Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Blizzard: A Valve-nak nem kéne levédetni a DotA nevet (Hírek)

482 levél
Válasz 10.10.24. 18:16 #5
Playbahnosh
Szerintem olvass híreket, mert odaírtam feketén-fehéren, hogy ingyenes lesz az összes tribute mod, köztük a Blizzard All-Stars is. itt.

Amúgy meg azt mondani, hogy a Warcarft 3 CSAK engine volt a dota alá, egy kicsit erős. A hősök, a környezet, a tárgyak és kb minden más is a WC3-ból van. De nem vitatkozom, majd a Valve meg a Blizzard lerendezi egymás közt.
605 levél
Válasz 10.10.24. 17:20 #4
Zomil
Mint a zárojelben megjegyeztem, a team fortress egy quake mod volt...
De amugy ez olyan, mintha pl. a Zeno Clash valve-hoz tartozna, mert source motorral készült...a w3, kb. "csak" az engine volt a dota alá...
Amugy meg nehogy azt hidd, h a blizz akkora jófej, h a community érdekeit nézi...ugyanugy pénzért fogják majd adni a mapot, mert ugye sc2-ben már pénzért is lehet mapot letölteni...
\,,,/O.O\,,,/
11699 levél
Válasz 10.10.24. 12:41 #3
.:[Kain]:.
ez is igaz, valóban jó kezekben lenne a brand a Valvenál, soha nem hanyagolták el a mostohagyermekeiket, sőt, segítettek a felfuttatásukban is.
azonban a DotA egy ízig vérig Blizzard név, a warcraft lévén. én pl szívesebben látnék egy Warcraft IV modként kiadott DotA 2-őt, mint egy önálló játékot, de nem teljesen ellenzem az előbbi verziót sem.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
482 levél
Válasz 10.10.24. 12:35 #2
Playbahnosh
Ez mind totál igaz, viszont most a Valve nem egy saját játékuk modját készül feldolgozni, hanem egy totál más cégét, ami alapból nem lenne gond, sőt én is örülök neki, mert imádom a Valve játékait, itt a név levédetésről van szó. A modok amit felsoroltál mind Valve-os játékok modjai, a DotA viszont a Blizzardos WC3 modja. Egyébként a Blizzard csak az ellenzi, hogy a Valve exkluzívan levédesse a DotA nevet, ők nem akarják levédetni, inkább hagyni mindenféle kopirájt nélkül a játékosok kezében. Persze biztos benne van az is, hogy ők is használni akarják a nevet a saját SC2-es DoTájukhoz, de azért valahol igazuk van szerintem.
605 levél
Válasz 10.10.24. 11:48 #1
Zomil
Nevetséges amit a blizz müvel...most hirtelen eszükbe jutott a dota-val foglalkozni, mikor meglátták, mennyi embert érdekel a valve dota-ja? Meg, h "nem lenne helyes levédetni" hahaha, persze, h nem lenne helyes, mert akkor ök nem használhatnák a nevet...A valve játékainak nagy része ingyenes modbol készült, vagy indie fejlesztök munkája(cs,portal,dod,tf ami ugye ráadásul quake mod volt)) és olyan sokat hozzátettek ezekhez, h senkit nem zavart...
\,,,/O.O\,,,/
766 levél
Válasz 10.10.24. 11:48
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Blizzard: A Valve-nak nem kéne levédetni a DotA nevet (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.