Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Operation Flashpoint: Red River - a kooperatív mód (Hírek)

Operation Flashpoint: Red River

11026 levél
Válasz 11.04.16. 19:56 #8
Lacko
Igazából én eredetileg azon csodálkoztam, hogy volt szerkesztő a Dragon-ban és végül arra jutottam, hogy felfogta a Codemasters, hogy mi volt az OFP-nek a varázsa (például a szerkesztő). És ürültem annak is, hogy tök más megközelítésű volt ez a szerkesztő, mint a Bohemiáé.

Más kérdés, hogy az első sikerek után egy csomó csalódás ért a Dragon szerkesztőjével: a leg idegesítőbb az volt, hogy egy olyan pálya, ami már egyszer működött, az egy másik betöltéskor elszaródott (leginkább az történt hogy valamely AI unit elakadt és nem folytatta a waypointokat, és ezt sehogy nem lehetett kijavítani, csak a teljes WP-lánc törlésével és újra lerakásával) ami végül elvette a kedvem az egésztől. Viszont rengeteg ember rátalált a szerkesztés örömére (és ami külön nagyon tetszett, hogy egy teljesen másik közösség alakult ki a Codemasters körül, mint a Bohemia körül, azaz két rohadt nagy szerkesztő kommuna formálódott, ami tök jó!) Na most úgy tűnik, hogy míg a Bohém srácok azóta is kinyalják a szerkesztők seggét és folyamatosan tolják alánk az újabb és újabb lehetőségeket (persze cserébe mi meg olyan függvényeket és scripteket írunk, amiket ők felhasználhatnak és ezzel javíthatják az újabb részek küldetéseit), addig a Codemasters valamitől besokalhatott és bezárja maga elött azt a lehetőséget, hogy a játéka, ne egy 8 óra altt végigtolható tucat FPS legyen.
558 levél
Válasz 11.04.16. 18:37 #7
Drukala
A hivatalos Codemasters fórum szerint "The priority here is producing a killer single-player and co-op campaign and so a mission editor won’t feature in the PC or console editions of Red River."

Senki se érti ahogy a reakciókat nézem, ez hatalmas öngól a részükről. Remélem, hogy később esetleg meggondolják magukat és valamilyen módon a közösség rendelkezésére bocsátják. Addig meg marad az Arma 2.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
11026 levél
Válasz 11.04.16. 17:19 #6
Lacko
Nem lesz szerkesztő? Ezek bolondok?!!

Nem rossz az ArmA. Pl az Arrowhead tök olyan hangulatu, mint ez a red river. Épp ma rendeltem meg a két utolso kieget (Reinforcements). Mondjuk a contractor nem érdekel, de a britet nagyon várom.
558 levél
Válasz 11.04.16. 14:22 #5
Drukala
Most olvastam utána a dolgoknak... Nem lesz küldetésszerkesztő(!!!), PvP multi. Lesz helyette egy cső FPS fejlődéssel ("realisztikus" perkekkel). Azt hiszem ideje megnézni Arma 2-t összefércelték-e már a patchekkel játszható szintre. Kár, tetszett a videó alapján...
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
827 levél
Válasz 11.04.13. 18:42 #4
_Sun_
Akkor jó, csak én vagyok vaksi.
Gaming is about killing time, not killing people
11026 levél
Válasz 11.04.13. 10:35 #3
Lacko
Nem. Jol lathatoan fole celoz.
827 levél
Válasz 11.04.13. 07:38 #2
_Sun_
Nekem úgy tűnik, mintha kivették volna a játékból a ballisztikát. Remélem csak rosszul látom.
Gaming is about killing time, not killing people
263 levél
Válasz 11.04.12. 16:54 #1
Royce95
Szerintem elég jónak tűnik, csak azok a zöld lézeres cuccok ne lennének benne az kicsit levesz a hangulatból.
766 levél
Válasz 11.04.12. 16:54
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Operation Flashpoint: Red River - a kooperatív mód (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.