Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» EGX London 2014: csütörtök Sityi szemszögéből [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: EGX London 2014: csütörtök Sityi szemszögéből
Szubjektív összefoglaló az első napon megtekintett játékokról.

1025 levél
Válasz 14.09.26. 21:43 #3
Sityi
Nálam alapelv, hogy igyekszem minden támogatott kontrollerfajtával kipróbálni az adott játékot, és javaslatot tenni arra, mivel a legélvezetesebb az adott címet játszani. Autós játékoknál a billentyűzet-gamepad-kormány trió alap (a nagyon árkád címeknél (pl. Burnout Paradise) a kormány elmarad). Itt csak annyit akartam mondani, hogy bár kormánnyal szoktam a Project Carst tolni, otthon azért csak ki akartam próbálni gamepaddel is - és nem tetszett, ahogy itt sem (PC-n). Konzolokon viszont teljesen jó volt itt.
5502 levél
Válasz 14.09.26. 13:39 #2
Dino
Van Sityinek kormánya és gamepadje is PC-hez, ahogy az például ezen a fotón is látható (egy Forma-3 versenyző teszteli nála az egyik F1 játékot rajta), nem hiszem, hogy billentyűzetes vezérléssel hasonlította volna ebben a mondatban a gamepadeset.
10589 levél
Válasz 14.09.26. 12:05 #1
Dark Archon
"Az biztos, hogy a vezetési segédletek be voltak kapcsolva mindenütt, de konzolon éreztem inkább kézreállónak, jobbnak, mint PC-n (tehát nem én vagyok fakezű, hogy itthon nem tudom beállítani rendesen). "

Sosem értettem az ilyen összehasonlítást. Tiltva van, hogy PC-hez kontrollert vegyél vagy mi? Nyilván van, amit jobb bill.+egérrel játszani, van amit jobb gamepaddal, de erről nem a PC vagy konzol tehet, hanem a valóban nem fakezű felhasználó, a töketlen
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.