Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Thunder Wolves [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Thunder Wolves
Letűnt akciófilmek és -hősök nyomában.

Thunder Wolves

Thunder Wolves
A legutóbbi Thunder Wolves cikkek, hírek
52609 levél
Válasz 13.06.16. 22:35 #6
Barthezz
A belső nézetes gameplay videok csalókák. Lényegében ezek shooter részek, ilyenkor a helit nem te irányítod.

A tankos résztől ne parázz, egy pálya végi levezetés az egész, a többi rész mind a helikopterekkel van.

A nem meghalás viszont valóban így van. Talán egy pályarész volt, amit többször kellett újrakezdenem, de ott sem azért, mert lelőttek, hanem mert nagyon rövid idő alatt kellett kiiktatni egy vonat előli akadályt és kellett pár nekifutás, mire körvonalazódott, hova kell menni azonnal. Ezen kívül talán 1-szer 2-szer fordult elő, hogy lelőttek, amúgy a legtöbb küldi első nekifutásra simán abszolválható.

SPOILER
Az árát valóban nem éri meg, értelemszerűen, én is más forrás útján jutottam hozzá. ; )


Amúgy helikopteres nosztalgiajátékok közül a Choplifter HD-t tudom előszeretettel ajánlani. Az szinte hibátlan, a kampánya meglehetősen hosszú, sok küldetésből áll, DLC is van hozzá és elképesztő módon nehéz.
2903 levél
Válasz 13.06.16. 17:33 #5
Aryx
Köszi! Akkor az eddigiek alapján inkább egy feltuningolt Seek & Destroy-ra hajaz a cucc, nem baj, azt is szerettük (kivéve a tankos részeket ). + ez a belső nézetes dolog is izgisnek tűnt a gameplay-ben.
Engem nem zavar, ha csúnya (sőt, úgy még az én gépemen is elfuthat ), a nemmeghalós dolog már kevésbé tetszik, de a tapasztalataitokat olvasva előbb-utóbb most már muszáj lesz kipróbálnom.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
1463 levél
Válasz 13.06.16. 15:24 #4
Sityi
Ahogy Barthezz is írta, el lehet vele lenni. Csak borzasztóan rövid, és így nem éri meg az árát. Meg hát ronda is szegénykém...
52609 levél
Válasz 13.06.16. 12:00 #3
Barthezz
Én nemrég toltam végig, sztem egy végigjátszást megér.

Amit kérdeztél, abból a szempontból viszonylagos szabadság ugyan van, de ha szabadon akarsz repülni, visszafordít, hogy a játéktér szélére mentél. Illetve a legtöbb feladat időre megy (XY nem halhat meg, lődd szét kilövés előtt a rakétákat stb.), így nem nagyon érdemes elkószálni másfelé, mint amit a játék megad célt. A pályák amúgyis úgy vannak tervezve, hogy a küldetés végéig az összes helyszínt bejárd. A feladatok lineárisan követik egymást, szóval túl sok választási lehetőség nincs.

Az irányítás piros pont. Helikopteres játékoknál ezt könnyű elcseszni, nekem viszont már 5 perc után kézre állt minden. A shooter részek tetszettek (Virtua Cop és társai feeling, oh yeah ^^) és van egy pálya, ahol majd tankkal is kell nyomulni, az nagy állatság volt.

Ahogy a cikk is írja, meghalni nagyon nehezen lehet, rengeteget kibír a heli páncélja. Egyedül a rakéták jelenthetnek veszélyt, ilyenkor figyelni kell az elhárító rakéták kilövésére. Illetve ha nagyon lecsökkenne a heli hp-je, félre lehet vonulni egy 10 másodperc erejéig, azalatt fel is töltődik.

Egy egy délutános játék, de erre a pár órára a játékmenet addiktív és valóban vissza hozza a 90-es évek B játékainak feelingjét. Ez volt a cél, ennél nem is akar többnek látszani a játék.
5411 levél
Válasz 13.06.16. 10:48 #2
Skorpio90
Raptor: Call of the Shadows remake-t a népnek!
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
2903 levél
Válasz 13.06.16. 10:05 #1
Aryx
Anno láttam a trailerét, retro-feeling és direkt B-kategória, helikopterek, agyhalál, '90-es évek, nekem való, KELL! Főleg, hogy elvileg még az 5 éves laptopomon is elfutna...

Mondjuk magáról a játékmenetről nem sok szó esett. Nagyon bírtam ezeket a helikopteres cuccokat (még a DOS-korszakból ofkorz), de szinte mindegyiknél az volt, hogy menj A pontból B-be, onnan C-be, töltőállomás, majd menj haza A-ba. Volt egy kivétel, talán a Jungle Strike, ott szintén meg volt ez az "ide menj, oda menj", de ha nem volt kedved hozzá, nyugodtan elmehettél várost nézni, szétlőhetted a kórházat, rendőrséget, de akár a saját munkáltatódat (Fehér Ház ) is.

Aki játszott vele vagy akár cikket is írt róla, kérdésem, itt ez a rész hogyan lett megvalósítva? Mennyire "kötött" a rendszer, van valamennyi szabadságunk? És összességében érdemes rá időt szakítania annak, akinek nincsenek túl nagy igényei, viszont lefekvés előtt ellövöldözgetne egy 20-30 percig? Köszi, ha válaszol vki.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.