Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DriveClub

Fura DriveClub videók

A napokban több érdekes video is napvilágot látott, amelyek a játék bizonyos elemeit magyarázzák el elég sajátos formában.

2014.05.11. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Három érdekes video is érkezett a napokban a PlayStation 4-re készülő DriveClub kapcsán. Ezek a játék bizonyos elemeit, a club rendszert és a kihívásokat vesézik ki, viszont ezt meglehetősen egyedi módon teszik. Emellett egy videón a PlayStation Plus változat és a teljes játék közötti különbségről is szó esik. Tudni illik ugyanis, hogy a PS Plus előfizetők ingyen férnek majd hozzá a DriveClub PlayStation Plus Editionhöz, amely azonban csak az indiai helyszínt, ott 11 pályát és 10 autót tartalmaz. Aki szeretné a teljes játék tartalmát is elérni, annak ki kell fizetnie az egyszeri 50 dolláros árat, így már számára is hozzáférhető lesz mind az 55 pálya, 50 autó és mind az öt helyszín is. Ezen a téren volt egy kis kavarodás is, ugyanis felröppent a hír, amely szerint ez csak addig érvényes, amíg a PS Plus tagság aktív. A Sony azonban mostanra tisztázta a dolgot: aki megvásárolja a teljes tartalmat, annak az nem fog elveszni akkor sem, ha PS Plus tagsága elévül.
A DriveClub jelen állás szerint október 7-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re. ■DriveClub
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DriveClub

hozzászólások (3)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.05.12. 13:01
Fura, eredetileg mintha arról lett volna szó, hogy év végéig teljesen ingyenesként kerül majd a PS Plus Instant Game Collection csomagba, ez viszont sokkal inkább hangzik egy méretes trialként az előfizetők számára.
balays82
balays82 2014.05.12. 14:00
Ilyenről szerintem nem volt szó, csak arról, hogy a PS Plus verzió néhány pályát és autót nem fog tartalmazni a teljes játékhoz képest. Bár a hír alapján ennek pont a fordítottja fog történni, vagyis csak néhány pályát és autót fognak kapni az előfizetők. A DriveClub körüli kommunikáció kezdettől fogva hagy kívánnivalót maga után (ahogyan a fejlesztés is), folyamatosan összevissza beszélnek. Nekem az a gyanúm, hogy idővel sokkal komolyabb és tartalmasabb lett a játék, mint azt eredetileg tervezték, így pedig már nem jó üzlet a Sony számára, ha szinte az egész játék bekerül az IGC kínálatába, ami nyilván jelentősen csökkentetné az eladásokat.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.05.12. 15:45
Főleg, hogy a PS Plus gyakorlatilag kötelező azoknak, akik teljes élményt akarnak PS4-en... igazad van, kb. minden második-harmadik PS4 tulaj ingyen kapta volna meg az egyik nagy idei címet.
ajánlott olvasnivaló