Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Destiny alfateszt [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Destiny alfateszt
Végy egy csipetnyi Mass Effectet, adj hozzá egy kávéskanál Halót, öntsd nyakon az egészet egy adag Killzone: Shadow Fallal és máris kész a Destiny.

Destiny

Destiny
A legutóbbi Destiny cikkek, hírek
2916 levél
Válasz 14.06.17. 00:07 #2
RAI*DEN
Irigylem a PS4 tulajokat, hogy már most belenézhettek a zárt alfatesztbe a szerencsésebbek. Nekem ONE-om van, így júli 21.-éig várnom kell a béta tesztig, de ha fellövik a bétát, az 10000000%, hogy az elsők között fogom kipróbálni. A látottak és hallottak alapján elsőrangú ez a cucc, és már alig várom, hogy kipróbáljam, és ha meggyőz, akkor a szeptemberi vétel nem is lehet kérdéses a részemről
14264 levél
Válasz 14.06.16. 22:21 #1
balays82
Volt szerencsém a hétvégén az alfához, és ahhoz képest, hogy az MMO egy kicsit sem az én műfajom, egészen jól elvoltam vele, mondhatnám azt is, hogy nagyon tetszett. Ennek a legfőbb oka, hogy az eddigiek alapján jól játszható egyedül is, ahogyan arra a Bungie ígéretet is tett korábban. Kérdés, hogy hosszú távon is így lesz-e?

Ami a játék jelenlegi állapotát illeti, példaértékűnek is lehet nevezni, semmiféle komolyabb grafikai vagy programhibával nem találkoztam, már most is teljesen működőképesnek tűnik minden. Láttam már olyan kiadott játékokat, amelyek sokkal rosszabb állapotban voltak ennél.

Mivel valószínűleg lesz hozzáférésem a bétához is, így folytatom a próbálgatást, aztán még az is lehet, hogy szeptemberben ez lesz az első játékom a műfajból.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.