Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Resident Evil: Retribution

11120 levél
Válasz 11.09.13. 18:10 #6
VodevilX
Ha így van akkor mind1, nekem azért tetszett, mert tényleg volt is köze a dolgokhoz, olyan volt mint bármelyik rész CGI videói csak egy egész részt felölelő hosszúsággal. Ez nekem megint csak jónak tűnik, főleg hogy tényleg mindenki és minden úgy szerepel benne ahogyan kell, nem random feltűnnek karakterek a játékokból, meg egy köze nincs az egészhez picsa viszi a főszerepet.
Az élőszereplős filmek közül, bár csak a játéktól különkezelve, az 1. és 3. elmegy, a 2. már szenvedősebb, a 4. pedig tényleg egy rakás szar volt...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
20261 levél
Válasz 11.09.13. 18:04 #5
Peace
Az első három résznél engem például nagyon nem zavart, hogy minimális közük van a játékhoz, de a 4. az egy akkora értékelhetetlen hulladék lett, hogy percekig csak ültem a moziban a stáblista alatt, és pislogtam, hogy ez a förtelem meg mi akart lenni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
551 levél
Válasz 11.09.13. 16:07 #4
Slyder
Amíg pénzt hoz ez a hányadék addig folytatódik a gyalázás.

anderson kurvájának remek elszólása volt, "mert a R.E jó pénzt termel". Magyarra fordítva, telepakoljuk mindenféle nonsense szarral az egészet, kicsit lopunk a játékokból is, de kit érdekel, mert nem a játékosoknak csináljuk, mert azok hupililát okádnak tőle és pokolra kívánnak minket, ezért megcélozzuk azokat akiknek ez is jó.
20261 levél
Válasz 11.09.13. 09:23 #3
Peace
Hááát....nem tudom. Megnéztem az 1 perces előzetest, de már ez önmagban katasztrofálisnak tűnik.

Itt tekinthető meg a sneak peek...

Amúgy nekem a Degeneráció sem a szívem csücske, nekem nem jött be. A film változatból az első rész annál inkább, az nekem nagyon adta!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
11120 levél
Válasz 11.09.12. 22:33 #2
VodevilX
Nembaj, majd a CGI film 2. része Resident Evil: Damnation, az jó lesz! Mármint az első is rendben volt, és alapjában véve is több köze van az egész dologhoz.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
20261 levél
Válasz 11.09.05. 23:51 #1
Peace
Meglátjuk mi sül ki ebből a folytatásból. A förtelmesen borzalmas 4. rész után nem sok jóra számítok, az az igazság. Sajnálom, hogy ilyen irányba mozdult el a sorozat, mert az első rész valami hihetetlenül jóra sikeredett, és a mai napig imádom. Emlékszem, hogy mekkora élmény volt kamerás verzióba megnézni 5 hónappal a magyar premier előtt! Viszont egyvalaminek nagyon örülök:

"A filmek a rajongókért vannak, nem igazság, hogy mégis a filmesek döntenek el velük kapcsolatban minden fontosat – A kaptár-filmek alkotói meg is értették, hogy érdemes engedni a nézőknek. Már forgatják a legendás posztapokaliptikus sci-fi/akció film ötödik részét: a stáb és a színészek Tokióban kezdték a munkát, azután Moszkvában és egy amerikai stúdióban is sokat fognak dolgozni. A főszereplő természetesen ötödször is Alice, a mutáns igazságosztó lesz Milla Jovovich megformálásában; de a filmek alapjául szolgáló játékban volt egy társa: Valentine, aki csak a második részben, az A kaptár – Apokalipszis-ben került a kamera elé. Sienna Guillory-t azután a harmadik részből a Teljes pusztulás-ból újra kihagyták az alkotók, ám A kaptár – Túlvilág-ban ismét feladatot kapott.

Amióta csak híre kelt, hogy Jovovich-ék elkészítik az ötödik A kaptár-film készítését is (Resident Evil: Retribution, hazai bemutató: 2012. szeptember), és Valentine-t más játssza, vagy új színésznőt szerződtetnek a megformálására, az interneten folyik a kampány: Sienna Guillory-nek szerepelni kell! Dühös postok százai jelentek meg a neten, és nem is maradtak hatás nélkül.

A hét közepén a színésznő egy rövid Tweet-üzenetben tudatta a rajongóival, hogy találkozóra megy a film rendezőjével, Paul Anderson-nal, és hamarosan megtudja, mi lesz a sorsa. Néhány órával később közhírré is tette, hogy megkapta a szerepet. A rendező, úgy tűnik, ismeri a szakmáját: a rajongókra is figyelni kell."Hmmm...

A bemutató 2012 szeptember 14.-én várható...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.