Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Google+ bejelentés (Hírek)

7800 levél
Válasz 11.07.12. 21:24 #15
Lovi Tommy
Igazából külsőre jobban bejön mint az fb viszont már annyira nincs igényem ezekre a közösségi portálokra stb hogy egyenlőre marad a "hát ide is regeltem de inkább felejtős..." kategóriában. viszont tetszik az ötlet ahogy a gmaillel össze van kötve. mondhatnám hogy erre +1
10341 levél
Válasz 11.07.12. 21:07 #14
MattMatthew
Nekem annyira de annyira nem hiányzik a csicsa... De tény, hogy sokaknak nagyonis számít a külső.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1560 levél
Válasz 11.07.12. 17:49 #13
Retee
Jah. De erősen kétlem, hogy ez (hacsak még nagyon nincs külsejét tekintve bétában), legyőzheti a Facebookot. A Google mindig jó volt abban, hogy egyszerű, áttekinthető cuccokat hozzon össze, de a külsőre keveset ad. Ez is úgy néz ki, mint egy 98-as webes levelezőlista, amibe valaki beépítette az új Javat/Flasht.
10341 levél
Válasz 11.07.12. 16:21 #12
MattMatthew
Van aki használja már?
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1614 levél
Válasz 11.06.30. 18:46 #11
rootshaper
szerencsére az én ismerőseim nem észnélkül használják. a legtöbb ilyen fácsés vírusról is indexen meg ilyen-olyan helyeken értesülök, mert hozzám már nem jut el, szerencsére annyira egyértelműek, hogy sokan már alapból ignorálják.

abban meg nagyon egyetértek, hogy ha van egy valami, amit már megszoktál, tudsz ésszel használni és ismered a szarságait, meg azt, hogy hogyan kerüld el ezeket, akkor kevés esély van rá, hogy átállj valami egész más új dologra, amit újra ki kell ismerni, újra beszophatod a faszságait, mert nem ismered még, satöbbi. nehéz helyzetben van a Gugli, ha közösségi portálról van szó, de én mégis látok benne fantáziát. bár videóbeszélgetni sose szoktam, de ez a circle rendszer tetszik valamiért. meg az egész felülete is barátibb mint a facebook.
2791 levél
Válasz 11.06.30. 18:01 #10
Aryx
+1

Az iwiw kritikán aluli volt, a facse már egy fokkal jobb, a megosztásokkal, adatvédelmi és beállítási lehetőségekkel meg a többivel, a baj csak az, hogy a legtöbben valamiért nagyon idiótamód használják. Hál' Istennek nincs olyan sok ismerősöm, de már régóta tervbe van véve egy esetleges merénylet, hogy annak a kevésnek is min. a felét kiszortírozom. Tényleg csak azok miatt érdemes fent lenni, akikkel élőben is aktívan tartod a kapcsolatot.

Ha be is fog jönni mindenkinek ez a Google+ (kreatív elnevezés, mind1), én is erősen kétlem, hogy átvándorolok. A cikkben említett szolgáltatások közül semmi olyan nincs, ami újdonság lenne, egy kis face itt, egy kis skype ott, és kb. ennyi.

Ráadásul mostanra már a face is kb. napi szinten facepalm-ra késztet a kismillió baromságával. Először a badoo-t, aztán a csajok és pasik alkalmazásokat kellett ignorálnom, a játékfelkéréseket már ráérősebben utasítom vissza, de most is van 10 belőlük. Mintha lenne face-en értelmes játék/alkalmazás. A terjedő spam- és vírusáradatról meg a legjobb, ha inkább mélyen hallgatunk.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
10341 levél
Válasz 11.06.30. 15:42 #9
MattMatthew
Google+ @ xkcd
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1614 levél
Válasz 11.06.30. 15:25 #8
rootshaper
ez mind igaz, engem is bosszant, hogy a csapból is ez folyik, de most gondolj bele abba, hogy mi volt, mikor az internet kezdett terjedni? azzal is sokan úgy voltak, hogy "ahh, nekem nem kell, mert előtte is éltek emberek". de ha már van, akkor miért ne használja az ember, nem? nekem jó szolgálatot tesz pl., sok ismerőssel könnyebb így tartani a kapcsolatot, bizonyos okokból. nem az antikrisztus azért a fészbúk, ami ellen hadjáratot kéne folytatni, de nem is a szent grál.
7800 levél
Válasz 11.06.30. 15:21 #7
Lovi Tommy
és nyelvtanórán a tanár példának azt hozza fel jövévenyszóra, hogy like-olta....
2176 levél
Válasz 11.06.30. 15:21 #6
razak
Nem bizony.Egyetértek a leírtakkal.Sajnos ez a nagy átlag EGYETLEN szórakozása(jó msn, skype mellett talán).Viszont jómagam regisztrálva vagyok, de semmit nem veszítenék, ha nem lennék sem.Kezdtem a MyVip-val, elköltözött mindenki iwiw-re.Jó.Regeltem oda.Nem sokkal később, onnan át mindenki Facebookra.Jó.Értsd.:anyád.Regisztráltam.Na, ha innen is mindenki eltakarodik, én már nem megyek utánuk.Így sem látom sok értelmét, amúgy jó kezdeményezések ezek, de amint jön egy újabb divat oldal, ami picivel többet tud és látványosabban lehet osztani a baromságokat egyből elnéptelenedik a régi.Ez nem a barátságról szól a régi ismerősök kb. jelölés után tesznek az emberre, talán az elején egy-két levélváltás, és sokan a minél több az minél menőbb ismerős gyűjtögetős játékra vannak specializálódva, akikből a negyedét nem ismeri igazán.az agyament alkalmazásokról nem is érdemes szót ejteni.Jó lenne ez, ha nem lennének benne emberi felhasználók!
2011 levél
Válasz 11.06.30. 15:11 #5
Corvus5
Azt hittem egyedül vagyok az ilyen véleményemmel, de úgy látszik mégsem.
Most vkinek érdeke lett, h a figyelem középpontjában legyen a Facebook, úgy beállítani, mintha ez vmi világraszóló, az emberi élethez nélkülözhetetlen dolog lenne. A sok birka meg engedelmesen béget.
Főleg az utóbbi egy évben folyik a csapból is a Facebook: a kormány a Facebook-on hírdeti ki a törvényjavaslatokat, a rádióban már minden híretés végén bemondják, h mi a Facebook elérhetőség, stb.
2 éve még azt se tudták sokan, h a világon van, mégis megéltek néküle. Én a mai napig nem vagyok regisztrálva és semmivel se rosszabb az életem.
Szóval értelme nincs ennek a nagy hypeolásnak, mert semmi világmegváltó dologról nincs szó. Egyszer meg elkezdték hajtogatni mindenhol ezt a likeolást, én meg értetlenül álltam, h miért olyan nagy királyság ez. Amikor meg megtudtam, h ez annyit tesz, h jelzed h neked tetszik vmi.... na akkor kb. a fejemet vertem a falba. Miért nem szivecskét rajzolnak? És ezt komolyan be kell már mondani tv-be, rádióba, h Pistike likeolta Juliska bikinis fénykéképét? Óvoda alsócsoport színvonal. Bőszánalom.

7800 levél
Válasz 11.06.30. 14:52 #4
Lovi Tommy
értem amire én ezeket használom kb annyi, hogy munkához, ha valakinek pl feliratoznom kellett a nevét, de nem tudtam pontosan hogy írják, akkor próbáltam hallás után facebookon rákeresni...egy indiai nőnél pl bejött
2176 levél
Válasz 11.06.30. 14:35 #3
razak
De, jó..hány ilyen közösséginek csúfolt agyzsibbasztó semmirekellő oldal lesz még..?!
1614 levél
Válasz 11.06.30. 14:05 #2
rootshaper
egyesével külön meg lehet adni, hogy kik láthatják, meg azt, hogy kik ne lássák, de ez pl. nem igaz az albumaidra, ahol a képeid vannak. meg elég fapados ez a megoldás; ha vannak csoportok, miért nem lehet őket használni is valamire?
7800 levél
Válasz 11.06.30. 13:08 #1
Lovi Tommy
Szerintem a Facebookon is lehet csoportokra bontani s beállítani hogy ki láthassa
766 levél
Válasz 11.06.30. 13:08
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Google+ bejelentés (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.