Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Népszerű a Magicka: Wizard Wars nyílt bétája

Az első néhány napban máris félmillióan próbálták ki a játékot.

2014.06.06. 18:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Május végén rajtolt el a Magicka: Wizard Wars nyílt bétája, amelyre a Steamen bárki csatlakozhat. A fejlesztő Paradox North a napokban örömmel jelentette be, hogy a béta nagy népszerűségnek örvend, hiszen a rajt óta eltelt bő másfél hét alatt máris félmillió játékos tette próbára mágikus képességeit. A számok bűvöletéhez tartozik, hogy az első héten a játékosok összesen 97 704 758 alkalommal varázsoltak a bétában.
"Ha tehetnénk, minden egyes játékossal személyesen fognánk kezet és személyesen köszönnénk meg a segítségét, de ehhez túlságosan is soka vannak, így ez a játék fejlesztésének rovására menne. Nagyon örülünk, hogy összességében mindenkinek tetszik a játék, de ez még csak a kezdet. Az elmúlt héten megnégyszereztük a szerverek kapacitását, de folyamatosan állítunk be újabb szervereket is a sorba, hogy így biztosíthassuk a Magicka újabb fejezetének remek nyitányát." - nyilatkozta John Hargelid, a stúdió vezetője. ■

Magicka: Wizard Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Magicka: Wizard Wars

hozzászólások (1)

david139
david139 2014.06.07. 13:32
Az indulás után 2 nappal már ténylegesen lehetett játszani is, most pedig szinte már lagg mentesen, úgyhogy a a szerverek bővítése tényleg megtörtént, viszont attól tartok, hogy fölöslegesen. Magamból kiindulva úgy érzem, hogy a kipróbálok zöme hamar ott is hagyja a játékot, mert egyszerűen nincs, ami ott tartson.
Az előző Magickát nagyon szerettem, vicces volt a játék mechanizmus és a sztori is. Itt viszont van 2(?) domination pálya és ennyi. A harc viszonylag szórakoztató, de egy meccs bőven kielégíti a napi igényeim. Nincs miért játszani, single-ben a sztori tart ott, online játékokban meg az e-peen, ebben a játékban egyik sincs. Van ugyan valami currency, amiből rengeteg kell, hogy vehess valamit, de az sem olyan, mint egy MMORPG-ben, hogy ad +99 statot, hanem az egyikhez hozzáad, a másikból meg levon. Szóval sokkal nem leszel előrébb.

Moba stílusban, vagy MMORPG-ben nagyon díjaznám ezt az elem kombinálós harcrendszert, de így, hogy a játékban semmi más nincs lényegében, ez így nagyon kevés nekem.
ajánlott olvasnivaló