Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Menjünk moziba!

29735 levél
Válasz 21.12.18. 13:29 #542
Germinator
Holnap duplamozit tartunk húgommal, délután West Side Story, közvetlenül utána pedig Pókember. Ő viszont még nem látta a Dűnét, úgyhogy jövő héten tervezünk egy Dűne-Mátrix double feature-t is...
My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can think back and laugh.
4239 levél
Válasz 21.12.09. 16:45 #541
Raistlin666
Na 19:00 szerda megvan! Szerintem 4-től megy a buli CC mozikban...
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
4239 levél
Válasz 21.12.09. 11:45 #540
Raistlin666
Corvin már kirakta!
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
25856 levél
Válasz 21.12.09. 10:07 #539
Peace
4239 levél
Válasz 21.12.09. 10:04 #538
Raistlin666
Mátrixra jegyvásárlás mikor indul ma? Nem vágja valaki?
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
1204 levél
Válasz 20.08.28. 10:21 #537
dzsud
Nekem teljesen mindegy srácok, engem nem kell meggyőznötök semmiről.

Örülök, hogy szerettétek a filmet, egészen biztosan meg fogom nézni én is.
25856 levél
Válasz 20.08.28. 09:15 #536
Peace
4239 levél
Válasz 20.08.28. 09:11 #535
Raistlin666
Rusznyák 1 cikkel lejjebb kimagyarázza a világ bóvlija Flash Gordon filmet mint pirosra érett kortalan klasszikust...azt hiszem ez egy kiváló referenciája az úrnak...
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
4239 levél
Válasz 20.08.28. 09:06 #534
Raistlin666
Ha egyszer élvezni próbálna egy filmet és nem csak elemezni, akkor nem lenne ennyi keseredett kritikája...
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
33745 levél
Válasz 20.08.28. 08:35 #533
Creativ3Form
Rusznyák mindig ilyen volt, ezen nem kell meglepődni. Mondjuk különösen vicces a cím, és a kritikájának záró mondata, miszerint egy állítólagos zseni bálványt emelt az állítólagos zsenijének, miközben pont, hogy rá jellemző ez inkább. Pl. erről a cikkjéről is ordít ez a mentalitás.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1204 levél
Válasz 20.08.28. 08:12 #532
dzsud
A "hol kezdődik" nem értelmezhető, de nyilván költői. Rusznyák kritikájával egyetért. Kivéve, hogy szerinte a kritikus meglehetősen megengedően fogalmaz. Klisésnek, helyenként nevetségesnek és kiszámíthatónak értékelte a filmet. Kíváncsi voltam, hogy lesz-e ezzel bármi összhangban ezen a fórumon.
4239 levél
Válasz 20.08.28. 00:08 #531
Raistlin666
Ez minden volt csak unalmas nem! A barátodnak vajon hol kezdődik az izgalmas film???
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
53052 levél
Válasz 20.08.27. 09:37 #530
Barthezz
Végül egy hírt találtam, tényleg 2021. április 21. a premier... (És persze ez sem kőbevésett és nyilván a járványügyi helyzettől függ, ha nem lesz addig vakcina és az USA-ban nem csitul a járvány, gondolom még tovább tologatják.)

Peace: Hát lassan el lehet búcsúzni az új filmektől, a Tenet az egyetlen kivétel kb... De még hogy a rétegműfajokat, mint a horrorok premierjét is ennyit tologassák, azt nem gondoltam.
25856 levél
Válasz 20.08.27. 09:37 #529
Peace
Több filmet bő egy évvel toltak el corona miatt idén nyári premierről. Ne lepődj meg.
53052 levél
Válasz 20.08.27. 09:31 #528
Barthezz
Tud valaki valamit arról, hogy a Hang nélkül 2. premierjével mi történt? Eddig szeptember 3. volt az új dátum, de most a Cinema City honlapján 2021. áprilist (!) írnak, ami elég hihetetlen dátumnak tűnik. Nem szoktak ennyire hosszú időt csúsztatni a bemutatókon a korona ellenére sem, ráadásul az eredetileg tervezett bemutatóhoz képest ez már több mint egy évvel későbbi dátum. A Google kizárólag az idén márciusi hírt hozza fel találatként minden híroldalon, ami még a 2020. szeptember 3-ai bemutatóról szól, arra vonatkozóan, hogy ezt tovább tolták volna jövő áprilisra, sehol semmi info.
4754 levél
Válasz 20.08.24. 21:55 #527
Christoph
Ha Nolan életművére gondolok én egyszerűen nem érzem azt, hogy ő abban a magasságban mozogna, mint akikről akár Te is írtál itt (Tarantino, PTA) vagy mondhatnám épp Scorseset, Polanskit csak a most élők közül.
Én azt érzem vele kapcsolatban, hogy rendkívül kreatív és innovatív és képes nagyon komoly témákról megemészthetően úgy filmet készíteni hogy tömegek mennek el a moziba. Akiknek amúgy eszébe sem jutna gondolkodni egy filmen. Ezért is lehet az, hogy kapja az ívet a kifinomultabb (vagy nézőpont kérdése: sznob) köröktől. A Batman sorozat a mai napig csúcs a képregény filmek sorában, a TDK a legjobban sikerült darabja kétség kívül, de én amúgy ott sem érzem azt az iszonyatos mélységet. Annyira mély amennyire még éppen belefér egy blockbusterbe. Ez attól még bravúros teljesítmény véletlen sem akarok leminősíteni.
Inkább úgy érzem vele kapcsolatban, hogy villanásai (pl. a Dunkirk bizonyos jelentei erre nekem jó példák), jó ötletei vannak, de egyszerűen nem olyan elmélyült figura, hogy ez elég legyen arra, hogy a legnagyobbak közé kerüljön.
Egyébkén a Dennis Villeneuveval való összehasonlítás tökre találó ő az a másik arc aki képes igazán minőségi, nehéz tartalommal úgy operálni, hogy szélesebb köröket is elér. Szerintem egy fokkal magasabb fokon is csinálja méghozzá, mint Nolan.
Nolan különösen jó belépő lehet azok számára akikben megvan a szikra, hogy elkezdjenek nemcsak olcsó szórakozásként tekinteni a filmnézésére.

Azzal egyébként egyáltalán nem értek egyet, hogy egy történet komplexitása bármennyire is befolyásolná a film minőségét. Ha Nolan jó rendező nem attól lesz az, hogy csavargatja a forgatókönvyet. Ez még csak ügyeskedés (amit talán jogosan meg is kap időről időre kritikaként). Nagyon primitív történetből egy szereplővel is lehet hatalmasat alkotni. (ezt csak úgy általánosan mondom, mert többször láttam már ezt bedobva vele kapcsolatban nem erre az egy kommentre)
1204 levél
Válasz 20.08.23. 12:46 #526
dzsud
Egy barátom megnézte most Dél-Koreában, az ő véleményét szeretném részben átadni. Mivel nem feltétlenül szép dolog a megtekintés előtt egy fórumnyi ember véleményét akár csak kicsit is befolyásolni (bármelyik irányba), így inkább spoilerbe teszem. Habár nem gondolom, hogy bármi valódi spoiler lehetne benne, illetve a barátomat csak én ismerem innen (miért is befolyásolna tehát bárkit is itt), de azért biztos, ami ziher.

SPOILER
A barátom nem volt maximálisan elégedett. Nagyon szereti a rendező filmjeit, itt azonban úgy látja, hogy egyértelműen az Inception alapötletét sikerült megvalósítani még egyszer. És míg az Inception és az Interstellar (vagy épp a Dunkirk) tökéletesen működik, a Tenet szerinte leginkább egy erőltetett, mesterségesnek tűnő okoskodás tele klisékkel és alig érthető, ám mégis túlmagyarázott szálakkal, sok zavaró aprósággal. Unalmas filmként értékelte, amit azért nem bánt meg, hogy megnézett, de moziban egyáltalán nem lett volna muszáj.
13374 levél
Válasz 20.08.23. 07:47 #525
McCl@ne
Ki írta, hogy rossz filmek? Középszerűek, csalódást keltettek. Illetve az Insomnia nem keltett, de a TDKR kurvára, méghozzá tömegekben. A közelében nincs összképben a TDK-nak, ez teljesen nyilvánvaló, és emiatt evidens, hogy csalódást kelt. Nekem az sem magyarázat erre, hogy "hát a TDK megismételhetetlen", mert nem megismételni kell, hanem felülmúlni. Ha nem megy, hát még ülni rajta pár évig.

Illetve a Nolan csoportban kifejtettem - és normális megfejtést nem is kaptam - hogy szerintem az nagyon nem oké, ha egy film nem áll meg a lábán, akár egyetlen nézésre. Az Interstellar paradoxonára talán adhat valamiféle választ a szingularitás elmélete, de azért maradjunk annyiban, hogy ez nem olyasmi, amit egy átlagnézőnek, vagy akár egy mérnök nézőnek ismernie kellene. A "Cooper hogy kerül először oda?" kérdésre a film nem kínál választ, még csak be sem lebegteti annak a lehetőségét, egy teljesen hagyományos logikai bakiként hagyja ott ezt a kérdést. Ez baj. Én imádom az Interstellart, nevetségesnek tartom a Rotten pontszámot is, szerintem az évezred legfontosabb sci-fije. De attól ez még ott éktelenkedik rajta mindenképpen: vagy a logikai rendszerében, vagy a filmnyelvében, amivel közöl velünk ezt-azt, de ott van.

Van film, aminek az élvezetéhez nem árt tudni ezt-azt: a Volt egyszer egy... Hollywood teljes megértéséhez tudni kell azt, hogy Roman Polanski feleségét, Sharon Tate-et megölte Charles Manson bandája '69-ben. Na, most a magyar nézők szerintem 80+ százaléka még Polanskiról sem hallott, nem a feleségéről. Ez egy probléma, aminek nem nagyon van megoldása, én sem gondolom, hogy az alapműveltség része lenne ez az információ Magyarországon, bár azt sem, hogy ha az lenne, akkor többen tudnák.

Aztán van film, ami annyira rétegzett, hogy elsőre egyszerűen képtelenség kihámozni belőle mindent, mert minden pillanatában, jelenetében olyan mértékben telített és/vagy szimbolikus, hogy kell legalább egy újranézés. Mondjuk ilyenek Paul Thomas Anderson utóbbi filmjei, a Vérző olaj, a The Master vagy a Fantomszál. Harmadik, negyedik nézésre is találok bennük új olvasatokat, összefüggéseket. De ettől ezek a filmek még tökéletesen működnek elsőre is, egyáltalán nincs arról szó, hogy valaki arra alapozna, hogy majd harmadikra összeáll a néző fejében.

Ha tényleg az van, hogy kell a TENEThez két-három alkalom, hogy összeálljon, én garantáltan meg fogom neki adni ezeket (amennyiben jó film), de ez egy kurva nagy hiba akkor a filmben, ami kizárólag Nolan számlájára írható. Ez egy közönségfilm, nem az atomfizikusokat vagy a szingularitáskutatókat célzó rétegmozi, a legalapvetőbb elvárás az irányába a közérthetőség. Az Eredet tökéletesen érthető elsőre is, ha valaki figyel. Az, hogy dolgoztatja az agyadat, csak egy hálás mellékhatás, de egyébként még ezt sem mondanám: a film egyik hibája, hogy meglehetősen didaktikusan rágja a szádba a dolgait, hol házifeladat, hol lecke számonkérés, hol trial & error formában. De legalább biztosra megy és a megértés egyetlen feltételévé a figyelem válik, nem nyolc év gyakorlat a NASA-nál.

Mindjárt itt a film, ki fog derülni, hogy mi van, de engem ez a mondat aggaszt a legjobban, hogy tényleg az van, hogy Nolan azt adja, amit az ember elvár tőle. Én kurvára meglepődtem a Begins után a TDK elképesztően komplex morális dilemmáin. Vagy azon, hogy milyen hihetetlen stílusérzékkel keverte ki az Interstellart a dráma, megtalálva a sci-fi és az akció tökéletes arányát, hozzáadva - itt-ott kicsit bénán, de szerethetően - egy jó adag emberséget. És egészen tisztán emlékszem a döbbenetre, amikor a Dunkirk idősíkjai egymásba csúsztak a végén, konkrétan a hideg ráz, ahogy írom, annyira él még bennem az élmény. Szóval, ha Nolan azt adja, amit az ember vár tőle, akkor ott valami nem stimmel. Ha biztonsági játék van, akkor valami hiányzik a filmből, ami az említett példákban ott van, mert ezekről egyáltalán nem a biztonság jut eszembe, inkább a kísérletezés (de egyáltalán nem a technikai elsősorban), az innováció. De majd meglátjuk, már csak néhány nap.
Respect is not given. It's taken.
1884 levél
Válasz 20.08.22. 22:26 #524
quervo
Ahogy nézem, tényleg az van, hogy Nolan azt adja, amit az ember elvár tőle, csak nagyon sokan úgy csinálnak, mintha az egy alacsony léc lenne, olvasom nem egy helyen, hogy "biztonsági játékot játszik", ami számomra értelmezhetetlen egy ilyen koncepció esetén.

Amire készülni kell a nemkritikusok szerint: a koncepció továbbra is nehezen érthető marad, ezért aki több nézést tervez (van itt olyan, aki nem? ), az elsőre inkább dőljön hátra, és ne figyeljen a részletekre, mert rengeteg van belőle, és el lehet veszni bennük. Sokan panaszkodnak arra, hogy azért nem értik a filmet, mert nagyon rosszul van mixelve. Jön egy kisebb spoiler: ennek oka lehet az, hogy SPOILER
egész mondatok hangozhatnak el visszafelé, John David Washington nyilatkozta a napokban, hogy Branaghnak kellett visszafelé beszélnie
. A zene nem lesz olyan, mint a megszokott, az akciót támogatja elsősorban (és azt állítólag átlagon felül), a nyugisabb pillanatokban nem ad semmit.

A többi felmerülő kritika semmiben nem tér el a korábbiaktól, én nagyjából ilyen reakciókra számítottam, persze én is fenntartok pár százalék esélyt arra, hogy csalódott leszek, de az szinte teljesen kizárható, hogy ez egy rossz film lett (a TDKR és az Insomnia rossz filmek?)
29735 levél
Válasz 20.08.22. 19:28 #523
Germinator
Köszi, hogy ezt így leírtad, tényleg!
My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can think back and laugh.
13374 levél
Válasz 20.08.22. 17:43 #522
McCl@ne
Nolan nem egy makulátlan filmográfiájú rendező, ott a középszerű Álmatlanság vagy ugye a TDKR, de mindig friss, mindig meg tud lepni és talán ez egy reálisabb elvárás is az irányába, mint a tökéletesség. Ugye rendszeres az összevetés Denis Villeneuve-vel, majd ott is befut előbb-utóbb valami, ami annyira nem sikerül, remélem, hogy nem a Dűne. De ilyen kaliberű rendezőktől szerintem 2-3 csalódás zsinórban lenne az, ami eltérítene attól, hogy automatikusan moziban nézzem az aktuális filmjüket.

A Rotten százaléka pedig találóan a legrohadtabb dolog, ami a filmkritikával történhetett. Én már a magyar IGN-nél is üdvözöltem, hogy megszüntették a pontozásos rendszert (hogy felszámolják a jelenséget, miszerint a cikk végére görgetett mindenkit, aztán basztak elolvasni), de ez a manipulált hype generálás kibaszott gusztustalan. Ott egy film címe, alatta egy százalék, ami nem ritkán 95 és 100 között van, totálisan félrevezető, mindössze annyit jelent, hogy a kritikusok ilyen arányban találták átlagosnál jobbnak. Ha van egy film, ami egyértelműen jó, az hetekig létezhet ilyen pontszámon, ez pedig elképesztő képzettársításokhoz vezethet.

Ez a jelenség, meg ez az őrült Nolan hype rengeteg csalódáshoz fog még vezetni a jövőben. Teljesen irreális elvárásokat generálnak, mintha Nolan minden filmje 10|10 lett volna eddig, holott ezt még a TDK-ra is nehezen mondanám rá, függetlenül attól, hogy életem egyik legnagyobb élménye. Ő egyszerűen nem attól jó, hogy makulátlan, hanem attól, hogy felforgat, azt viszont marha nehéz pontozni.
Respect is not given. It's taken.
25856 levél
Válasz 20.08.22. 15:54 #521
Peace
Én tudom mire számítok. Hogy végre látok egy jó kis filmet idén újra a sok streaminges hulladék után! És ráadásul moziban! Mondjuk szerdán a King of Staten Island mocskos jó volt, szóval ott már megvolt a szuper járvány utáni moziélmény. De hátha lesz most még 1!
29735 levél
Válasz 20.08.22. 15:47 #520
Germinator
+1

Idegesito latni, hogy sok Nolan-fan elore elutasitja a lehetoseget is, hogy ez esetleg csalodas legyen, en igyekszem ures fejjel bemenni, amennyire csak tudok, persze ebben a pontozasos vilagban ez nagyon nehez. Amugy nekem a TDKR volt az elso, amirol csalodottan jottem ki, bar magamnak is nehezen ismertem be Es - nehezen vallom be, de - talan a Dunkirk az, ami a legkevesbe erintett meg a filmjei kozul. Maximalisan elismerem, hogy a legletisztulabb, legelegansabb es talan akademikus szempontbol a legjobb filmje, ha mondhatok ilyet, de valahogy nehezen konnektalok vele. Oszinten nem tudom, mire szamitsak most a Tenettol, kivancsi vagyok. Azok alapjan, amiket olvastam, el tudom kepzelni, hogy csalodottan jovok ki, de barmi lehet.
My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can think back and laugh.
25856 levél
Válasz 20.08.22. 15:27 #519
Peace
1884 levél
Válasz 20.08.22. 05:52 #518
quervo
Az általános vélekedés az, hogy a Nolanistáknak tetszeni fog. Egy srác írta az imént, aki látta, hogy az egyik kritikus, aki erősen kitér arra, hogy full nonszensz az egész, és egy konkrét példával bemutatja, hogy hol bukik a logika, egyszerűen nem figyelt eléggé.

Azt meg nem értem, hogy mit várnak az emberek egy Nolan-filmtől, tökre érthető az összes műve, de még mindig sokan úgy tesznek, mintha kb Lynch lenne. Napjaink no1 blockbuster rendezője, blockbuster keretek között mozog, de azon belül egészen máshogy, mint bárki más.
33745 levél
Válasz 20.08.21. 19:21 #517
Creativ3Form
Heh.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
13374 levél
Válasz 20.08.21. 19:10 #516
McCl@ne
Ja, nem is rád gondoltam, csak Peace még nincs itt
Respect is not given. It's taken.
33745 levél
Válasz 20.08.21. 19:08 #515
Creativ3Form
Óóóó én nem esek. Nekem se a Sötét Lovag Felemelkedés, se a Tökéletes Trükk nem nyerte el a tetszésemet, és később se változtattam meg ezen véleményeimet csak azért, mert a többség szerette őket.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
20048 levél
Válasz 20.08.21. 19:07 #514
LiT
Most felkúszott 85%-ra.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
13374 levél
Válasz 20.08.21. 19:01 #513
McCl@ne
Dunkirk 92%, Eredet 87%, és az Interstellar 72%, amit mondjuk nem értek, mindegy. Szóval ebben a mezőnyben egy 80+ értékelés bőven oké, csak tényleg ne essünk abba a hibába, hogy kötelező jónak lennie, mert Nolan.
Respect is not given. It's taken.
13374 levél
Válasz 20.08.21. 18:53 #512
McCl@ne
Én azért olvasgattam most néhány kritikát és sajnos azok alapján nem így látom. Az emberek már tudják, mire számíthatnak egy Nolan filmtől és nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki csalódott, én ennek a mértéke szórja csak a pontokat a 2/5 és a 4/5 között. Egy korrekt kémfilmnek tűnik, ami a technikai oldalát és a tudományos hátterét tekintve nem szokványos, de ennyi.

Nem mondom, hogy így van, meg, hogy ez most annyit számítana, amiket írnak, de azért szerintem érdemes kicsit rákészülni arra, hogy ez most egy gyengébb Nolan film lett, és akkor legrosszabb esetben ez igaz, minden ennél jobb verzió meg pozitív csalódás.
Respect is not given. It's taken.
20048 levél
Válasz 20.08.21. 18:33 #511
LiT
Reméljük
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
33745 levél
Válasz 20.08.21. 18:26 #510
Creativ3Form
Plusz ha megnézed, metán a Nolan filmek 70-80% között állnak. Pl. az Eredet 74%. Szóval nem kell parázni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33745 levél
Válasz 20.08.21. 18:22 #509
Creativ3Form
No para, 4 kritika alapján kkezdett 52%-on, de 10 után már 70-en áll jelenleg.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
20048 levél
Válasz 20.08.21. 18:09 #508
LiT
Olvastátok a Tenet kritikákat? Faszomat, ha ez csalódás lesz
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
13017 levél
Válasz 20.08.21. 08:58 #507
Gobiakos
Tenet - aug. 26. 17:50 feliratosan
"You don't wanna be my enemy, I promise you..."
20048 levél
Válasz 20.08.20. 16:27 #506
LiT
Neked legyen igazad.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
33745 levél
Válasz 20.08.20. 14:44 #505
Creativ3Form
És csak azért, mert most az egyszer belerakott egy rap számot a filmjébe, már rögtön egy külső nyomásra készített, BLM alkotás lesz csupán? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Ha van rendező a világon, aki kapcsán 100%-ig kilehet jelenteni, hogy se befolyásolni, se lefizetni, se külső hatásra megváltoztatni az addigi elképzeléseit nem lehet, az pont Nolan. Szokatlan lesz ez tény, de hidd el, Nolan tudja mit csinál és ha így döntött, az nem azért van, mert valaki azt mondta neki, hogy "rakd bele, mert tönkreteszem a karriered".
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
20048 levél
Válasz 20.08.20. 13:57 #504
LiT
Még sosem csinált ilyet, azért tartom furának.
Hogy illik egy kémthrillerbe rap zene?
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
29735 levél
Válasz 20.08.20. 11:11 #503
Germinator
Ne viccelj már... BLM nyomás Gondolom, John David Washington jelenléte a filmben is csak BLM nyomás.
My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can think back and laugh.
25856 levél
Válasz 20.08.20. 10:41 #502
Peace
Sugárban nincs olyan, mint CC-ben, ülhettek mellénk.
20048 levél
Válasz 20.08.20. 08:52 #501
LiT
Mit keres egy Nolan filmben egy Travis Scott dal ? Sosem szokott ilyen mainstream irányba mutató dolgot csinálni Nolan. Remélem indokolt ez a betét, mert így egyelőre csak egy BLM nyomásra késztetett akciónak tűnik. Ami csalódás lenne. De ne legyen igazam.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1884 levél
Válasz 20.08.18. 14:53 #500
quervo
Ez óriáisi! Fel sem tűnt eddig, mert ugye sok az egymás melletti lefoglalt hely, de most kipróbáltam, h a saját magam mellett lévőt lefoglalom, és tényleg nem hagyja.
33745 levél
Válasz 20.08.18. 11:08 #499
Creativ3Form
Bezony. Én is úgy ülök, hogy mind a jobb, mind a bal oldalamon nem ül senki, csak az eggyel mellette lévő helyeken.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25856 levél
Válasz 20.08.18. 09:46 #498
Peace
Ki kell hagyni Corona miatt??!!!!! Csúcs!!!!!!
33745 levél
Válasz 20.08.18. 09:39 #497
Creativ3Form
Közvetlen melléd ugye nem is tudnak, mert ki kell hagyni mindkét oldalon egy-egy helyet. De néztem nem olyan rég a 16:00-ás előadást és az nem vészes egyelőre.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25856 levél
Válasz 20.08.18. 08:18 #496
Peace
Szerencsére mellém még nem foglaltak. Drukkolok! Az a baj, hogy se suli, se semmi, úgyhogy lesznek sajnos 4-kor is. És ahogy a kondit elnézem, dolgozni se dolgozik szinte senki, mert akár reggel mentem, akár délelőtt, akár kora délután, mindig voltak bőven....
33745 levél
Válasz 20.08.18. 07:56 #495
Creativ3Form
A 16:00-áson esélyes, hogy nem lesznek annyira sokan, de pl. én tegnap este néztem rá az "enyémre", a 19:00-ás adásra, és ott lesz tömeg.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25856 levél
Válasz 20.08.18. 06:19 #494
Peace
Adná az ég, hogy jövő szerdán IMAX-ben se legyen tolongás!!!
2788 levél
Válasz 20.08.18. 00:08 #493
neumark
Én is voltam ma este, mivel itthon vagyok. Hát nem volt tolongás, de Inceptiont bármikor megéri moziban újrázni. Priceless volt előtte a Tenet BTS kisfilm + Nolan párperces felvezetője az Eredet újrabemutatásához.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.