Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Saját mozit kap Venom és a Sinister Six

A Sony Pókember két ellenségének is saját filmet szentel.

2013.12.16. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: Bulvár

Pókember legkeményebb ellenségei kapnak saját mozifilmet a jövőben, ezt a Sony erősítette meg hivatalosan is a hétvégén. Venom nem először fog feltűnni a mozivásznakon, hiszen az előző trilógia záró epizódjában is ő volt az egyik rosszfiú, más kérdés, hogy nagyon gyenge szerepet kapott. A Sinister Six néven ismert bandában is lehetnek majd ismerős arcok, hiszen olyan gonosztevők alkotják, mint Dr. Octopus és a homokember, akik mellett feltűnik a Keselyű, Electro (ő fog szerepelni a tavasszal érkező új Pókember moziban is), Kraven és Mysterio is.
Venom filmjének forgatókönyvét Roberto Orci, Ed Solomon és Alex Kurtzman készíti, utóbbi a rendezői székbe is beül. A Sinister Six mozi szkriptjét Drew Goddard jegyzi, aki várhatóan a rendezést is elvállalja majd.
Hogy az új filmek mikor kerülhetnek a mozikba, arról egyelőre nincs hír, de várhatóan 2016 előtt semmiképp. ■

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2013.12.16. 16:22
Jaja, érdekesen alakulnak a dolgok, csak épp ne ez a gárfild gyerek játszana benne...
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.12.16. 20:21
A trailerben is lehetett látni hat sorszámozott ajtó felemelkedését az Oscorpban, szerintem vagy még a második részben, vagy legalább a stáblista utáni jelenetben kapni fogunk valami elég egyértelmű utalást arra, hogy kik is lesznek benne a Hatosban.

Más kérdés, hogy a készítőknek nagyon meg kell erőltetniük magukat, az első részt speciel egyszer is szenvedés volt végigülni, másodjára tesómmal estünk neki, és a felénél inkább kivettük, annyira szenvedtünk. Nagyon túldramatizált, néha szánalmasba áthajló párbeszédekkel, és közelebb próbál állni Nolan Batman-filmjeihez, mint az eredeti Pókember szellemiségéhez.

Jól hangzik Venom és a Sinister Six is, de nem bánnám, ha addigra az első film készítői gárdáját egy elég szigorú szelektálásnak vetnék alá.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.12.16. 23:54
Még mindig inkább ő mint az a nyomorék tobey m
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.12.16. 23:56
Ez tény, hogy Garfield volt maga Peter Parker és Pókember...úgy viselkedett, ahogy egy Pókembernek kell. De őt leszámítva, nagyon érződött az egészen, hogy megvolt kötve a rendező keze, és a studió egy biztonsági játékra ment vele. És éppen ezért, rohadt vérszegényre sikeredett. Legalább is számomra.
GeryG
GeryG 2013.12.17. 10:56
Persze, ő sem volt jó. De nekem valahogy ez a srác sem tudott egy fikarcnyit sem visszaadni abból, amit PP és SP valójában jelentett. Ebben persze nagyon benne lehet az is, hogy én az eredeti képregényen nőttem fel, vagyis a '60-as évektől kezdve ismerem a sztorit (persze, akkor még sehol nem voltam, de hozzánk az is csak a '90-es években jutott el, néhány éve pedig pótoltam a teljes szériát). Anno elkezdtem az Ultimate képregény-szériát is, az is tetszett, az új film érezhetően azt igyekszik visszaadni. De nekem akkor is a régi PP az igazi. Ahhoz pedig a legkevésbé sem hasonlít. :)
ajánlott olvasnivaló