Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect MMO - van értelme (Hírek)

10589 levél
Válasz 11.04.12. 12:44 #9
Dark Archon
Gondolod nem tudnak kitalálni még egy főszálat? Még nagyobb, már nem is az egész galaxist, hanem az összes párhuzamos dimenzióban levő galaxist fenyegető veszélyt? Főleg, ha benne hagyják a jó Shepard / badass Shepard dolgot, neadj'isten a játékból átmenthető a saját Shepard-unk... bár valószínűbb, hogy névtelen senkik leszünk, mivel pár százezer Shepard nem lehet, az meg nem poén.

Mondjuk, ha havidíjas lesz, akkor nálam eleve ki van zárva.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1614 levél
Válasz 11.04.12. 11:33 #8
rootshaper
Warcraftban is lement a fő szál 3 rész alatt, aztán látod, mennyire nincs senkinek sem kedve random küldetésekért rohangálni, meg céltalanul bolyongni
1087 levél
Válasz 11.04.11. 18:13 #7
richy25
Osztom a véleményed. Ha nem a mára már elcsépelt MMORPG sablonra húzzák rá a játékot, még jól is elsülhet. A lehetőségek valóban határtalanok, csak a legtöbben ezt nem aknázzák ki. Erősen szubjektív véleményem szerint a nagyobb fejlesztőgárdák közül a Bioware az, ami képes lenne újítani. Bár bevallom, amit te itt felvázoltál, az egy eléggé utópisztikus kép, de ha valóban sok energiát fektetnek bele (anyagiakat meg sem említve) akkor új korszak jöhet az MMORPG-k történelmében. És habár ennek esélye nem mondható biztosnak, én nem írom le előre. Ti se tegyétek
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
551 levél
Válasz 11.04.11. 17:21 #6
Slyder
Barom kijelentés, nevetséges érveléssel... ha már lement a főszál senkinek sincs kedve céltalanul bolyongva, random küldetések után futkosni. Meg amúgy is döglött ötlet ez az egész agymenés... A KoTOR-t már fejőstehénné degradálták, legalább itt megvárják míg vége lesz ennek a szálnak és nem rondítják el...
32619 levél
Válasz 11.04.11. 17:15 #5
Creativ3Form
Ment PM.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1614 levél
Válasz 11.04.11. 17:05 #4
rootshaper
egy MMO-ban ott a lehetőség a folyamatos bővítésre, akár ingyenes tartalmakkal is, meg kiegészítőkkel. nem kell feltétlen a WoW-féle időgyilkos dolgokra gondolni, én inkább olyannak képzelek el egy Mass Effect MMO-t, ahol az NPC-k gyakorlatilag nem NPC-k, sokkal inkább játékos karakterek. Teszem azt, az egyik játékos adhat a másiknak küldetést, vagy ilyesmik. nem kell rögtön bugyuta gyermeteg dolgokra gondolni, szerintem meg tudnák oldani okosan is ezt a dolgot. persze az ellenvéleményt is megértem és részben amellett is állok, de ha valami tömegesen játszható, nyitott világú, de a megszokott Mass Effectes hangulatú akció RPG-t gyártanának, az maga lenne a gyönyör. gondoljatok bele abba, hogy összeültök a haverokkal teszem azt négyen és lenyomtok egy küldetést, természetesen a Pistikéktől mentesen instance-olva. aztán visszatérve valamelyik kolóniára már ott lennének a pistikék is, de nem sok vizet zavarnának ha ti épp nem akarjátok ezt. meg lehetne belevinni olyan Age of Conan-os megoldást is, hogy egyjátékos módban IS játszható, de online is. sok a lehetőség, ne aggódjatok szerintem ezzel kapcsolatban.

a SW TOR-t viszont befejezhetnék mielőtt ebbe belefognak, ebben én is tökéletesen egyetértek
3464 levél
Válasz 11.04.11. 16:55 #3
Sucee
Főleg, hogy épp egy SW MMO-t készítenek. Inkább azt csinálják meg ütősre, a Mass Effect meg maradjon meg annak, ami.
(A kettő között ráadásul elég nagy hasonlóságok lennének, ami az űrutazást meg a bolygófelfedezést illeti.)
14264 levél
Válasz 11.04.11. 16:48 #2
balays82
Egyetértek.

"nem lenne csodálatos a Citadelen élni, vagy egy hajóval kiruccanni az Omegára"

Abszolút nem, nekem például elég a saját életemet élni, ráadásul abban is utazgatok eleget.
Alapvetően nem lenne baj, hogy MMO-t akarnak készíteni, majd játszik vele az, akinek bejön a stílus, engem is csak az zavarna inkább, ha ennek következtében teljesen hanyagolnák az eredeti történetvezérelt akció/RPG vonalat, amit ma a Mass Effect név jelent.
32619 levél
Válasz 11.04.11. 16:34 #1
Creativ3Form
Szerintem meg nem. Nem kell, hogy a Kotor után még egy névre ráaggasszák az MMO stílust. Dolgozzanak csak szépen további történeten, más főhőssel, esetleg választható fajjal, és adjanak mondjuk nagyobb szabadságot a bejárhatóság terén. Legyenek nagyobbak a városok, bolygók, legyen több kis küldi, de NE MMO-t istenem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 11.04.11. 16:34
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mass Effect MMO - van értelme (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.