Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Készül a Styx: Master of Shadows [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Készül a Styx: Master of Shadows
A Cyanide csapata hónapok óta dolgozik a fantasy szerepjátékon, amelyből most már képeket is tudnak mutatni.

Styx: Master of Shadows

Styx: Master of Shadows
A legutóbbi Styx: Master of Shadows cikkek, hírek
2129 levél
Válasz 14.01.22. 23:46 #2
Balanses
Hát lehet, hogy ezzel egyedül vagyok de nekem ez jó hír. Igaz játéktechnikailag a Cyanide, finoman szólva is nincs a toppon, de az utolsó játékukban azért némi fejlődés mutatott a Game of Thrones után. Ha tartják ezt a tendenciát és tanulnak a saját hibáikból, akkor ez már egész jó kis játék lesz. Az viszont meglátszik rajtuk, hogy a GoT-on G.R.R. Martinnal karöltve dolgoztak a történeten, mert ez meg is látszik az Of Orcs and Men-en; jó sztorival álltak elő a srácok, Arkail és Styx között pedig érdekes párbeszédek folytak, egy-egy beszólásuk nagyon tetszett. Szépen kiforgatták a fantasy klisék egy részét. Persze azért annyira váratlan fordulatok nem voltak az oOaM-ben, mint a GoT-ban, de azért így is jobb a történettel ált elő a Cyanide, mint némelyik másik nagyobb fejlesztő.

Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki Styx karakteréből, mert a múltja bizony elég érdekes. Remélem javítják a múltbéli hibáikat: a rossz, használhatatlan harcrendszert (azért az oOaM-ben már sokkal jobb volt, mint a GoT-ban), az eléggé rövid történetet, a k.rva kevés mellékküldetést, és a "csőjáték menetet", (szinte mint egy Cod, annyira csőjáték volt az Of Orcsand Man) és az irdatlan szar mellékszereplők szinkronhangjait. (A főkarakterekére viszont eddig még nem volt panasz.)
Valószínűleg ez sem lesz egy AAA csúcskategóriás játék (az fix), - bár a grafika és a textúrák a képeken egész jól néznek ki - , de magam részéről várós a dolog, főleg hogy egy nagy részt lopakodós játékkal lesz dolgunk.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a srácok, remélem tartják a tendenciát.
405 levél
Válasz 14.01.22. 23:33 #1
Artemius '89
Az Of Orcs and Men, aminek ugye Styx az egyik főszereplője az egyik legrosszabb játék volt, amit valaha játszottam. Átgondolatlan, unalmas, sematikus. Ha arra alapozták ezt is én mérföldekre elkerülöm, az tuti.
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.