Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Infamous 2 (PS3) (Konzol cikk)

inFamous 2

inFamous 2
A legutóbbi inFamous 2 cikkek, hírek
4 levél
Válasz 11.06.23. 19:25 #6
Mr. Brown
Igazából a víz alatt lévő terepen (Flood Town) volt sok éjszakai küldetés, meg attól is függ a dolog, hogy éppen ki mikor csinálja a mellékküldetéseket (mivel a főküldetés határozza meg a napszakot). Szóval lehet hogy nem kellett volna felhozni a dolgot, ez tényleg szubjektív megítélés volt.
3052 levél
Válasz 11.06.23. 11:41 #5
RAI*DEN
Elég sokat játszottam eddig az Infamous 2-vel, bár tökölős tempóban haladok, mert rögtön az elején próbálom meglelni az összes blast shardot, valamint megcsinálom az összes mellékküldetést, de a tesztelővel ellentétben én úgy vettem észre, hogy az éjszakai és nappali küldetések egyensúlyban vannak, sőt, nálam eddig a nappaliak voltak kicsivel többen. Nem hiszem, hogy felkellett volna hozni ezt az éjszaka-nappal dolgot, bár én még csak most tartok ott, hogy feloldottam egy új városrészt és megcsináltam pár küldetést, szóval még messze vége, lehet nem kéne előre így hozzászólnom .
1675 levél
Válasz 11.06.22. 15:53 #4
-T0ng-
NE is mond: Nálam a PS 3 mániát az Uncharted sorozat indította be. Világ életemben nagy Tomb Raider rajongó voltam, de kinőttem már abból a korból, hogy menőnek tartsam, hogy egy csajjal ugrabugrálok. Az Uncharted pedig témaválasztásban hasonló, ugyanakkor tökösebb

Szóval valahogy kell szereznem egy PS 3-at. Az igazán elszomorító az, hogy használtan is drágábban kapja meg az ember, mint egy új X360-at.

14276 levél
Válasz 11.06.22. 14:41 #3
balays82
Nekem az Infamous a demó alapján egyáltalán nem tetszett, nem is vettem meg. A PSN újraindítása alkalmából, a Welcome Back program keretében azonban természtesen ez volt az egyik választásom, mivel azért A kategóriás címről van szó, amit ingyen vétek lett volna kihagyni. Közben befutott az Infamous 2 demója is, ami az előzővel ellentétben nagyon bejött. Meg is fogom venni, de majd csak az első rész végigjásztása után, ami nagyságrendekkel jobb annál, mint amit a demó mutatott. A lényeg, hogy a két Infamous is elég erős érv a PS3 mellett, de mostanában egyébként is elég sok olyan exkluzív cím jelenik meg, ami miatt érdemes a Sony gépét választani.
1675 levél
Válasz 11.06.22. 12:30 #2
-T0ng-
Hát a cikked után még inkább akarok egy PS3-at. Én most Prototype-al tolom. Nincs olyan jó, mint az Infamous, de hiánypótlónak ez is megteszi. Remélem hamarosan az Infamous-t is kipróbálhatom.
766 levél
Válasz 11.06.22. 12:30 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Infamous 2 (PS3) (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.