmagyarázni teljesen fiktív és röhejes dolgokat...

Darth Maul pedig inkább Darth Faul (németül tudók előnyben a megfejtés terén) ezek szerint, hiszen lusta volt intenzíven edzeni a kis ganéj És az a zöld kis varangy Yoda májsztró is biztosan végiglébecolta csak azt a néhány száz évet, hiszen a filmbéli teljesítménye alapján 3 másodpercig nem húzná a tejfelesszájú Starkiller über-Jedi barátunkhoz képest

Ui.: Tehát még véletlenül sem arról van szó, hogy itt egy agyatlan és SW logika szerint totál logikátlan, de ezzel párhuzamosan minél nagyobb látványosságra és coolság-faktorra építkező akciójátékot akartak csinálni! Nem, nem!!!, egyszerűen csak Starkiller 100-szor olyan erős, mint az összes többi Jedi együttvéve, mert őt olyan nagyon-de-nagyon átjárja az Erő, tulajdonképpen ő maga az Erő fizikai megtestesülése, ráadásul napi 25 órát edzett, és ezzel meg is magyaráztunk mindent.
Dőljünk hátra elégedett, megoldottuk a házi feladatot. Királyak voltunk megint.

Na jó, irónia kikapcs.
Endure. In enduring, grow strong.
551 levél
Válasz 10.10.20. 17:18 #24
Slyder
A filmhez viszonyítva igen. De csak azért mert abban nem az Erőn volt a hangsúly. Egy történetet mesélt el, az játszott fontosabb szerepet. És azt sem kétlem hogy a filmbeli Jedik/Sithek gyengék voltak, Starkiller azért lett ennyire erős mert minden idejét Vader mellett a tanulás és a folyamatos brutális edzések töltötték ki. A filmben kétlem hogy Maul, vagy bármelyik Jedi ilyen szinten edzett volna, de mégha így is lenne, akkor is a tehetség mindenek felett áll, hogy mennyire járja át az adott illetőt, és a látottak alapján Starkiller-t nagyon is átjárja az Erő. Egy SW univerzumban nincs lehetetlen. Az univerzumot is el lehet pusztítani az Erővel, 1 korlát van, az egyén.
6690 levél
Válasz 10.10.20. 15:54 #23
GustyX
Nekem nem tetszik ez az "elpusztíthatatlan" jediség/sithség, túlzottan nagy ereje van az erőnek a filmekhez képest. Meg lehet ezt bármivel magyarázni, mégha logikusan is, akkor sem tetszik. Illúzióromboló teljesen. A játék története biztos kapcsolódik filmekhez, nem is azzal van nekem bajom, hanem ezzel a szarszánalmas, 12 éves pöcsök által élvezhető, SW-ba ültetett DB-lal. Nagyon illik a filmek által létrehozott univerzumba.
Az ismét öngólra kíváncsi lennék, mert nagyon úgy tűnik, csak alaptalanul dobálózol ezzel. Bár lehet valamiről lemaradtam.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
14652 levél
Válasz 10.10.20. 14:17 #22
Razor03
Jah, hogy nem is játszottál vele. Akkor miről beszélünk???

"Ha többi SW játékban nem is"

Milyen többi játékban? KOTOR 1-2? Több ezer évvel korábban játszódik! Jedi Knight? Annak tized annyi köze van a filmekhez, mint a FU-nak!

"de a FU esetében szerintem teljesen el kellene vonatkoztatni a filmektől."

FU-ban jön létre az ellenállás! Megtudhatod kik az alapítód tagok és hogy kerültek össze! Mutass még egy ilyen kidolgozott univerzum építő SW játékot ami ilyen szorosan kapcsolódik a filmekhez plz! Nem tudsz, mert nincs!

"Egyszerűen nem illenek az eredeti univerzumba."

Mondod mindezt úgy, hogy ki sem próbáltad. Sőt tovább megyek nem is lenne elég kipróbálni, mert a SW hangulat 5-6 óra után kezd kibontakozni. Guszti ismét öngólt rúgtál. Szerintem nem kéne beleszólni abba amihez nincs tapasztalatod mert másnak szemet szúr a baromság!

Másfelől Starkiller karakterek sokkal jobban kidolgozott mint a karót nyelt Kyle Katarn-é! Miért ne lehetne ő az univerzumban a legnagyobb erőhasználó? Sidious szerint létezett olyan Sith aki fel tudta támasztani a halottakat... akkor ennyi simán belefér.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
32707 levél
Válasz 10.10.20. 13:16 #21
Creativ3Form
Igen, pont utána akadtam bele, csak már nem tudtam szerkeszteni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
6690 levél
Válasz 10.10.20. 13:09 #20
GustyX
"nem ám az akkori eszközök ennyit tettek lehetővé" - vagy mégis?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
32707 levél
Válasz 10.10.20. 13:06 #19
Creativ3Form
Plusz a technika se tette lehetővé, hogy a régi trilógiában úgy kardozzanak és ugrándozzanak, mint az újban. De, ezt úgy is mindenki tudja, ám mivel nem írtátok le, megtettem én.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9372 levél
Válasz 10.10.20. 12:57 #18
Kanduhrka
Bevált márka, egyszerű játékmenet és hatásvadász jelenetek. Hogy ennek mennyire van köze a filmekhez, az szerintem már Lucast sem érdekli. És persze gyűjthetjük megint a lebegő kristályokat, mint valami idióta Mario játékban.
horrorgeeks.blogspot.com
11699 levél
Válasz 10.10.20. 12:51 #17
.:[Kain]:.
a vicc az, hogy nekem is dettó mindig ez ugrik be (Obi-Wan vs. Darth Vader), meg utána az első rész rögtön, amiben a cgi jedik pattognak, mint a nikkelbolhák. Aztán persze ott a hülye magyarázat Lyukastól, hogy a jedik akkormég így, meg úgy, meg hú. nem ám az akkori eszközök ennyit tettek lehetővé, ááá-nem. az nem sztarvarszos. és pont ezért utálom azt látni, ahogy a FU-ben Vader a filmekben látottaktól teljesen eltérően viselkedik és cselekszik.
csinálnának inkább megint egy Jedi Knight-ot...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
6690 levél
Válasz 10.10.20. 12:46 #16
GustyX
Nem játszottam vele, de látottak alapján épp elég. Az erővel leszedni egy rombolót, összezúzni egy lépegetőt? Már nem illik bele.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
14652 levél
Válasz 10.10.20. 11:43 #15
Razor03
Nem illenek? Játszottál te a FU-val egyáltalán ? Dióhéjban arról szól hogyan jött létre az ellenállás! Két befejezése van, az egyik hozzá kapcsolja a filmhez, tökre érthető és elfogadható módon, míg a másik egy alternatív jövőt fest, amit a Sith Edition-ben próbálhatunk ki!

A 2. rész története azért botrányos mert azt, amit az elsőben olyan szépen hozzá csaptak a filmekhez (úgymond "eltüntették Starkiller nyomait") azt most a klónozós baromsággal, és a "csillagharcos" jedikkel elég csúnyán megalázzák. Így már nem tudom fejben hozzá képzelni az eredeti részekhez ezt a játékot akkor sem ha nagyon akarom. Kicsit olyan páros lábbal ugrálunk a franchise-on érzetem van.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
348 levél
Válasz 10.10.20. 11:41 #14
Berci1
Kain, a számból vetted ki a szót. Csak annyival vagyok más, hogy párszor végigtoltam az első részt.
6690 levél
Válasz 10.10.20. 11:18 #13
GustyX
Lucas nyilatkozta, hogy azért izgalmasabbak, látványosabbak a párbajok az új triológiában, mert az abban korban játszódik, amikor még sok képzett jedi volt, akik rendesen ki tudták tanítani a padavanokat. Gondolom ebből és Starkiller különlegességéből ered ez a szarszánalmas félistenség.

Ha többi SW játékban nem is, de a FU esetében szerintem teljesen el kellene vonatkoztatni a filmektől. Egyszerűen nem illenek az eredeti univerzumba.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
14652 levél
Válasz 10.10.20. 11:10 #12
Razor03
Igazából semmi bajom sincs a Dragon Ball-al, lehet hogy nem kellett volna "baromságot" írni, az inkább a FU2-re vonatkozott. Nem tetszik, hogy össze keverik a két műfajt, a New Hope-ban meg még úgy küzdenek mint a reumások...
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
164 levél
Válasz 10.10.20. 11:06 #11
BenderŽ
"abban egyetértek, hogy ez ilyen gyp-s ütömvágom énvagyokakirálymegasanyi és félkézzel lerombolok annyit, mint a Halálcsillag"

A dragon ball miről is szól? XD

amúgy meg senki nem kért rá hogy kommentáld a hozzászólásom hidd el
arról meg nem nyitok vitát ki a retardált pusztán véleményeket osztunk meg
csak te és én más más szinten
remélem érted
11699 levél
Válasz 10.10.20. 10:53 #10
.:[Kain]:.
érdemben hozzád nem is fogok szólni, sajnos a retardáltakhoz nem lehet.
úgyhogy kapd be a faszomat!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 10.10.20. 10:52 #9
.:[Kain]:.
mi a bajod a Dragon Ball-al? nézd meg elejétől a végéig (sima+Zed) eredeti hanggal és soha többé nem szólsz egy rossz szót róla.
abban egyetértek, hogy ez ilyen gyp-s ütömvágom énvagyokakirálymegasanyi és félkézzel lerombolok annyit, mint a Halálcsillag (Assasins Creed és az a másik fasszopó játék betegsége, amelyikben ilyen szimbióta szerű szar van az emberen és ugrik repül meg mindent szétver a bal vállával kb.), de egyszer én is végigjátszom majd, mert kíváncsi vagyok a storyra. csak előbb az elsőt kéne elkezdeni
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
9170 levél
Válasz 10.10.20. 09:29 #8
davkar9
Emlékekről hallottál már?


Én már csak azért fogom végigtolni ezt a hülyeséget, mert kíváncsi vagyok, hogy mégis hogy fogják tudni úgy kitörölni a SW univerzumból, hogy ne legyen hatása az eredeti trilógiára. Mert a látottak alapján kizárt, hogy a felkelők ne keresték volna fel. Ha van egy ilyen fickó az oldalukon, akkor Luke még mindig ott szenvedne a Tatooineon.
Simple. Eternal. Beige.
164 levél
Válasz 10.10.20. 08:14 #7
BenderŽ
"ez már annyira szarszánalmas, amit csak a kis 12 éves pöcsök élveznek"

pl olyanok akik dragon ball-t néznek ?
jujujujujujjjjj XD
914 levél
Válasz 10.10.20. 00:25 #6
EnforcerHUN
De azért a valóságot nem kéne keresni benne, bár igaz lassan olyan értelmetlen lesz mint a "serious sam"(gyilkolni az ellent úgy hogy egy karcolással megússzuk)
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
14652 levél
Válasz 10.10.19. 23:01 #5
Razor03
Jajj bocsáss meg, akkor kijavítom magam. Ez még Dragon Ball-nak is rossz, mert Vader-nek nem lett semmi baja, hisz ennyit már SonGoku sem élt volna túl!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
139 levél
Válasz 10.10.19. 22:03 #4
Netsu
Azért a Dragon Ballban elég sok bajuk szokott lenni,ha átvágják őket 6 réteg falon.. Legalább lennél vele tisztában,ha már kritizálsz
1587 levél
Válasz 10.10.19. 21:56 #3
daemoonhunter
Nekem is pont a Dragon Ball jutott eszembe a videók láttán kb dühkitörés esete
14652 levél
Válasz 10.10.19. 21:49 #2
Razor03
Amennyire látványos olyannyira bárgyú ez a játék a videók alapján. Vader átszakítja a falakat és semmi baj... Starkiller elporlaszt egy osztagot, Vadernek persze nem lesz baja... omg ... ez már annyira szarszánalmas, amit csak a kis 12 éves pöcsök élveznek, mert nem látták a régi filmeket. Tiszta Dragon Ball baromság Star Wars-ba ültetve, ez is hányás. Maximum a gémpléj lesz értékelhető, a grafika meg talán a Star Wars univerzum.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
348 levél
Válasz 10.10.19. 21:41 #1
Berci1
Hát, legalább nem 25 GB mint az első rész
766 levél
Válasz 10.10.19. 21:41
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars: The Force Unleashed 2 - gépigény és reklám (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.