Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age II - trailer

Hangulatos új trailer a Dragon Age folytatásáról.

2011.02.10. 14:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Március 11-től érhető majd el Európában a BioWare által fejlesztett Dragon Age második része, melyben jelentősen átalakul a karakter készítés, változik a harcrendszer, de némileg még a grafikai stílus is megújul. Persze a BioWare tudja, hogy mi kell a fantasy RPG-re vágyó népnek, így a többség vélhetően nem aggódik a végeredmény minősége kapcsán - a kétkedőket pedig a hamarosan érkező demo győzködheti.
Most pedig lássunk egy új, igen látványos trailert a folytatásról! ■

Dragon Age II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age II

hozzászólások (8)

Creativ3Form
Creativ3Form 2011.02.10. 18:31
Én belevágok, annó mielőtt megvettem az ME-t, angolul játszottam ki, és értettem a lényeget, beleértve a történetet, és magukat a párbeszédeket is. Persze volt, hogy szótároznom kellett, de nagyjából ment a dolog, így én nem fogok várni a magyarításra, ami sztem max év végén lesz majd elérhető. Ha soka fan csinálja, és nem napi 1-2 óra szinten.
Mondjuk kemény hónap lesz a március...8-án veszem meg a DA2-őt (emlékeim szerint ezt is előrendeltem) majd 26-án jön az AC: Brotherhood..
rootshaper
rootshaper 2011.02.10. 18:45
nem szorult valami sok fantázia a készítőkbe. médzs, wóriór meg rúzs... izé, mintha ezt már az összes fantasy játékban ellőtték volna? egyáltalán minek erőltetni ezeket a kasztokat, azt sem értem. miért nem lehet valaki mondjuk egyszerre warrior, mage és rogue is egy kicsit? sztem már tökre idejétmúlt ez a kasztolás, túlságosan keretek közé szorítja a játékost. nekem legalább is ez az érzésem.

azt viszont örömmel konstatáltam, hogy végre felbukkant két fenyőfa is a trailerben, szóval nem csak a góbi sivatagban fog játszódni a játék, lesznek benne színek is a vér vörösén meg a homok fakó sápadt színén kívül is. éljen!
Balanses
Balanses 2011.02.10. 19:24
Példát vehetnének a Neverwinter Nights 2 kasztrendszeréről és azt továbbfejleszthetnék. Na abban nem csak sablonkasztok vannak! :D
Artemius '89
Artemius '89 2011.02.10. 20:08
Balanses: Járhatsz hozzám angol tanfolyamra, perfekt angol vagyok, már semmilyen játékot nem magyarosítok és filmeket is csak angolul nézek (kivéve a vígjátékokat, mert azoknak jobb a magyar szövege). Ha kell, Márciusig kiképezlek :D
Bozotszály
Bozotszály 2011.02.10. 21:15
Szerintem nagyon is tisztában vannak vele, mivel a volt Black Isle-s tagok javarésze mostani Biowares, és mint tudjuk ők csinálták a Baldur's Gate sagat ami ugyanabban a világban játszódik.

Amúgy, nem tudom, de én személy szerint annak ellenére mennyire vártam az a Dragon Age-t, annyira nem várom a 2. részét. Ez valahogy már nem az aminek indult.De ne legyen majd igazam.
ajánlott olvasnivaló