Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Zeno Clash II

9107 levél
Válasz 13.07.29. 18:31 #5
davkar9
Na hát ez egész jó volt. Most is jó sok elborult dologgal lehet találkozni (hereszemű rák ftw!). A játékidő ezúttal hosszabb, végül 10 órára jött ki, igaz ebben benne van minden skillpont, kulcsdoboz és az achievmenthez szükséges pillangómennyiség is. Kevésbé lineáris mint az első rész. Pontosítok kevésbé tűnik lineárisnak, mert bár egyszerre akár három irányba is elindulhatunk előbb-utóbb beleütközünk valami "akadályba", ami miatt mégis csak a kijelölt ösvényen kell előbb végighaladni. A harcot egy kicsit nehezebbnek éreztem, egyrészt mert sokkal konzolosabbnak érződik az irányítás (egy kombóra tudott csak ráállni az ujjam a játék végére) másrészt pedig minden harc legalább 4-6 ellenség ellen megy. Erről persze a coop mód tehet és bár a gép felajánlja a gépi társat, az csak bevisz 1-2 ütést, utána már ki is fekszik.

A motort rosszul tudtam, ez már nem a source hanem az unreal engine, és hát ha nem is sokkal, de érezhetően csúnyácskább. Összességében egy jó kis játék lett a Zeno Clash 2, azonban valószínűleg csak azoknak fog tetszeni, aki már az első részt is szerették.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 13.04.02. 17:32 #4
davkar9
Fel is került steamre, megjelenés április 30-án. 14 euró lesz. Bár szeretem az első részt, az csak 4 óra volt, így lehet inkább megvárom az 50%-os akciót.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 13.03.06. 17:30 #3
davkar9
Új trailer és új képek.

Megjelenés állítólag idén tavasszal.

Ez a Source motor még mindig elég pofás.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 12.06.06. 13:04 #2
davkar9
Gameplay

A lényeg nem változott, jókat verekedünk most is és mintha új mozdulatot láttam volna. Igazából a játékidőn kell javítaniuk és rendben leszünk. Viszont ha jól láttam Origin kell majd hozzá?
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 12.06.05. 12:28 #1
davkar9
Az E3-at ugyan a AAA-s címek uralják, de az ilyen gyöngyszemekről sem szabad megfeledkeznünk! Bizony, készül az egyik legjobb "névtelen játék" folytatása. Sajnos rétegjáték lesz ez is úgyhogy túl sokat nem bajlódom a világ bemutatásával, itt a Dome-os ismertető, ez elég gyorstalpalónak. Aki viszont az első résszel is játszott, az hozzám hasonlóan most biztosan örül. Íme az első teaser, jó lesz! Megjelenés 2013-ban.
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.