Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kinect - jön a PC-s támogatás? (Hírek)

1614 levél
Válasz 11.01.19. 20:02 #4
rootshaper
úgy ám, nekem is ez a tervem. de megvárom amég az ASUS cucca is megjelenik meg a Kinect is pécére, aztán összevetve meglátjuk majd melyiket éri meg jobban megvenni.

amúgy nagyon remélem, hogy a lagon javítani fognak mert ha azt úgy hagyják nem lesz hosszú életű a PC-sek körében.
4370 levél
Válasz 11.01.19. 18:37 #3
Kalwa
Mivel én soha nem voltam nagy konzolos, ezért nem igazán hajlottam afelé, hogy beruházzak egy XBOX-ba csak a Kinect miatt, tehát ezt a kezdeményezést kifejezetten jó ötletnek tartom. A számítógépem, ami hozzáteszem, hogy megvan már pár éves, nálam például össze van kötve a 82cm-es LCD televízióval. Tehát, ha kijön a Kinecthez a PC támogatás, és tényleg játszható játékok jelennek meg hozzá, akkor én szinte biztos, hogy befogok ruházni egybe.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
2011 levél
Válasz 11.01.17. 17:10 #2
Corvus5
14264 levél
Válasz 11.01.17. 16:53 #1
balays82
Azért arra kíváncsi leszek, PC-n mekkora sikert fog aratni a Kinect. Azt gondolom, hogy a normális kihasználáshoz nem árt egy méretes LCD tv, ami bár megoldható PC-vel is, de szerintem a többség még mindig monitort használ. A másik dolog, hogy a helyigény is jóval nagyobb az ilyen mozgásérzékelős játékok esetében, monitor előtt görnyedve megint csak nem az igazi.
Persze lehet, hogy ügyes programozók egészen más irányban viszik majd tovább a Kinectben rejlő lehetőségeket (ahogyan erre már most is van példa), és elsősorban nem is a konzolon megszokott sport és családi/party játékok jelennek majd meg PC-re.
766 levél
Válasz 11.01.17. 16:53
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Kinect - jön a PC-s támogatás? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.