Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nether [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Nether
Az Early Access címke lekerült, de más nem nagyon változott.

Nether

Nether
A legutóbbi Nether cikkek, hírek
224 levél
Válasz 14.09.13. 22:05 #4
Noggle
Egyetértek a cikkel, szerintem is félkész a játék. Ez "szomorú", mert én is nagy reményeket fűztem hozzá és kaptam is az alkalmon, mikor a Steam-en akciós lett a játék. Amit a legjobban utálok a játékban, hogy a netherek szerintem nem igazán veszélyesek vagy legalábbis nem annyira veszélyesek, mint a többi játékos. A netherek elég buták, ész nélkül kóvályognak. Ha nem csinálok nagy butaságot és szépen gyűjtögetek az első komolyabb fegyveremre, akkor nagy gond alapesetben nincs. A játékosok bezzeg nem kímélnek, legalábbis a többség. Sajnos bármelyik pillanatban előbukkanhat egy játékos, aki miatt kezdheted az egész játékot elölről. Volt olyan is, hogy én lőttem ki valakit, mert fegyverrel a kézben megjelent a hátam mögött, pedig csak azt akarta kérdezni, hogy megyünk-e csapatban ha már így összefutottunk.
Én olyan 80%/20% arányban haltam meg játékostól/nethertől.
5471 levél
Válasz 14.09.13. 15:49 #3
Pras
...vagy csak legyen ingyen. Mint az Unturned. BAMM! Kész a zseniális szórakozás, csak néhány haver kell hozzá, meg egy combosabb net - valamint egy tizenhét éves srác, aki mindezt tető alá hozza.
1610 levél
Válasz 14.09.13. 14:27 #2
Sityi
Szívemből szóltál, kolléga!
https://www.mixcloud.com/Sityi/
401 levél
Válasz 14.09.13. 14:09 #1
Zoo_Lee
Személy szerint lassan kezd a hócipőm tele lenni a DayZ nyomán készülő online túlélőhorrorokból. Az alapötlet jó, van benne fantázia, de mindegyikben őskáosz uralkodik - játékosok vadásznak, szadiznak egymással, olyan szinten, hogy az hosszú távon megöli a hangulatot, és szerintem a játék világáról, egyéb elemeiről is elvonja a figyelmet. Egy opcionális PvE szerver, valamilyen dinamikus eseménygenerátor, egy összetettebb crafting rendszer, a változatosság kedvéért egy befejezett verzió, és máris előrébb lennénk az egymást koppintgató Early Access játékoknál.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.