Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Styx: Master of Shadows Styx: Master of Shadows

Készül a Styx: Master of Shadows

A Cyanide csapata hónapok óta dolgozik a fantasy szerepjátékon, amelyből most már képeket is tudnak mutatni.

2014.01.22. 22:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy új játékon dolgozik a Cyanide csapata. A Styx: Master of Shadows egy fantasy szerepjáték lesz, amelyben egy apró Goblint, Styxet irányíthatjuk. A játékmenet gerincét a lopakodás adja, hisz Styx mestere az osonásnak, lopásnak és persze a gyilkolásnak is. Ő indul útnak Akenash tornya felé, ahol az emberek és tündék különleges ereklyét őriznek. Kalandja során saját múltjáról is sok részletet megtudhatunk.
Ahogy haladunk egyre feljebb a toronyban, rengeteg feladatot kell végrehajtanunk az egyszerű gyilkosságoktól kezdve a tolvaj küldetéseken át egészen az információszerzésig. Az egyes szintek szabadon bejárhatóak lesznek, így a küldetéseket több megközelítésből is megoldhatjuk. Ugyanakkor mindvégig érdemes szem előtt tartani, hogy mi mégiscsak egy apró Goblin vagyunk, vagyis ellenfeleink gyakran kétszer-háromszor nagyobbak nálunk. Így a legtöbb esetben a csendes orgyilkosság a legcélravezetőbb. A toronyban pedig a legkülönfélébb őrökkel lehet összefutni: járőröző emberekkel, kiszámíthatatlan varázslatokat használó tündékkel, de még hatalmas orkok is tanyáznak a falak között. Bár a játék maga nem kifejezetten szerepjáték, számos elemet emelnek át a fejlesztők, így Styx folyamatosan fejlődik és új képességeket tanul. Új felszereléseket is szerezhetünk, amelyek még halálosabb támadásokat tesznek lehetővé. Ráadásul, ha megszerezzük a toronyban őrzött ereklyét, további különleges képességekkel, például láthatatlansággal ruház fel minket.
A Styx: Master of Shadows kizárólag PC-re készül, de megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik. A fejlesztők viszont négy képet már közzétettek, amelyeken a torony néhány helyiségét és magát Styxet is megnézhetitek. ■

előző
következő
Készül a Styx: Master of Shadows
Készül a Styx: Master of ShadowsKészül a Styx: Master of ShadowsKészül a Styx: Master of ShadowsKészül a Styx: Master of Shadows
Styx: Master of Shadows
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Styx: Master of Shadows

hozzászólások (2)

Artemius '89
Artemius '89 2014.01.22. 23:33
Az Of Orcs and Men, aminek ugye Styx az egyik főszereplője az egyik legrosszabb játék volt, amit valaha játszottam. Átgondolatlan, unalmas, sematikus. Ha arra alapozták ezt is én mérföldekre elkerülöm, az tuti.
Balanses
Balanses 2014.01.22. 23:46
Hát lehet, hogy ezzel egyedül vagyok de nekem ez jó hír. Igaz játéktechnikailag a Cyanide, finoman szólva is nincs a toppon, de az utolsó játékukban azért némi fejlődés mutatott a Game of Thrones után. Ha tartják ezt a tendenciát és tanulnak a saját hibáikból, akkor ez már egész jó kis játék lesz. Az viszont meglátszik rajtuk, hogy a GoT-on G.R.R. Martinnal karöltve dolgoztak a történeten, mert ez meg is látszik az Of Orcs and Men-en; jó sztorival álltak elő a srácok, Arkail és Styx között pedig érdekes párbeszédek folytak, egy-egy beszólásuk nagyon tetszett. Szépen kiforgatták a fantasy klisék egy részét. Persze azért annyira váratlan fordulatok nem voltak az oOaM-ben, mint a GoT-ban, de azért így is jobb a történettel ált elő a Cyanide, mint némelyik másik nagyobb fejlesztő.

Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki Styx karakteréből, mert a múltja bizony elég érdekes. Remélem javítják a múltbéli hibáikat: a rossz, használhatatlan harcrendszert (azért az oOaM-ben már sokkal jobb volt, mint a GoT-ban), az eléggé rövid történetet, a k.rva kevés mellékküldetést, és a "csőjáték menetet", (szinte mint egy Cod, annyira csőjáték volt az Of Orcsand Man) és az irdatlan szar mellékszereplők szinkronhangjait. (A főkarakterekére viszont eddig még nem volt panasz.)
Valószínűleg ez sem lesz egy AAA csúcskategóriás játék (az fix), - bár a grafika és a textúrák a képeken egész jól néznek ki - , de magam részéről várós a dolog, főleg hogy egy nagy részt lopakodós játékkal lesz dolgunk.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a srácok, remélem tartják a tendenciát.
ajánlott olvasnivaló