Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fura DriveClub videók [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Fura DriveClub videók
A napokban több érdekes video is napvilágot látott, amelyek a játék bizonyos elemeit magyarázzák el elég sajátos formában.

DriveClub

DriveClub
A legutóbbi DriveClub cikkek, hírek
401 levél
Válasz 14.05.12. 15:45 #3
Zoo_Lee
Főleg, hogy a PS Plus gyakorlatilag kötelező azoknak, akik teljes élményt akarnak PS4-en... igazad van, kb. minden második-harmadik PS4 tulaj ingyen kapta volna meg az egyik nagy idei címet.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
14264 levél
Válasz 14.05.12. 14:00 #2
balays82
Ilyenről szerintem nem volt szó, csak arról, hogy a PS Plus verzió néhány pályát és autót nem fog tartalmazni a teljes játékhoz képest. Bár a hír alapján ennek pont a fordítottja fog történni, vagyis csak néhány pályát és autót fognak kapni az előfizetők. A DriveClub körüli kommunikáció kezdettől fogva hagy kívánnivalót maga után (ahogyan a fejlesztés is), folyamatosan összevissza beszélnek. Nekem az a gyanúm, hogy idővel sokkal komolyabb és tartalmasabb lett a játék, mint azt eredetileg tervezték, így pedig már nem jó üzlet a Sony számára, ha szinte az egész játék bekerül az IGC kínálatába, ami nyilván jelentősen csökkentetné az eladásokat.
401 levél
Válasz 14.05.12. 13:01 #1
Zoo_Lee
Fura, eredetileg mintha arról lett volna szó, hogy év végéig teljesen ingyenesként kerül majd a PS Plus Instant Game Collection csomagba, ez viszont sokkal inkább hangzik egy méretes trialként az előfizetők számára.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.