Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Game of Thrones - Genesis képek érkeztek (Hírek)

A Game of Thrones: Genesis

A Game of Thrones: Genesis
A legutóbbi A Game of Thrones: Genesis cikkek, hírek
2999 levél
Válasz 11.07.13. 22:49 #9
Aryx
Mmm, nem tudom. Érdekes darab, a trailer jó (talán csak a kék háttér előtt való lovaglás a gáz, de a többi jó), meg amúgy is okés kis keleti fantasy, az imdb 6.6 pontja mondjuk már kevésbé meggyőző, és még csak zsidókat sem említenek sehol, de jó. Bár eléggé hangulat kell hozzá, szóval egyelőre passz, és i'm thinking rajta.

Azt mondjuk már nem tudom, mitől lenne ez a film erkölcsösebb a Game of Thrones-nál, de nem érdekes, légyszíves ne kezdj bele elmesélni.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
10688 levél
Válasz 11.07.13. 19:13 #8
MattMatthew
Egy.

Kettő. Úgy tűnik, hogy csak egy westeroson zajló RTS lesz, ismerős nevekkel, helyekkel. Egy ilyen nem igényli túlzottan Martin bácsi ötleteit.
“This is not going to go the way you think.”
4370 levél
Válasz 11.07.13. 18:48 #7
Kalwa
Korlátoltság erkölcsi mondanivalót feltételezni olyasmiben, amiben nincs. Ezt nem felismerni az igazi korlátoltság.

Ajánlom a legújabb iráni szuperprodukciót, melyben Salamon próféta egy a Sátánt imádó zsidó szektától menti meg Isten igaz követőit. Magyar felirat elérhető hozzá.

Molke Soleiman

http://www.youtube.com/watch?v=pOBwmC5XaGA

Allah bocsássa meg, hogy magasabb rendűnek hiszed magad más emberektől.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
2999 levél
Válasz 11.07.13. 17:52 #6
Aryx
Egen, van benne acsarkodás, dugás, cselszövés. Mint a valóságban, ez nem a klasszikus, de kissé már lejárt fantasy, ahol a hobbitok, elfek és tündérek makulátlanok, és végül csak legyakják az agyatlan, büdös és agyzabáló orkokat és ogréket, és így győzedelmeskedik a jó, kisüt a nap meg stb.
Mellékesen ezek a könyvsorozat olyan elemei, ami a történet szempontjából teljesen mind1, viszont nem kicsit hitelesebbé teszi azt. A történetet, ami azon túl, hogy évtizedes munka áll a kidolgozottsága mögött, komoly erkölcsi mondanivalókat (is) feszeget. Persze, aki korlátolt, ez nyilván nem fogja ezeket észrevenni, nekik készültek a full 3D-s látványfilmek. Nincs baj azzal, ha valakinek nem tetszik, de az már elég béna, ha csak a külső mázt, a csomagolást veszi észre.

+: én nem ismerem az iráni filmművészetet, de ha már felhoztad ellenpéldaként, igazán ajánlhatnád a kedvenc darabod. Ha tényleg érdekesnek látom, lehet, megnéznék egyet.

_________
ON: ezek a képek nagyon rosszak, még mindig nem adnak semmit vissza az eredeti Song of Ice and Fire-hangulatból. Úgy tűnik, Martint erről a projectről már nem kérdezték ki.
Foglalkoznátok inkább az rpg-változattal, az még érdekesnek is tűnik.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
14276 levél
Válasz 11.07.13. 16:08 #5
balays82
Ezek szerint elolvastad mind a négy (de legalább az első) könyvet, illetve végignézted a teljes első évadot (de legalább néhány részt), hogy ilyen határozott véleményt tudsz formálni róla. Vagy nálad alapból kukába való minden, aminek nincs köze Iránhoz, illetve az iszlámhoz? Szar lehet így az európai kultúrkörben élni az életedet.
Amúgy semmi bajom az iráni irodalommal és filmművészettel, a Persepolis például kifejezetten tetszett.
5420 levél
Válasz 11.07.13. 15:52 #4
Pras
Nem mintha az időmet egy N+1.-ik "történelmi fantasyvel" akarnám meglopni, de az "acsarkodás, dugás, cselszövés" korrektül illik az Egri Csillagokra is. Náh?

Azzal szemben a megkövezés, savval leöntés valóban érték!
4370 levél
Válasz 11.07.13. 15:46 #3
Kalwa
Nem gagyibb, mint a könyv és a sorozat maga. Semmi másról nem szól, mint az acsarkodásról, a dugásról és a cselszövésről. Ez kell a népnek! Had legyünk még degeneráltabb társadalom! Ellenpéldaként nézz meg például egy iráni filmet, abban fogsz találni értéket.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
574 levél
Válasz 11.07.13. 00:42 #2
munszu
Hát ez elég gagyinak tűnik eddig.
Annyira már nem is várom... :\
766 levél
Válasz 11.07.13. 00:42 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Game of Thrones - Genesis képek érkeztek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.