Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Saját mozit kap Venom és a Sinister Six [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Saját mozit kap Venom és a Sinister Six
A Sony Pókember két ellenségének is saját filmet szentel.

1675 levél
Válasz 13.12.17. 10:56 #6
GeryG
Persze, ő sem volt jó. De nekem valahogy ez a srác sem tudott egy fikarcnyit sem visszaadni abból, amit PP és SP valójában jelentett. Ebben persze nagyon benne lehet az is, hogy én az eredeti képregényen nőttem fel, vagyis a '60-as évektől kezdve ismerem a sztorit (persze, akkor még sehol nem voltam, de hozzánk az is csak a '90-es években jutott el, néhány éve pedig pótoltam a teljes szériát). Anno elkezdtem az Ultimate képregény-szériát is, az is tetszett, az új film érezhetően azt igyekszik visszaadni. De nekem akkor is a régi PP az igazi. Ahhoz pedig a legkevésbé sem hasonlít.
32665 levél
Válasz 13.12.16. 23:56 #5
Creativ3Form
Ez tény, hogy Garfield volt maga Peter Parker és Pókember...úgy viselkedett, ahogy egy Pókembernek kell. De őt leszámítva, nagyon érződött az egészen, hogy megvolt kötve a rendező keze, és a studió egy biztonsági játékra ment vele. És éppen ezért, rohadt vérszegényre sikeredett. Legalább is számomra.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
7802 levél
Válasz 13.12.16. 23:54 #4
Lovi Tommy
Még mindig inkább ő mint az a nyomorék tobey m
401 levél
Válasz 13.12.16. 20:21 #3
Zoo_Lee
A trailerben is lehetett látni hat sorszámozott ajtó felemelkedését az Oscorpban, szerintem vagy még a második részben, vagy legalább a stáblista utáni jelenetben kapni fogunk valami elég egyértelmű utalást arra, hogy kik is lesznek benne a Hatosban.

Más kérdés, hogy a készítőknek nagyon meg kell erőltetniük magukat, az első részt speciel egyszer is szenvedés volt végigülni, másodjára tesómmal estünk neki, és a felénél inkább kivettük, annyira szenvedtünk. Nagyon túldramatizált, néha szánalmasba áthajló párbeszédekkel, és közelebb próbál állni Nolan Batman-filmjeihez, mint az eredeti Pókember szellemiségéhez.

Jól hangzik Venom és a Sinister Six is, de nem bánnám, ha addigra az első film készítői gárdáját egy elég szigorú szelektálásnak vetnék alá.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
1675 levél
Válasz 13.12.16. 16:22 #2
GeryG
Jaja, érdekesen alakulnak a dolgok, csak épp ne ez a gárfild gyerek játszana benne...
2918 levél
Válasz 13.12.16. 16:16 #1
RAI*DEN
Akkor lényegében az Amazing spider-man 2 lesz a felvezetése a Sinister Six-nek(ugye itt találkozunk először Electroval, valamint a trailer egyik jelenetében láthatjuk is Vulture felszerelését valamint Doctor Octopus csápjait egy kamrában). Akkor hát ez arra enged következtetni engem, hogy viszonylag hűen fogja követni a képregényt ez a 2. rész és Electro kihullását is meglehet saccolni(szerintem ahogy a képregényben, úgy itt is túltöltve fog vízbe hullani amit egy ínycsiklandó robbanás követ, amit persze túlélt Electro, de egy darabig kivonódott a forgalomból), hogy aztán csatlakozzon a Sinister Six-hez. Kíváncsian várom a filmet továbbra is! Amennyire nem nyűgözött le az első rész, a második rész már most több érdekességet tartogat számomra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.