Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Brothers in Arms "4"

3462 levél
Válasz 11.06.09. 14:59 #40
Sucee
Trailerekbe amúgy se nagyon teszik be, a Saboteur trailereiben sem mutattak horogkeresztet, a játékban viszont már nem volt ilyen "cenzúra".
14264 levél
Válasz 11.06.09. 12:32 #39
balays82
Már nem azért, de szerintem a német legények lennének leginkább megsértődve, ha tudnák, hogy te itt egyenlőségjelet tettél közéjük és a nácik közé. Másfelől pedig szerintem a legkisebb gond ezzel a játékkal, hogy nem autentikus a horogkereszt, ami úgy egyébként több helyen tiltott önkényuralmi jelkép, így a mellőzése érthető egy amúgy abszolút komolytalan, a hitelességre egyáltalán nem törekvő FPS-ben.
212 levél
Válasz 11.06.09. 12:12 #38
Kopiati
Meg ha nem is 2. vh, volt egy korea, volt egy vietnám, ha már amcsi háborúkat kell csinálni...

2011-ben elképesztőnek tartom, hogy horogkeresztes zászlót nem lehet berakni egy 2. vhs játékba, most lassan az lesz, hogy akkor már lövöldözés se legyen, ha nem, mondjuk... virágültetés...taktikusan időre... Most lényegében lesz egy "nácihent" játék (láncfűrészből ítélve) Megnéznék egy ilyet fordítva, hogy német legények nyomatják ugyanezt amerikában... mekkora felháborodás lenne...
16989 levél
Válasz 11.06.09. 08:59 #37
KisCsirkee
Arról viszont fogalmam sincs mit vártak ettől a "kereszteléstől". Akik szeretik és ismerik a BiA-t, azok pontosan azért szeretik és ismerik, mert tudják, hogy nem egy akkora agyatlan lövölde, mint a CoD, (Talán a HH egyes részeit kivéve...) és az egyik legnagyobb erénye az, hogy a készítők számtalan térkép, fotó, visszaemlékezés és After Action Report alapos tanulmányozása és elemzése után készítenek el egyes pályákat, és igyekeznek az utolsó fűszálig úgy lemodellezni egy-egy szakaszt, hogy úgy nézzen ki, mint ahogyan az kinézett 1944-45-ben!

Ez az új irány mocskosul szembeköpi az eddigi munkájukat, tényleg érthetetlen, hisz maga a név használata pedig baromira nemhogy vonzó, hanem taszító erőként fog hatni a rajongók körében. Erre jó példa az a hihetetlen mennyiségű értetlenkedő és gyűlölködő komment a külföldi fórumokon (is), amik állást foglalnak a témában. Ők sem értik miért a BiA név, a Geraboxot és Randy Pitchfordot pedig lovakkal való fajtalankodásra biztatják.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
14264 levél
Válasz 11.06.09. 08:45 #36
balays82
A képről sok minden eszembe jutott, főleg a Postal, a Painkiller, vagy éppen a Bulletstorm, de a Brothers in Arms a legkevésbé. Oké, talán szükség volt irányváltásra, de biztos, hogy ekkorára? A BiA a II. VH-s játékok egyre szűkülő mezőnyének egyik komoly versenyzője, amelyik soha nem az agyatlan lövöldözést, hanem a taktikus játékmenetet helyezte előtérbe, ehhez képest most vesznek egy 180 fokos fordulatot, és a jelek szerint olyan játékmenetet tolnak elénk, amihez képest még a CoD is taktikai fps-nek tűnik elsőre. Nekem olyan érzésem van, hogy a Gearbox egy kicsit beleragadt abba a hangulatba, amelyikben a Duke Nukem Forevert befejezték, és csak ennek esett áldozatul a BiA is. Remélem, legalább az Alines: Colonial Marines nem fog.
16989 levél
Válasz 11.06.09. 08:40 #35
KisCsirkee
Jó, ez csak valami faszom spinoff a pénzéhes Ubisoftnak, és eléragasztották a BiA nevet, biztos ami biztos. Ettől függetlenül megkapjuk a Baker-sztori befejezését is! Huhh... ezt akartam hallani...

Viszont egy dolgot le kéne szögezni. Az Inglorious Basterds akármennyire is annak tűnhet nem egy "büdösnáczidögöljmeg" film, ami csak arról szól, hogy német bakákat darálnak mindenféle kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon. A Gearbox itt bizony kurvára eltévedt...
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
5028 levél
Válasz 11.06.09. 08:14 #34
Gump
Headshot! Ez a legalja.
5028 levél
Válasz 11.06.08. 11:54 #33
Gump
Na ezzel így egyetértek én is. Tudom, hogy kisebbség vagyok az igényeimmel, de azért muszáj volt kiadni magamból ezt.
1624 levél
Válasz 11.06.08. 11:50 #32
-T0ng-
Gump őszintén megmondom, nem hibáztatom őket, hogy nem egy taktikus játékot csinálnak, mikor egy másik témába a Far Cry 2-t, ahol az ember rendesen tervezgethetett egy-egy rajtaütés előtt, azért bírálják, hogy üres, semmitmondó játékmenete volt, holott az illető nem tudott vele játszani.

A baj az, hogy a játékkészítők hiába készítenek játékokat, azok valódi értékét, és lényegi tartalmát kevesen ismerik fel. BiA-ban kevesen látták mennyire fontos a taktika, Far Cry 2-ben elsikkadt egy csomó embernek a gerillaharc lényege, a CoD-ot mindenki úgy viszi végig, hogy előrerambózik, holott ezerszer élvezetesebb, ha az ember fedezékről fedezékre, taktikusan halad.

Ez az egész mind arról szól, hogy neked meg rajtad kívül 100 embernek van arra igénye, hogy a BiA olyan legyen, mint amilyen volt, másik 10000 embert pedig úgy lehet megfogni, hogy egy darálósabb játékmenetet adnak.
A kiadó reménykedik, hogy a névvel megfogja a régi játékosokat, a játékmenettel pedig az újakat, és így nem 1000 ember pénzét tudják magukénak, hanem mondjuk 11000-ét. Ha pedig a régi fanoknak nem jön be? 9000 pluszban vannak akkor is...

Sajnos ez nem a mi igényeinkről szól, hanem a többségéről, ezen lehet sírni(csak azt lehet), ettől még nem változik meg a helyzet.

Arra pedig, hogy válaszoljak a BiA-t igen is össze lehet hasonlítani a CoD-dal, még ha nem is ugyanolyan ütembe adnak ki részeket. Mindegyik sorozat és a sorozatoknak van egy élettartama. Nagy közönségű sorozatnál 20 részen keresztül is megtarthatod ugyanazt a formulát, mert a nagy tábor azt igényli és nem akarják elveszteni a táborukat. Kis rajongótáború sorozatnál ellenben előbb kell változtatni, mert ha lehúznak ugyanazzal formulával 20 részt, több ember akkor sem lesz oda érte.

A második világháború téma pedig elcsépelt, ha az ember mégis ilyen témába akar játékot csinálni, kell valami plusz bele, amitől más lesz: Wolfenstein, Saboteur, BiA: Furious 4...

Összegezve: Én is sajnálom, hogy egy értelmes sorozat ilyen sorsra jut, még ha a kommentjeimből ez nem is jön le. De figyelje meg mindenki, aki most dühöng...az Ubisoft hatalmasat fog ezzel kaszálni, még a Moder Warfer 3, Arma 3 és Battlefield 3 mellett is.
5028 levél
Válasz 11.06.08. 11:04 #31
Gump
Van már vagy egy tucat CoD játék, évente jön új, azért ne hasonlítsuk össze a kettőt. Sok egyéb más miatt se, de abba most ne menjünk bele.
Hogy a bánatban lenne ez a BiA folytatás logikus döntés? A BiA: RtH30 után az Earned in Blood tökéletes folytatás volt. Jött aztán a Hell's Highway, amiben már voltak olyan dolgok, amiért húztam a számat, de lenyeltem, haladtak a korral, más kérdés jó irányba-e, de sok játékkal van így. De ez a szar micsoda??? Milyen csapat alapú játék lesz ebből? Mondom majd az indián faszinak, hogy tartsa a szekercéjével tűz alatt az ellent, vagy mi a picsa?!
"... focuses on realistic team strategy and tactics rather than the faster paced run and gun gameplay ..." ezt írják wikin a BiA-ról, és ezért is tetszett meg a játék, mert tényleg ilyen. Ez legyen az alap. Hogy illik bele ebbe ez a baromság? Adják ki ezt a szart más néven és ha jó, akkor ok, játsszon vele aki akar, lehet, hogy megnézném én is, de ne bohóckodjanak már, hogy BiA-nak nevezik.
5226 levél
Válasz 11.06.08. 10:17 #30
Skorpio90
Hát ha neked az Titanic 2-nek számít, akkor nincs miről vitáznunk. Egy sorozatot pont azért kedvel az ember, mert tudja, mire számíthat. Nem azért veszem meg az epres fagyit, hogy csoki ízű legyen.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1624 levél
Válasz 11.06.07. 23:38 #29
-T0ng-
Hát nem akarlak megsérteni, de az attól még Titanic 2. Szerintem az egyik legrosszabb felfogás, ha egy sorozatba manapság valaki ragaszkodik a bevált sémához.

Itt most mindenki sír, hogy elvették a BiA-t, a CoD-ot meg mindenki szidja, hogy mindig ugyanolyan. Kell az újdonság minden címben. A BiA Furious 4 logikus döntés, a PRey 2 pedig tökéletesen a helyén van...ha valakinek nem tetszik, meg úgysem fog vele játszani.
5226 levél
Válasz 11.06.07. 22:44 #28
Skorpio90
Nem volt helye?? Azért ne beszéljünk butaságokat. Egyrészt pont az érdekes újításai miatt lett sikeres (a jó történeten és a remekül eltalált főhősön kívül), másrészt semmiben sem változtak meg a mai FPS-ek, hogy a Prey-t egy letűnt kor képviselőjeként emlegesd. (Hogy egy példával éljek a sok közül: a Prey megjelenése után nem sokkal jött ki az UT3) Az pedig, hogy a névnél maradtak, bizonyíték arra, hogy a név jól csengésében bíznak leginkább az eladások szempontjából. Hogyan maradhatnak a névnél, ha semmi egyezés nincs a két játék között? Azért, mert kiszúrják a szemünket azzal, hogy az első pályát más szemszögből játsszuk végig, még nem lesz Prey 2. Ez olyan, mintha csinálnának egy filmet Titanic 2 néven, amelyben az egyik túlélő életét mesélik el mentést követően.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1624 levél
Válasz 11.06.07. 19:59 #27
-T0ng-
Szerintem a Prey 2 pozitívan tapossa azt a bizonyos nevet. Annak idején a Prey 1 része nem volt más mint a régi nagy lövöldék túlélője egy korban, ahol nem volt helye. Szép és jó volt az agyonhent egy kis portálással meg antigravitációval...de valljuk be ma már nem állná meg a helyét.
A névnél maradtak, csak itt nem a főhős az áldozat, hanem akiket levadászik.

5226 levél
Válasz 11.06.07. 18:21 #26
Skorpio90
Sosem voltam nagy Brothers in Arms fan, de mindhárom résszel játszottam (asszem egyiket se fejeztem be) de nagyot néztem a videón. Azt nem merném kijelenteni, hogy meggyalázza a sorozatot, mert szerintem nyilvánvalóan egy mellékágat fogunk kapni, és lesz rendes folytatás is. (A Prey 2, na az lábbal tiporja a nevet)
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1624 levél
Válasz 11.06.07. 18:12 #25
-T0ng-
Üzlet az egész...

A névhez pedig annyit: Ne mondja senki, hogy egy náci-mészárló amerikai csapat nem testvérek köteléke
1624 levél
Válasz 11.06.07. 18:11 #24
-T0ng-
NEm hibáztatom az Ubisoftot, sőt üdvözlöm a döntésüket. Fáj a szívem, mint mindenkinek, de lássuk be, második világháborús téma már nem menő. A modern témában pedig nagyobb vetélytársai lennének, értve ide a 3-as triót: Battlefield 3, Modern Warfare 3, Arma 3.

Ez meg egy új irányvonal. Ami mellé más nem állíthat vetélytársat.
111 levél
Válasz 11.06.07. 17:57 #23
batman91
Ez egy szar, a Brothers In Arms név meggyalázása.
Én vagyok a megtestesült halál.
29274 levél
Válasz 11.06.07. 13:38 #22
Germinator
Hát ez tényleg elég kemény Az jó kérdés, hogy miért nem csináltak ennek egy külön játékot, miért kell ezzel a névvel "eladni".
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
5028 levél
Válasz 11.06.07. 13:29 #21
Gump
Akkor jön a szokásos részemről, hogy ok, csak akkor - könyörgöm - ne legyen Brothers in Arms a neve SPOILER
basszák meg
!
212 levél
Válasz 11.06.07. 10:11 #20
Kopiati
Hát amikor ezt néztem " hú BiA 4!!!" - közben " most ez komoly? ugye csak valami kamu? ez áhhh fúúúú de sz*r..."

Őszintén a BiA ennél nagyobb irányváltáson nem eshetett volna át. Ubisoftnál látszik mindenre rábólintanak...
9080 levél
Válasz 11.06.07. 09:47 #19
davkar9
Gyerekek, nem kell beszarni! Nézzük csak a címet: Brothers In Arms: Furious 4. Ez egy marhulós, Becstelen Brigantik nácivadászós sikerét meglovagoló spin-off lesz. Humoralapú darálás, amivel elütik az időt Gearboxnál a DNF és az ACM fejlesztése között. BIA 4. rész majd később lesz, rendesen Baker és társaival.

Vagyis hát remélem...
Simple. Eternal. Beige.
5028 levél
Válasz 11.06.07. 08:31 #18
Gump
20135 levél
Válasz 11.06.07. 08:06 #17
Peace
Most akartam linkelni, kúrva nagy!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
16989 levél
Válasz 11.06.07. 07:55 #16
KisCsirkee
MIVAN? REMÉLEM VICC. A LEGDURVÁBB ÁPRILISI TRÉFÁNAK IS DURVA LENNE, NEM HOGY TÉNYNEK!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
6665 levél
Válasz 11.06.07. 07:43 #15
GustyX
BiA 4
.

De kurva jó a zenéje .
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
553 levél
Válasz 11.05.13. 12:36 #14
Banane
Tuti hogy II.vh lesz, hiszen nem fejezték be a történetet a 3. végén.
14264 levél
Válasz 11.05.13. 12:23 #13
balays82
Az olvastam, hogy az E3-on jön a hivatalos bejelentés, a játék pedig állítólag marad a II. világháborúnál, és Matt Baker történetét folytatják. Szerencsére.
6665 levél
Válasz 11.05.07. 22:18 #12
GustyX
Fedezékhasználat, arcade-os akció, csapatirányítás - a HH ezeknek megfelel, csak 2. vh.-s környezetben. Modern környezetben játszódó ilyen játék nincs. GRAW kevésbé arcade és fedezékhasználat sincs, R6V hiányzik a csapatirányítás (ami van benne minimális és közel sem lehet alkalmazni a 4F-et), ArmA inkább realizmusra hajt és fedezékhasználat sincs benne.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11026 levél
Válasz 11.05.07. 22:02 #11
Lacko
Máshogy játszod a BIA-t is, meg a FSW-t is, mint én. Ha neked a BIA egy FPS, akkor meg miert mondod, hogy nincs ilyen MW? Akkor egy csomo van.
6665 levél
Válasz 11.05.07. 21:12 #10
GustyX
Kettő nem egy kategória. BiA egy FPS némi taktikával, a FSW pedig egy színtiszta taktikai játék, ahol közvetlenül nem szólunk bele az eseményekbe.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
16989 levél
Válasz 11.05.07. 20:39 #9
KisCsirkee
Ebben semmi ráció nincs. Ennyi erővel teljesen új sorozatot lehetne indítani, más címen. Van egy félbeszakadt történet. Tessék csak szépen befejezni.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
11026 levél
Válasz 11.05.07. 20:29 #8
Lacko
Az nem igaz, hogy nincs ilyen MW, mert a Full Spectrum Warrior az pont ilyen, csak modern.
14652 levél
Válasz 11.05.07. 20:21 #7
Razor03
Hát igen, a 2. vh már nem nagy profit, nyugodtan szarják le a befejezetlen szériát.

Reméljük hogy Baker ükunokájával kell majd megmenteni az egyesült államokat. Biztos siker lesz egy újabb COD-BF klón.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
6665 levél
Válasz 11.05.07. 19:23 #6
GustyX
Ez nem az, már többször is felmerült pletyka szinten, hogy a köv. rész szakít a 2. vh-s környezettel és a jelenbe költözik.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
7800 levél
Válasz 11.05.07. 18:43 #5
Lovi Tommy
szerény személyemnek nem jön be az mw, úgyhogy akk marad az 1-2-3
14652 levél
Válasz 11.05.07. 18:33 #4
Razor03
NA NEEEEEE!!! Már lehet is törölni ezt a topikot

Nagyon remélem hogy ez csak egy április elsején olvasott hír volt, mert még viccnek is rossz. Gearbox pedig hülye ha veszni hagyja a címet :S
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
6665 levél
Válasz 11.05.07. 15:57 #3
GustyX
Én úgy tudom, hogy ez már bizony MW lesz, nem 2. vh.. Ennek én személy szerint örülnék, úgysincs ebben stílusban modern környezetben játszódó FPS.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
16989 levél
Válasz 11.05.07. 15:36 #2
KisCsirkee
Egyetlen dolog biztos, mégpedig a helyszín. Már csak egy híres csatája van a 101-eseknek, az Ardennek, márészt Legett a HH végén felteszi Bakernek azt az ominózus kérdést, hogy hogy bírja a havat.

Ezen kívül semmi más nem biztos és semmit sem tudni az egészről.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
14652 levél
Válasz 11.05.07. 12:48 #1
Razor03
Lehet erről a játékról tudni valamit?

Jöhetne már a folytatás, gondolom most a Gearbox Duke-ozik na meg az Alien-t hegeszti.

Ha valaki tud valamit írjon, a topikot meg majd átnevezzük amikor aktuálissá válik!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.