Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megérkezett az Evolve gépigénye is [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megérkezett az Evolve gépigénye is
Egy erős közepes gépen is kényelmesen elfut majd a játék.

Evolve

Evolve
A legutóbbi Evolve cikkek, hírek
405 levél
Válasz 15.01.14. 12:57 #3
Artemius '89
Hát ha javították az optimalizálást nem lesz gond, a Crysis 3 nálam is remekül futott, szóval nem mondom, hogy a CryEngine mindig rossz vért szül. De sajnos a tesztelés alatti tapasztalataim nem ezt mutatták... Igazából a fő problémát annak tartom, hogy egy csak online játszható játéknak az lenne a lényege, hogy minél több játékost be tudjon fogadni, azonban egy ilyen igényes engine komoly szűrőt jelent és ez nem fog jót tenni a játék népszerűségének. Az emberek nem fognak beruházni rá, ha nem tudhatják 100%-osan, hogy tisztességesen fut majd.
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
1678 levél
Válasz 15.01.13. 12:33 #2
GeryG
Én ugyan nem játszottam még a játékkal, így erről képem sincsen, viszont a Crysis 2-3-nak már nem volt az a brutálisan magas gépigénye, mint mondjuk az első résznek a maga idejében. Plusz az a nagyon kevés játék, ami még ezt a motort használja, szintén nem kíván erőművet. Ezzel nem veled akarok vitatkozni, mert tény, hogy nem egy Unity vagy Unreal Engine, de azért az első időkhöz képest rengeteget optimalizáltak már rajta. És cserébe a mai napig talán a legszebb látványvilágot képes prezentálni, ha megfelelő kezek nyúlnak hozzá. De mondom, ettől még az Evolve lehet összecsapottan optimalizálva, reméljük, nem így lesz.
405 levél
Válasz 15.01.13. 12:29 #1
Artemius '89
Hát én résztvettem az Big Alpha tesztben és ezzel vitatkoznék (hacsak azóta nem javítottak rajta valamicskét). A CryEngine szokásához híven hatalmasat kíván... vagy csak optimalizációs problémái vannak...
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.