Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dragon Age II - trailer (Hírek)

Dragon Age II

Dragon Age II
A legutóbbi Dragon Age II cikkek, hírek
415 levél
Válasz 11.02.10. 21:15 #8
Bozotszály
Szerintem nagyon is tisztában vannak vele, mivel a volt Black Isle-s tagok javarésze mostani Biowares, és mint tudjuk ők csinálták a Baldur's Gate sagat ami ugyanabban a világban játszódik.

Amúgy, nem tudom, de én személy szerint annak ellenére mennyire vártam az a Dragon Age-t, annyira nem várom a 2. részét. Ez valahogy már nem az aminek indult.De ne legyen majd igazam.
"Whore" is just another way to say "I love you"!
405 levél
Válasz 11.02.10. 20:08 #7
Artemius '89
Balanses: Járhatsz hozzám angol tanfolyamra, perfekt angol vagyok, már semmilyen játékot nem magyarosítok és filmeket is csak angolul nézek (kivéve a vígjátékokat, mert azoknak jobb a magyar szövege). Ha kell, Márciusig kiképezlek
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
2129 levél
Válasz 11.02.10. 19:24 #6
Balanses
Példát vehetnének a Neverwinter Nights 2 kasztrendszeréről és azt továbbfejleszthetnék. Na abban nem csak sablonkasztok vannak!
1614 levél
Válasz 11.02.10. 18:45 #5
rootshaper
nem szorult valami sok fantázia a készítőkbe. médzs, wóriór meg rúzs... izé, mintha ezt már az összes fantasy játékban ellőtték volna? egyáltalán minek erőltetni ezeket a kasztokat, azt sem értem. miért nem lehet valaki mondjuk egyszerre warrior, mage és rogue is egy kicsit? sztem már tökre idejétmúlt ez a kasztolás, túlságosan keretek közé szorítja a játékost. nekem legalább is ez az érzésem.

azt viszont örömmel konstatáltam, hogy végre felbukkant két fenyőfa is a trailerben, szóval nem csak a góbi sivatagban fog játszódni a játék, lesznek benne színek is a vér vörösén meg a homok fakó sápadt színén kívül is. éljen!
32665 levél
Válasz 11.02.10. 18:31 #4
Creativ3Form
Én belevágok, annó mielőtt megvettem az ME-t, angolul játszottam ki, és értettem a lényeget, beleértve a történetet, és magukat a párbeszédeket is. Persze volt, hogy szótároznom kellett, de nagyjából ment a dolog, így én nem fogok várni a magyarításra, ami sztem max év végén lesz majd elérhető. Ha soka fan csinálja, és nem napi 1-2 óra szinten.
Mondjuk kemény hónap lesz a március...8-án veszem meg a DA2-őt (emlékeim szerint ezt is előrendeltem) majd 26-án jön az AC: Brotherhood..
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2129 levél
Válasz 11.02.10. 18:04 #3
Balanses
Hét nem tudom mit fogok csinlnui Márc. 8-tól. Lehet megvárom aig majd érklezik hozzá ranjongói magyarítás, cirka kismillió és félezer év múlva, vagy benevezek egy gyorstalpaló angol tanfolyamra. A legjobban várt játékom, az első részt 6x kitoltam.

Én mindenképp Mage-el indulnk neki amugy, valahogy az rohadtul megfogott!
32665 levél
Válasz 11.02.10. 15:42 #2
Creativ3Form
A Rogue kaszt engem kicsit a Prince of Persiara emlékeztet. Lehet azzal kezdek majd neki, és nem a Mágussal
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
405 levél
Válasz 11.02.10. 15:08 #1
Artemius '89
Vagy egy konzolra, vagy egy új procira be kell ruháznom még március előtt. Csak az hibádzik a tökéletes futtatás hoz :S
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
766 levél
Válasz 11.02.10. 15:08
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dragon Age II - trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.