Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Might & Magic X: Legacy [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Might & Magic X: Legacy
A hármas vágánynál kérem, vigyázzanak, nosztalgiajárat indul!

Might & Magic X: Legacy

Might & Magic X: Legacy
A legutóbbi Might & Magic X: Legacy cikkek, hírek
4176 levél
Válasz 14.02.04. 20:53 #7
gothmog
A Grimrockkal nekem felemás érzéseim voltak. Az első néhány szintet hihetetlenül élveztem. Tiszta nosztalgia, mint amikor az Eye of the Beholderrel vagy a Lands of Lore első részével játszottam annak idején! De úgy a játék utolsó harmadától szerintem kezdett kiütközni, hogy elfogytak az ötletek, fejtörők, és a legvége szvsz orbitális butaság. Ettől függetlenül fontos darab, mert visszahozott kicsit valamit, ami abszolút kiment már a divatból, és valószínűleg a Legend of Grimrock nélkül nem lett volna MMXL sem.
Endure. In enduring, grow strong.
1025 levél
Válasz 14.02.04. 20:08 #6
Sityi
Nézegettem a cikk írása után, más oldalak mit gondolnak róla - és kicsit meglepődtem, mennyire vegyesek az értékelések. Akik lehúzzák, szerintem ott tévednek, hogy ez a játék direkt ilyen. A mai játékosok nem tudják már azt értékelni, ahogy régebben kockás papírra rajzoltuk a térképeket, barangoltuk be a játék világát, tartottunk jópár mentést arra az esetre, ha megszívtuk egy dungeonnel.
Elszállt fölötte az idő? Akkor miért lett siker a Legend of Grimrock? Kell pár ilyen játék is, márcsak a tradíció miatt is.
3337 levél
Válasz 14.02.04. 20:07 #5
Raistlin666
Köszönöm!

Az MM6 nagy kedvenc volt, és már csak a nosztalgia miatt viszket a tenyerem a X-ik rész miatt. Lehet várok picit egy leárazást, de tuti vétel lesz. Talán addig a program hibák is gyomlálódnak...
4176 levél
Válasz 14.02.04. 19:51 #4
gothmog
870-es hsz

Annyit tennék hozzá, hogy a DLC a leírás szerint később lesz elérhető (és nincs külön kód a dobozban hozzá, csak rosszul írtam). A többi stimmel.
Endure. In enduring, grow strong.
3337 levél
Válasz 14.02.04. 16:54 #3
Raistlin666
Ha esetleg a dobozos verziót vetted, akkor regélhetnél a tartalomról. Úgy látom van térkép meg egy értelmes manual is. Köszi előre is!
4176 levél
Válasz 14.02.04. 16:44 #2
gothmog
Bő egy hete én is beszereztem, és jövő héten szerintem neki is kezdek. Nem várok többet (de kevesebbet sem), mint egy nagyon kellemes kis múltidézést! De a metacriticet olvasgatva, ez reéléhetőleg meglesz! (A ténylegesen régi motorosoknak tetszik, inkább azok szidják, akik egy M&M6 remake-et vártak. Megjegyzem, nekem is a 6-os epizód a kedvencem, és ölni tudnék egy tisztességes remake-ért, de mivel utána rögtön az M&M3 jön a sorozatból második legkedvesebb emlékként, így egy M&M6 hanghatásokkal megspékelt M&M3 sincs ellenemre... )

Persze nem mondom, hogy mostantól ilyen játékokat zsinórban, mert tényleg elszállt az idő ezen al-típus feje felett, és bár én biztosan nagyon fogom élvezni (és sokan vagyunk így ezzel régiek szvsz), de nem ez a jövő. Ugyanakkor jó, ha valaki néha felvállalja ezt is, és gondol az öreg rókákra.
Endure. In enduring, grow strong.
15 levél
Válasz 14.02.04. 08:54 #1
jorgenapo
Nálam a bugok leginkább abban jelentkeztek, hogy egyszer-kétszer kifagyott a játék, de más gond nem nagyon volt vele, viszont a játék maga eszméletlen jó lett, nagyon rég nem volt már olyan játék, ami napokon keresztül így elrabolta volna az éjszakáimat, hogy reggel 7-kor kelletlenül mászom be az ágyba, pedig jó lett volna még megnézni azt a másik barlangot is.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.