Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Star Wars

22120 levél
Válasz 19.02.28. 12:56 #40
Peace
Áhháhhh! Jó volt!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4205 levél
Válasz 19.02.28. 12:49 #39
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Star Wars is Born - Shallow parody

Kicsit erőltetett, de jót röhögtem.
22120 levél
Válasz 18.06.22. 10:54 #38
Peace
Disney finally gets 21 Century Fox at $71.3 billion
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22120 levél
Válasz 18.06.22. 08:49 #37
Peace
Igazából Old Republic filmeket lehetne tolni, mint állat. Rengeteg jó könyv van és sok csúcs forgatókönyvet lehetne írni. De természetesen ettől elhatárolódott a Diseny, hogy rohadnának meg. Vagy adnának zöld utat a "1313" fejlesztés folytatására vagy egy single player Kotor 3-ra. De természetesen ezek közül semmire nem fog sor kerülni, csak a fos ömlik majd továbbra is a csapból, melyet teljesen kinyitott a Diseny és még az elzáró kart is leverték róla.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3974 levél
Válasz 18.06.21. 22:20 #36
Sucee
" És bazdmeg, a név eredete... ez ténylegesen ilyen aktív lore-rombolás, ami semmiféle szolgálatot nem tesz a kereskedelmi célokon kívül."

Sosem sétáltam ki még moziban filmről, és még csak ilyen hardcore "csak az OT létezik!" SW fanboy se vagyok, de az annyira kiborítóan szar, felesleges, és nevetséges volt, hogy tényleg majdnem elhúztam a faszba. És akkor az ember higgye el, hogy Han majd továbbadja sequel trilógiában ezt a nevet a fiának, ami igazából nem is a neve.
Nehéz eldönteni, hogy ez volt a mélypont, vagy bármelyik jelenet azzal a gyalázatos droiddal.
9670 levél
Válasz 18.06.21. 22:03 #35
davkar9
Nagyon helyes, kár, hogy csak most döbbentek rá erre. Új trilógiát is csinálhatták volna lassabban. A pt olyan amilyen, de Lucas legalább tudta mit akar. Ez az új stáb csak fejetlenül hadonászik, ami azért is dühítő mert itt azért lennének jó színészek, csak hát szarul megírt karaktereket játszanak egy improvizált történetben.

Kenobit kicsit sajnálom mert (ingyen poén, de akkor is lecsapom) ebben a felhozatalban az volt az egyetlen reményem - persze biztosra véve, hogy McGregor visszatér a szerepben.

Legszívesebben minden projectet kilőnék a Rebels folytatás (resistance?) kivételével. Az OT-t végre békén hagyni, mert az úgy tökéletes ahogy van. Semmi retcon, recast, refasztudjamimég. Egyetlen piszkálás engedélyezett, a felújítás. Úgy néz ki, hogy a róka végül mégis bekerül mikiék zsákjába így pedig elérhető lesz az eredeti verzió. Hanshotfirst előtti változat ultra4k szuperbluréj kiadás. *csing* Az is pénz és végső soron úgyis csak az számít az öltönyösöknek. Lehet költeni kokóra és top prostikra, a rajongókat nem basszák föl valami agyament polkorrekt hülyeséggel vagy egy szeretett karakter valódi vagy metaforikus meggyilkolásával. Mindenki nyer.
Simple. Eternal. Beige.
29431 levél
Válasz 18.06.21. 18:44 #34
Germinator
Véleményem szerint semmi, de semmi értelme művészeti/alkotói szempontból ezeknek a spinoffoknak. Semmilyen történetmesélési, vagy nem is tudom, kultúra-ápolási érv nem szól amellett, hogy mi a kurva isten faszáért kéne az eredeti alkotóbrigádtól független gyökereknek mindenféle idióta módon bemutatni egy hús-vér karakter teljesen érdektelen eredettörténetét. Én esküszöm nektek, ez még MINDIG a Batman Begins hatása, vagy nem tudom, de ez, hogy mindenki rá van állva prequelekre meg eredettörténetekre, főleg egy ilyen abszolút lebetonozott franchise kapcsán, mint a Star Wars... kifejezetten dühítő. Ezt csak annak fényében merem ilyen kategorikusan kijeleneteni, hogy milyen fogadtatásban részesült a Solo film. És bazdmeg, a név eredete... ez ténylegesen ilyen aktív lore-rombolás, ami semmiféle szolgálatot nem tesz a kereskedelmi célokon kívül.

De a durva, hogy ugyanezt már elbaszta a prequel-trilógia is, csak ott három filmen át ütötték-verték a sokak által elfogadott és szeretett Star Wars-univerzum szeretett oldalait. És most ugyanez megtörténik a Soloval is, meg szerintem a Rogue One-nal is, de tudom, hogy azt sokan szerették, mert blablabla. De a Rogue One is tök ugyanez. Ez a nevetséges, átlátszó, telibe fan service.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
3974 levél
Válasz 18.06.21. 18:36 #33
Sucee
Egyébként igen, alapvetően nem támogatom ezt a "már létező karakterek kapjanak még húsz filmet" stílust, de McGregor miatt én is szívesen fogadtam volna egy Kenobi spinoffot. Kb. egyetlen színész a prequelekből, aki imádta a szerepét. Bár talán jobb is, ha nem kapunk egy Solohoz hasonló nevetséges magyarázatot a Ben álnévre...
5319 levél
Válasz 18.06.21. 18:24 #32
Skorpio90
Egyrészt nagyon heyles, másrészt az Obi-Wan filmre kíváncsi lettem volna McGregor papával (tudom, nem votl hivatalos, de elég kézenfekvő megoldásnak tűnik). ha ez az egész azt jelenti, hogy a 9. részt nézhető lesz, akkor már jól járunk.

Szerk.: Rian, a k.rva anyádat!
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
3974 levél
Válasz 18.06.21. 13:10 #31
Sucee
Nem is tudom, mire számítottak azzal az ipari szarral. Pontosan ezt érdemlik a spinoffok, ha egy ekkora univerzumból képesek kiválasztani egy ilyen karaktert és témát (aki egyszerűen nem szorult további bemutatásra, se origin storyra), aztán a tetejébe még a filmet is ennyire semmilyenre csinálni.
22120 levél
Válasz 18.06.21. 12:38 #30
Peace
Boba Fett....az egyetlen, ami még valamennyire érdekelt is volna. Persze szigorúan otthon!!! Solo-val már nem tudtak beszopatni, az is otthoni megnézésre vár. Mondjuk várni nem várom. Ha felkerül, megnézem. De én igazából már semmi kiemelkedően jóra nem számítok a jövőben Diseny-től.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33157 levél
Válasz 18.06.21. 12:30 #29
Creativ3Form
Na szóval, a Disney hivatalos közleményt adott ki, ami arról szól, hogy a Solo anyagi buktája miatt meghatározatlan időre felfüggeszti a spin-off filmek gyártását (így a már hivatalosan is bejelentett Boba Fett film is parkoló pályára állt), és helyette inkább teljes erővel a IX. epizódra koncentrálnak. Rian új trilógiája, valamint az élőszereplős sorozatok nem kerültek veszélybe, azok ugyan úgy terv szerint haladnak és elfognak készülni a záró epizód után.

Őszintén szólva engem - akinek egyik spin-off se jött be - nem hatott meg túlzottan ez a hír. A Solo után eleve elhatároztam, hogy max otthon fogom megnézni őket, de akkor ez is tolódik. Nektek vélemény erről? Ki örül, ki nem?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1675 levél
Válasz 17.06.23. 08:08 #28
-T0ng-
Én azért nem lennék ennyire borúlátó: A Disney nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a franchise-ok, amik a birtokában vannak jó kezekbe legyenek. Olyan színészeket, olyan rendezőket válasszanak, akik képesek irányítani a projektet és kihozni a legtöbbet a dologból.

Az, hogy Han fiatalkoráról film készüljön nem ördögtől való, az pedig, hogy egy fiatalabb színészt válasszanak a szerepre teljesen érthető. (bár így tennének az Indiana Jones esetében is) Nem ez lenne egyébként az első eset, hogy egy Disney tulajdonú franchise egyik filmjében rendezőt cserélnek, elég, ha csak Edgar Wright kipöckölésére és Peyton Reed behozatalára gondolunk az Ant-Man esetében. (nem a legjobb Marvel film lett, de láttunk ennél rosszabbat is ott.....szegény Vasember 2)

Hozzáteszem ha az embernek kételkedni akar Ron Howard esetében ugyanúgy kételkedhet. Ő szintén az a rendező, akinek hangulata válogatja, hogy milyen lendülettel rendez meg egy filmet és nézője válogatja, hogy a végterméket élvezi-e. (Inferno ugyebár, vagy az Angyalok és Démonok)
22120 levél
Válasz 17.06.22. 18:00 #27
Peace
It’s Official! Ron Howard Takes Over as Han Solo Director
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3531 levél
Válasz 17.06.22. 12:31 #26
Raistlin666
Bojkott mi? Amikor egy Xxx széria is sikeres tud lenni, mert annyian nézik? Lassan minden mindegy, mert Kínàban kitermeli az alap elvárást az összes látványfilm...
1216 levél
Válasz 17.06.21. 14:21 #25
quervo
Mondjuk nálam ezek a dolgok összevágnak, Ford egy az egymillióból, kb nem lehet pótolni, és ha a Disney mindenáron akart egy Solo-filmet, úgy lehettek vele, hogy a karizmát olyan mennyiségű humorral pótolják, amitől már szinte műfajt vált a SW, és erre ez a rendezőpáros alkalmas is lenne. Szóval szerintem tudták, mire fizetnek be.
9670 levél
Válasz 17.06.21. 12:14 #24
davkar9
Azért ez nem az egyszerű "szegény elnyomott rendezők" esete. Több forrásból is azt olvasom, hogy nem csak "Lucas nénivel" ütköztek (aki csak a pénzt kezeli, ugorható) hanem Kasdannel is, aki azért tudja ki az a Han. Script követése helyett többször is improvizálni akartak, a karaktert pedig egy loooool irányba elvinni. Ez egy lego moviehoz lehet elég.

Mondjuk mindegy is mi történik, ezzel a filmmel, mert már a bejelentés óta halálra ítélt project. Eleve egy előzmény - minek? Semmi hansolos nincs ebben a figurában és itt nem a Fordos vonásokra gondolok, hanem egyszerűen hiányzik az a karizma. Női leadnek Emilia "robotDany" Clarke?
Simple. Eternal. Beige.
1216 levél
Válasz 17.06.21. 10:17 #23
quervo
Nem ez az első eset, hogy Howard felmerül, a Baljós árnyakra Lucas kérte fel, ő volt a harmadik rendező, aki visszautasította.

Ennek tükrében (is) fura lenne, ha átvenné a filmet.
13199 levél
Válasz 17.06.21. 08:30 #22
McCl@ne
Én azt remélem, hogy eljön egyszer az a világ, ahol ilyenkor egy jókora tömeg bojkottálja a kurva anyjába az egész filmet. Állítólag nem kaptak a rendezők elég kreatív szabadságot. Mi a fasznak veszik fel őket egyáltalán? Rendezzék meg a kurva producerek a filmeket szerintem.

Meg lehet nézni mondjuk egy Vasember 3-at. Ahol átfér, ott valójában átüt Shane Black zsenije, az összes többi uniformizált elem meg egy rakás szar. Mert hát gondolom nem ő találta ki a tucat-CGI-robotellenfél sereget.

Ráadásul Ron Howardot akarják rendezőnek a Solo filmbe! Valaki vezesse már le nekem egy képlettel, hogy a faszba következik Lordból és Millerből Ron Howard???
Respect is not given. It's taken.
33157 levél
Válasz 17.06.21. 08:07 #21
Creativ3Form
Breaking: Phil Lord and Chris Miller are no longer directing next year's Star Wars: Han Solo spin-off.

Ez elég gáz tekintve, hogy már tart a forgatás. Faxa előjelek.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1216 levél
Válasz 14.11.29. 00:28 #20
quervo
Engem megvett a trailer, bár én annyira nem vagyok jártas a SW világában, a tudásom 90%-a a filmekből származik. Pár dologra reagálnék, amik másoknál kiverték a biztosítékot:

-Néger rohamosztagos: Ha nem álruhában van, és tényleg az, szerintem ebben akkor sincs semmi kivetnivaló. 30 évvel járunk a Jedi után, simán átszervezhették/újrahasznosíthatták a sereget, akik meg is tizedelődtek szépen. Valószínűleg a birodalom-pártiak toborozták az új embereket, miután klónokat már nem gyárthattak.
-Amikor mutatják a rohamosztagosokat a villódzó fényben, meg az X-wingek repülése a víz fölött: ez simán csak technológiai fejlődés, ha a 70-es években meg tudták volna csinálni/ez lett volna a divat, megcsinálták volna.
-Crossguard saber: van funkciója a plusz pengének, védi a kezét, ráadásul ha függetlenül működik a fő pengétől, a rövid alkalmas észrevehetetlen merényletekre is. Szerintem praktikus. Inkább maga a penge a fura, sokkal brutálisabbnak néz ki, mint az eddigiek.
1216 levél
Válasz 14.11.29. 00:09 #19
quervo
Indítványozom az átköltözést ide a Coming Soon topikból, valszeg mostantól a megjelenés napjáig úgyis lesz elég beszélnivaló.

Vitaindító trailer
3974 levél
Válasz 14.11.06. 19:32 #18
Sucee
Azért ezt nehéz lenne nagyon elcseszni. A November Man pl. nem lett Nov-ember, úgyhogy van remény...
33157 levél
Válasz 14.11.06. 19:07 #17
Creativ3Form
Star Wars Episode VII - The Force Awakens

Hivatalos. Kíváncsi vagyok a fantasztikus magyarok mire fordítják majd...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1693 levél
Válasz 14.02.28. 21:12 #16
Aribeth
Végigültem a Girls első két évadát, időnként jól szórakoztam rajta, máskor idegesített az egész, de ez a srác határozottan a sorozat pozitívumai közé tartozott.

Bár amíg a szerződés nincs aláírva, és az anyag nincs leforgatva, addig még semmi sem biztos.

Egy találó megjegyzés az egész SW-szereplőválogatásról:

"Jesse Plemons, Jonathan Rhys Meyers, Florence Welch, Ryan Gosling, Zac Efron, Michael B. Jordan, Leonardo DiCaprio, Ewan McGregor, Alex Pettyfer, David Oyelowo, Rachel Hurd-Wood, Gary Oldman, Benedict Cumberbatch, Saoirse Ronan, your cousin, my cousin, the back-up weed man you use when your regular weed man’s busy, your weekday night hook-up and everybody else in the world has been mentioned as being “in talks” for a role in Star Wars. So I guess this is some grain of salt shit."
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
96 levél
Válasz 14.02.28. 20:23 #15
dbence99
Ha mán mindenki linkel,linkelek én is egyet:
http://csillagokhaborujarpg.hungarianforum.com/
Ez egy magyar star wars fórumos szerepjáték?
9379 levél
Válasz 14.02.26. 23:02 #14
Kanduhrka
Szép nagy fülei vannak!
horrorgeeks.blogspot.com
33157 levél
Válasz 14.02.26. 22:04 #13
Creativ3Form
A Star Wars kapott egy főgonoszt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33157 levél
Válasz 13.02.22. 16:42 #12
Creativ3Form
Az sisak, te...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3493 levél
Válasz 13.02.22. 16:28 #11
gregmerch
Hogy ne csússzon a szemébe a sapkája...
Asus ROG G703GX (i9-8950HK, 32GB DDR4/2666, RTX 2080 8GB GDDR6); Asus ROG Strix GL12CX (i9-9900K, 32GB DDR4/3200, RTX 2080 Ti 11GB GDDR6); PS4 Pro, X1X, Switch; 6.&7. gen; Andr, iOS
12499 levél
Válasz 13.02.22. 16:26 #10
Gobiakos
Azok nem álltak ki annyira, hogy lepörkölődjenek...
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
2883 levél
Válasz 13.02.22. 16:21 #9
Nayrobi
De miért vannak meg a fülei?
PSN: nayrobi11
12499 levél
Válasz 13.02.22. 16:01 #8
Gobiakos
Darth Vader szobor - BÜNTET!
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
33157 levél
Válasz 13.01.26. 02:32 #7
Creativ3Form
És még egy: Bad Robot...kicsit másképp
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33157 levél
Válasz 13.01.26. 02:13 #6
Creativ3Form
Star Trek Wars

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11173 levél
Válasz 13.01.25. 17:57 #5
VodevilX
Az meg utólag gáz, mikor már a VIII jön... (de gáz így leírni is ) A játékok általában megkapják a magukét, szóval a film saga.
Legyen ez a gyülekezőhelye az egész világegyetem leghitványabb söpredékének

ps: OKé fail
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3974 levél
Válasz 13.01.25. 17:50 #3
Sucee
Én elsődlegesen film topicra tippeltem (összes epizód), de gondolom multifunkcionális is lehet.
33157 levél
Válasz 13.01.25. 17:44 #2
Creativ3Form
AkkormárodafértvolnaazEpisodeVIIisnem?!?! VAgy ez ilyen vegyes topic lesz, film, játékok stb?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11173 levél
Válasz 13.01.25. 17:38 #1
VodevilX
„réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…”
Ilyen miért nem volt eddig. Nembaj, most már van. A közeljövőben úgyis lesz rá szükség.
May the force be with you.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.