Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» God of War: Ascension [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: God of War: Ascension
Mi történt tíz évvel az első God of War epizód előtt? Kratos életének újabb szakaszával ismerkedhetünk meg a hamarosan boltokba kerülő új részben.

God of War: Ascension (PS3)

God of War: Ascension (PS3)
A legutóbbi God of War: Ascension (PS3) cikkek, hírek
574 levél
Válasz 13.03.11. 20:35 #11
munszu
Kár hogy el adtam a PS3-mam, komolyan mondom be fogok szerezni egyet újra.
Úgy is sok játék fog ki jönni párhuzamosan ps3/4-re is. PS2-óta eddig az összes GOW-ot ki játszottam.
A cikk jó lett, de amúgy szerintem nem lett le zárva a 3. rész, mert ha meg nézitek a végén, Cratos 'hullája' eltűnik, és végig vonszolták valahova. (a vér csíkból ítélve). Úgyhogy abból még akármit is ki tudnak hozni, szerintem.
2 levél
Válasz 13.03.11. 20:23 #10
csokifucsi
Komolyan mondom, imadom ezt az oldalt. Nagyon regota kovetem a munkassagotokat, es azt kell, h mondjam, le a kalappal. Nem tudom, h szoktatok-e mas oldalakat latogatni, ha igen, akk tudjatok ti is mi megy mas helyeken. Alpari, semmit mondo predikalas. Ehhez kepest itt kulturalt, ertelmes emberek velemenyet olvashatom el, es meg kell h mondjam ezt az oldalat mindig jo kedvvel es okosabban hagyom el, tudvan van meg remeny az emberiseg szamara. Furcsan nezhettek most h ez hogy jon ide, de ezt szerettem volna tudatni veletek. H a temahoz is hozzaszoljak, a trilogia mar regota megvan, a jatekert odavagyok, de sajnos anyagilag egyelore nem engedhetem meg magamnak h megvegyem a jatekot, de azert mar elkezdtem gyujtogetni . Az ekezetekert bocsi.
Csoki
3760 levél
Válasz 13.03.08. 11:42 #9
gregmerch
Hát igen, a III-at nehéz lenne túlszárnyalni, és mivel abban gyakorlatilag a fél istensereget kiirtottuk (akit addig nem), vagy másképp "bűntettük meg" - Aphroditéra gondoltam , plusz, ha már ott voltunk elkaptunk egy-két mitológiai hőst, félistent és titánt is, valószínűleg nem is fogják. Legalábbis ezen a téren. De én optimista vagyok, eddig GoW-ban még nem csalódtam! Dino ismertetője alapján pedig most sem fogok ...
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
5 levél
Válasz 13.03.08. 11:03 #8
Barnabás
A demó alapján én sem tettem le a hajamat és bizony a külföldi sajtó játék ismertetői alapján tartok is tőle, hogy nem tudja hozni az Ascension a God Of War III epikus grandiózusságát. Ott egy olyan lélegzetelállító finálét prezentáltak, amit egy előzménytörténettel nem lehetett felülmúlni. Persze így is várom, hogy végigjátszhassam az új részt. Na és reménykedek, hogy PS4-re is fog majd érkezni egy minden eddigit verő God Of War.
3760 levél
Válasz 13.03.08. 10:03 #7
gregmerch
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
13334 levél
Válasz 13.03.08. 09:59 #6
McCl@ne
Oké, kb. ennyi ideig tartott meggyőzni Teljesen igazad van
Respect is not given. It's taken.
3760 levél
Válasz 13.03.08. 09:47 #5
gregmerch
Muszáj voltak valami még nagyobbat dobni, ami átviszi a saját maguk által ilyen magasra föltett lécet.

Szerintem pont jó ez így (bár nem láttam még egy milisecundumot sem a játékból, direkt).
Gondolj bele: Kratos megöli a családját, gyakorlatilag elállatiasodik, minden mindegy neki, az istenek pedig mindezt (bár akkor még ő ezt nem tudja) cselből eszelték ki, mert a fiatalúrnak kezdett derogálni az Árésznak a segítségért cserébe beígért életfogytiglani szolgálat. Gyakorlatilag most látjuk meg azt, hogy milyen feladatokra is alkalmazták őt eredetileg az olymposziak. Ő pedig itt még nem ismerve a valódi okokat és felelősöket, első dühében a bosszú istennői felé fordul. Jó lesz ez így, nem lesz itt gond. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért és hogyan veszíti el ismét minden erejét a CoO elejére...
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
3760 levél
Válasz 13.03.08. 09:41 #4
gregmerch
Mivel nálunk nincs 10 pont, ezért a 9,5 is jelzi, hogy voltak azért hibái, hiányosságai.
(Szerk.: Ugye, hogy nem is olyan könnyű eldönteni valamiről, mennyire is taksáld ? Az ideális az lenne, ha minden Kolléga - no és persze én is - aludna rá egyet, mielőtt a pontokat kiosztja, de ugye az rendszerint nemigen jön össze mindenféle határidők miatt ...)

Nekem nagyon megjött a kedvem hozzá (nem mintha eddig nem lett volna). Ami GoW, az csak jó lehet! (Írom ezt úgy, hogy hamarosan érkezik majd a másik GoW sorozat szintén az alap trilógia előzményeit feldolgozó epizódjának tesztpéldánya, amit még nem láttam.)

Annak pedig külön örülök, hogy nem hanyagolták el az egyjátékos részt az újdonsült multi rovására!
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
13334 levél
Válasz 13.03.08. 09:32 #3
McCl@ne
Hát a 9 pont sem rossz, alapvetően félek azért kicsit a játéktól. Topikjában le is írtam, szerintem ez ilyen nulladik epizódot kicsit földhözragadtabbnak kellett volna csinálni, legalábbis megkezdeni mindenképpen... Mármint annál, amit a demóban láttam.
Olyasmire gondolok, ami valahogy emberi léptékűbb, mint pl. a Hercules harc a 3. részben! Az is zúzda volt, imádtam, de azért mégsem egy élő és harcoló épületből elő-előtörő óriásszörny volt, amit a legelképesztőbb módokon kellett kerülgetni és felkuglizni
Azt hittem, itt csak a végén lesz ilyen...
Respect is not given. It's taken.
5702 levél
Válasz 13.03.08. 09:14 #2
Dino
A megláncolt Kratosszal kezdődik a játék (meg előtte a történeti felvezetés videójával). Amúgy miután egyet aludtam a cikk megírása után, igazából inkább 9 pontot adnék neki, tegnap nagyon sokat vaciláltam rajta, végül kb. pénzfeldobás döntött.
Majdnem végig élveztem amúgy mind a mászkálást, mind a harcokat - az utóbbinál volt 1-2 hely, ami hosszabb időre leállított, kicsit elbénáztam
13334 levél
Válasz 13.03.08. 09:06 #1
McCl@ne
Köszi az cikket! Főleg mert valahogy a demó óta azért nem érzem azt a töretlen lelkesedést, ami anno az előrendelést is kiváltotta belőlem! Én az elmúlt negyed évben játszottam végig a sorozatot, mivel tavaly év végén vettem PS3-at is, így még nagyon friss mindegyik rész élménye, és a 3. olyan szinten nagy élvezeteket nyújtott, hogy nehezen tudom elképzelni erről annak akár csak a felét is... De most újra visszatért kicsit a várakozás, jó volt ezeket a sorokat olvasni!

Kérdés: vajon ugyanúgy kezdődik a teljes játék is, mint a demó? Mert kicsit ad-hoc jellegűnek éreztem az egészet, kicsivel több felvezetés nem ártott volna.
Respect is not given. It's taken.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.