Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Halo 5: Guardians multiplayer béta [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Halo 5: Guardians multiplayer béta
Bepillantottunk a 343 Industries legújabb remekművének többjátékos bétatesztjébe.

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians
A legutóbbi Halo 5: Guardians cikkek, hírek
208 levél
Válasz 15.01.21. 09:34 #5
DervisHUN
Szerintem semmi gond sincs a Halo, Titanfall, Destiny és még pár játékkal. Az tény hogy történetben kb csak Halo van ott a szeren de multiban eléggé élvezetes. Azt lülön szeretem hogy konzolon nem kell HC kockának lenni hogy adott esetben élvezni tudd az online játékot.
189 levél
Válasz 15.01.21. 07:51 #4
bollokr
A Cyber hyper super kütyüs fps világ,sajnos pc re adja ki magát igazán.Konzolra még csak a Crysis 3 al találkoztam ami játszható volt annyira,hogy az ember nem adta fel 5 perc után...
208 levél
Válasz 15.01.20. 11:34 #3
DervisHUN
A multi egész biztosan izgalmas és jó lesz, de ami szerintem nagyon jó volt a korábbi részekben az a történet. Annyira magával ragadó, beleszippantó történet vezetést oldottak meg minden résznél, hogy az ember szívesen nekiállt többször minden nehézségen végigjátszani egyedül vagy osztott képernyőn is. Nekem nagyon tetszett ez a része és félő hogy most a csapat váltása után is össze tudják hozni a jó sztorit vagy átmegy valami bugyuta lagymatag témába és a multin lesz a hangsúly.

A játékban csak 1 dolog zavar. Itt van a sokadik rész és pl fegyverek terén nem igazán történt fejlődés. Persze ennek a játéknak nem ez a lényege, de nem igaz hogy Halo 1 óta többnyire ugyan azok a kitalált fegyverek vannak. Nekem kicsit hiányérzetem van ilyen téren, de cáfoljatok meg ha nincs igazam.
2918 levél
Válasz 15.01.20. 01:00 #2
RAI*DEN
Nekem a Halo multiplayer tapasztalataim a Master Chief Collection-nel kezdtek el gyűlni, és nem titkolom, de az említett Halo 5 multi béta miatt is beruháztam rá. Így utólag csak azt bánom, hogy nem tudtam olyan sok időt beleölni a bétába, mert szerintem piszokmód hangulatos lett mint multiplayer FPS. Bár gyakorolnom kell még bőven, de az eddigi tapasztalataim elég pozitívak a játékról. Eltér a zsáner más játékaitól, ide tényleg nem árt ha az ember ügyesebben és okosabban játszik.
4 levél
Válasz 15.01.19. 23:34 #1
Ice2k811
Én sose voltam nagy Halós, de ezt biztos beszerzem

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.