Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Népszerű a Magicka: Wizard Wars nyílt bétája [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Népszerű a Magicka: Wizard Wars nyílt bétája
Az első néhány napban máris félmillióan próbálták ki a játékot.

Magicka: Wizard Wars

Magicka: Wizard Wars
A legutóbbi Magicka: Wizard Wars cikkek, hírek
16308 levél
Válasz 14.06.07. 13:32 #1
david139
Az indulás után 2 nappal már ténylegesen lehetett játszani is, most pedig szinte már lagg mentesen, úgyhogy a a szerverek bővítése tényleg megtörtént, viszont attól tartok, hogy fölöslegesen. Magamból kiindulva úgy érzem, hogy a kipróbálok zöme hamar ott is hagyja a játékot, mert egyszerűen nincs, ami ott tartson.
Az előző Magickát nagyon szerettem, vicces volt a játék mechanizmus és a sztori is. Itt viszont van 2(?) domination pálya és ennyi. A harc viszonylag szórakoztató, de egy meccs bőven kielégíti a napi igényeim. Nincs miért játszani, single-ben a sztori tart ott, online játékokban meg az e-peen, ebben a játékban egyik sincs. Van ugyan valami currency, amiből rengeteg kell, hogy vehess valamit, de az sem olyan, mint egy MMORPG-ben, hogy ad +99 statot, hanem az egyikhez hozzáad, a másikból meg levon. Szóval sokkal nem leszel előrébb.

Moba stílusban, vagy MMORPG-ben nagyon díjaznám ezt az elem kombinálós harcrendszert, de így, hogy a játékban semmi más nincs lényegében, ez így nagyon kevés nekem.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.