Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Lara Croft and the Temple of Osiris [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Lara Croft and the Temple of Osiris
Négyfős tárlatvezetés Osiris egyiptomi templomában.

Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris
A legutóbbi Lara Croft and the Temple of Osiris cikkek, hírek
52341 levél
Válasz 17.02.15. 22:14 #5
Barthezz
Elég sok volt benne sajnos a bug, ezért is voltam biztos benne, hogy ami a végén történt velem, szintén egy bug.

Amúgy nem volt egy rossz játék, de a korábbi Guardian of Light részhez messze nem ért fel és borzasztó módon összecsapták.
454 levél
Válasz 17.02.15. 21:39 #4
Ricsi1976
Ezzel a játékkal én is elakadtam anno, de valahogy nem éreztem ingert a befejezésre
52341 levél
Válasz 17.02.15. 20:13 #3
Barthezz
Bár nem volt különös érdeklődés a fórumon a játék iránt, azért leírnám a lenti történet végkifejletét, ami majdnem pontosan 2 év elteltével megoldódott: Nem bug miatt akadtam el, csupán egy gombnyomás hiányzott a megoldáshoz. A napokban akadtam rá egy fórumon a válaszra egy másik elakadt játékos kérdésére, aki szintén bugnak vélte a problémát (ahogy mindenki más, amikor a játék megjelenése után sikertelenül keresgéltem a megoldásra). Szóval a tippnek megfelelően tegnap befejeztem az utolsó pályát is a játékban, így 2 éves szünet után végül csak sikerült végigjátszanom.
52341 levél
Válasz 15.03.08. 19:31 #2
Barthezz
Óriási HELP kellene. Ha esetleg vki játszik itt vele és a PC-s verziót végigtolta már, az pls jelezzen ebben a topicban!

Konkrétan egy mentés file-ra (profile.dat, save1.dat) lenne szükségem a legutolsó pályáról (Tomb of Set), méghozzá az első checkpoint után közvetlenül.

Egészen idáig eljutottam és egy rohadt bug miatt a legutolsó pálya elején, amikor elpusztítom az első sárga gömböt, nálam nem történik semmi, akármit is csinálok. Youtube-on megnéztem, és itt a sárga gömb szétlövése után, középre futva egy robbanásnak kéne történnie, amiután egy cutscene jönne, amiben egy lépcsős híd képződik a következő platformhoz és megjelenik fölötte Sobek, a korkodil. Nekem viszont nem jön ez a cutscene és utánolvasva neten, másnál is előjött ilyen bug.

Úgyhogy kérem, aki innen a PC-s verziót végigjátszotta és nem jött elő ez a bug nála, tegye már meg nekem, hogy elindítja az utolsó pályát, és az említett cutscene után, a második platformra érve kilép, majd a játék által elmentett save file-t feltölti nekem vhova. Nagyon hálás lennék érte, mivel ha már a végéig elszenvedtem magam ebben az amúgyis bugoktól hemzsegő játékban, akkor már ne itt kelljen feladnom egy nyomorult glitch miatt.
189 levél
Válasz 15.01.21. 08:41 #1
bollokr
Ideje volt váltani,az egyedül mászkálós kirakós,gondolkodós világ nem igazán adott már újat a TR rajongók körében sem.
Bár az utolsó rész meg kell hagyni,valami új színt vitt az eddigi részekhez képest.
Engem kis reménysugárral kecsegtetett,hogy ez igazi trilógia első részével találkoztunk,és a kezdetektől kísérhetjük végig Lara kosárméretének fejlődését.
De a tervezők nem így vélekedtek,hanem elindultak egy olyan irányban, ami a 3/4 es felülnézős világban csak Diablo bácsinak sikerült.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.