Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evolve Evolve

Megérkezett az Evolve gépigénye is

Egy erős közepes gépen is kényelmesen elfut majd a játék.

2015.01.12. 16:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február 10-én jelenik meg a Turtle Rock Studios legújabb kooperatív játéka, az Evolve. A konzolok mellett PC-re is elérhető alkotásban egy négyfős csapatnak kell megküzdenie egy hatalmas földönkívüli szörnnyel, amit történetesen egy ötödik játékos irányít majd. A PC-s változat ma megkapta hivatalos gépigényét is, amely nem is tűnik teljesíthetetlennek.
Minimum gépigény:

  • Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 vagy AMD Athlon 64 X2 6400
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD5770
  • Merevlemez: 50 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7 64-bit

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Intel i7-920 vagy AMD A8-3870K
  • Memória: 6 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 vagy AMD Radeon R9 280
  • Merevlemez: 50 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7 64-bit

A PC-s változata nem egyszerű port lesz, részletes grafikai beállítási lehetőségeket kapott, valamint a felbontást egészen 4K-ig tornászhatjuk. Rossz hír viszont, hogy SLI támogatást nem kap a játék. Aki szeretné leellenőrizni, hogy számítógépe elegendő lesz-e az Evolve futtatásához, az látogasson el az Nvidia oldalára, ahol egy alkalmazással fényt deríthet rá. ■

Evolve
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Evolve

hozzászólások (3)

Artemius '89
Artemius '89 2015.01.13. 12:29
Hát én résztvettem az Big Alpha tesztben és ezzel vitatkoznék (hacsak azóta nem javítottak rajta valamicskét). A CryEngine szokásához híven hatalmasat kíván... vagy csak optimalizációs problémái vannak...
GeryG
GeryG 2015.01.13. 12:33
Én ugyan nem játszottam még a játékkal, így erről képem sincsen, viszont a Crysis 2-3-nak már nem volt az a brutálisan magas gépigénye, mint mondjuk az első résznek a maga idejében. Plusz az a nagyon kevés játék, ami még ezt a motort használja, szintén nem kíván erőművet. Ezzel nem veled akarok vitatkozni, mert tény, hogy nem egy Unity vagy Unreal Engine, de azért az első időkhöz képest rengeteget optimalizáltak már rajta. És cserébe a mai napig talán a legszebb látványvilágot képes prezentálni, ha megfelelő kezek nyúlnak hozzá. De mondom, ettől még az Evolve lehet összecsapottan optimalizálva, reméljük, nem így lesz. :)
Artemius '89
Artemius '89 2015.01.14. 12:57
Hát ha javították az optimalizálást nem lesz gond, a Crysis 3 nálam is remekül futott, szóval nem mondom, hogy a CryEngine mindig rossz vért szül. De sajnos a tesztelés alatti tapasztalataim nem ezt mutatták... Igazából a fő problémát annak tartom, hogy egy csak online játszható játéknak az lenne a lényege, hogy minél több játékost be tudjon fogadni, azonban egy ilyen igényes engine komoly szűrőt jelent és ez nem fog jót tenni a játék népszerűségének. Az emberek nem fognak beruházni rá, ha nem tudhatják 100%-osan, hogy tisztességesen fut majd.
ajánlott olvasnivaló