Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Game of Thrones - Genesis képek érkeztek

Néhány új kép érkezett a népszerű sorozat játék változatából.

2011.07.12. 16:55 | GeryG | kategória: Játék

George RR Martin könyve, a Trónok Harca hatalmas népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy az HBO látott benne elég fantáziát, hogy sorozat formájában adaptálja a TV-k képernyőjére. A sorozat is óriási rajongótáborral rendelkezik, és a Cyanide Studio fejlesztői remélik, hogy a történet általuk készített videojáték adaptációja, a Game of Thrones - Genesis is hasonló sikereket ér majd el. Most négy új kép jelent meg az alkotásról. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Game of Thrones - Genesis képek érkeztek
Game of Thrones - Genesis képek érkeztekGame of Thrones - Genesis képek érkeztekGame of Thrones - Genesis képek érkeztekGame of Thrones - Genesis képek érkeztek
A Game of Thrones: Genesis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Game of Thrones: Genesis

hozzászólások (9)

balays82
balays82 2011.07.13. 16:08
Ezek szerint elolvastad mind a négy (de legalább az első) könyvet, illetve végignézted a teljes első évadot (de legalább néhány részt), hogy ilyen határozott véleményt tudsz formálni róla. Vagy nálad alapból kukába való minden, aminek nincs köze Iránhoz, illetve az iszlámhoz? Szar lehet így az európai kultúrkörben élni az életedet.
Amúgy semmi bajom az iráni irodalommal és filmművészettel, a Persepolis például kifejezetten tetszett.;-)
Aryx
Aryx 2011.07.13. 17:52
Egen, van benne acsarkodás, dugás, cselszövés. Mint a valóságban, ez nem a klasszikus, de kissé már lejárt fantasy, ahol a hobbitok, elfek és tündérek makulátlanok, és végül csak legyakják az agyatlan, büdös és agyzabáló orkokat és ogréket, és így győzedelmeskedik a jó, kisüt a nap meg stb.
Mellékesen ezek a könyvsorozat olyan elemei, ami a történet szempontjából teljesen mind1, viszont nem kicsit hitelesebbé teszi azt. A történetet, ami azon túl, hogy évtizedes munka áll a kidolgozottsága mögött, komoly erkölcsi mondanivalókat (is) feszeget. Persze, aki korlátolt, ez nyilván nem fogja ezeket észrevenni, nekik készültek a full 3D-s látványfilmek. Nincs baj azzal, ha valakinek nem tetszik, de az már elég béna, ha csak a külső mázt, a csomagolást veszi észre.

+: én nem ismerem az iráni filmművészetet, de ha már felhoztad ellenpéldaként, igazán ajánlhatnád a kedvenc darabod. Ha tényleg érdekesnek látom, lehet, megnéznék egyet.

_________
ON: ezek a képek nagyon rosszak, még mindig nem adnak semmit vissza az eredeti Song of Ice and Fire-hangulatból. Úgy tűnik, Martint erről a projectről már nem kérdezték ki.
Foglalkoznátok inkább az rpg-változattal, az még érdekesnek is tűnik. :)
Kalwa
Kalwa 2011.07.13. 18:48
Korlátoltság erkölcsi mondanivalót feltételezni olyasmiben, amiben nincs. Ezt nem felismerni az igazi korlátoltság.

Ajánlom a legújabb iráni szuperprodukciót, melyben Salamon próféta egy a Sátánt imádó zsidó szektától menti meg Isten igaz követőit. Magyar felirat elérhető hozzá.

Molke Soleiman

http://www.youtube.com/watch?v=pOBwmC5XaGA

Allah bocsássa meg, hogy magasabb rendűnek hiszed magad más emberektől.
MattMatthew
MattMatthew 2011.07.13. 19:13
Egy.

Kettő. Úgy tűnik, hogy csak egy westeroson zajló RTS lesz, ismerős nevekkel, helyekkel. Egy ilyen nem igényli túlzottan Martin bácsi ötleteit.
Aryx
Aryx 2011.07.13. 22:49
Mmm, nem tudom. Érdekes darab, a trailer jó (talán csak a kék háttér előtt való lovaglás a gáz, de a többi jó), meg amúgy is okés kis keleti fantasy, az imdb 6.6 pontja mondjuk már kevésbé meggyőző, és még csak zsidókat sem említenek sehol, de jó. Bár eléggé hangulat kell hozzá, szóval egyelőre passz, és i'm thinking rajta.

Azt mondjuk már nem tudom, mitől lenne ez a film erkölcsösebb a Game of Thrones-nál, de nem érdekes, légyszíves ne kezdj bele elmesélni.
ajánlott olvasnivaló