Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Először mozgásban a RIDE [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Először mozgásban a RIDE
A korábbi motorbemutatók után megérkezett a játék első játékmenet-bemutatója is.

RIDE

RIDE
A legutóbbi RIDE cikkek, hírek
208 levél
Válasz 15.01.28. 10:41 #4
DervisHUN
Kicsit komolytalannak érzem a játékot, és nem tudom eldönteni hogy ez most árkád vagy szimulátor között hol lehet, mert irányításra olyan, mintha valaki billentyűzettel játszana, de árkádhoz képest meg hiányzik belöle az összerakott mozgás és a könnyű irányítás. Nekem valamiért abszolút nem jött be a videó, és kicsit olyan idejét múltnak érzem úgy magát a játékot. Grafikailag sincs a toppon, a zene ha tényleg ilyen lapos megy alatta akkor pláne nem szimpatikus, és a világ maga is teljesen idegen. Nekem ezek miatt nem igazán szimpatikus. De lehet a fő bajom az hogy nem hallom a motor hangját és ez megöli a videót
652 levél
Válasz 15.01.27. 16:18 #3
thri77
Hát izé. Motorsport fanatikus vagyok, azon belül is a motor a favorit. Tényleg kéne már egy jó motoros játék, de valahogy nem gondolom úgy, hogy ez lesz az. Kb. deja vu érzésem van, volt már hasonló próbálkozás PS2-n Turist Throphy néven. Az sem lett zajos siker (pedig a Polyphony akkor még topon volt), annak ellenére hogy a motorosok Gran Turismojaként emlegették előzetesen.

A grafika itt sem olyan rossza, de nem is áll leszakítós. Plusz úgy eleve nem annyira bízok a Milestone-ban. Utoljára akkor csináltak olyan címet, amire mindenki felkapta a fejét, mikor a Screamereket gyártották le. Az meg nem most volt.
76 levél
Válasz 15.01.27. 14:51 #2
barack1
Ez elég jól néz ki. Itt az ideje, hogy szép tájakon száguldozgassunk.
414 levél
Válasz 15.01.27. 12:40 #1
totyak
Motoros játék manapság hiánycikk. Így meg főleg korrekt kiadás, hogy még a régi gépekre is jön.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.